Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Gatuzo četru maču diskvalifikācija

Gatuzo četru maču diskvalifikācija
Dženāro Gatuzo ārdās
Foto: Reuters/Scanpix

„Milan” pussargam Dženāro Gatuzo par uzbrukumu „Tottenham” galvenā trenera Harija Rednapa asistentam Džo Džordanam UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē piespriesta četru spēļu diskvalifikācija.

Atgādinām, ka pagājušajā otrdienā Milānā notikušajā spēlē, kurā ar 1:0 uzvaru svinēja „Tottenham”, Gatuzo bija pamatīgi uzvilcies un divreiz uzbruka viesu komandas trenera asistentam Džo Džordanam – vienā epizodē pirmajā puslaikā, bet otrajā gadījumā – pēc mača beigām iebadīja viņam.

Šodien notika UEFA Disciplinārās komitejas sēde, kurā tika izskatīts Gatuzo gadījums. „Milan” kapteinis dabūja četru spēļu diskvalifikāciju UEFA organizētajām klubu spēlēm. Jāpiebilst, ka, ņemot vērā to, ka Gatuzo spēlē pret „Tottenham” dabūja dzelteno kartīti, kas viņam bija trešā šosezon, pussargam pienācās automātiska vienas spēles diskvalifikācija. Tādējādi kopumā viņam nāksies izlaist piecas spēles. Gatuzo tiesīgs trīs dienu laikā iesniegt apelāciju.

„Tottenham” un „Milan” atbildes mačs 9. martā Londonā.

Izmantotie resursi:
UEFA.com - The official website for European...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-21 18:50, pirms 13 gadiem
lai iemacas slidot un iet uz Vitjaz, atradis kur izradit savas emocijas, pret smalkajiem futbolistiem un ne tikai
, 2011-02-21 18:57, pirms 13 gadiem
jau gandriiz padomaaju ka 4 GADU dikv!!!!!!!!
, 2011-02-21 19:03, pirms 13 gadiem
Manuprāt, tikai daļēji godīgs lēmums. Ja Gattuso piešķir 5 spēles, par kurām nekādu iebildumu nav, jo jāatzīst, ka pelnīti, tad Jordana iesaistīšanās incidentā un izbēgšana no soda ir nepieņemama. Viņš atradās aiz savas tehniskās zonas, turklāt uznāca laukumā, šķērsojot sānu līniju, kas treneriem ir liegts, kur nu vēl asistentiem.
Atceroties Zidāna un Materazzi incidentu, kur arī provokators saņēma sodu gan naudas, gan spēļu izteiksmē, sāku domāt, ka UEFA vērtē diezgan īpatnēji šādus gadījumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-21 19:46, pirms 13 gadiem
nuu nebija jau nemaz tik traki. pietam shaut jau arii neshaava...
, 2011-02-21 21:35, pirms 13 gadiem
Vismaz ceru, ka normāli saspieda Džordanu par viņa neandertālajiem izteicieniem. Bet ko gan no tādām viduvējībām citu var gaidīt?
Nē, nu sodam, protams, bija jāseko, par to nav runa. Nav jau nekāda Spānija, kur drīkst grūstīt pretinieku treneri. Bet arī sodam par provokāciju bija jāseko. Ne jau aiz neko darīt Dženāro tā aizsvilās. Džordanu uzreiz jau bija jāaizdzen uz tribīnēm par līšanu ārpus savas zonas un uzprasīšanos. Vai tad UEFA vairs acis nerāda?
, 2011-02-21 21:43, pirms 13 gadiem
Jautājums - vai ar to pietiks?
, 2011-02-21 21:58, pirms 13 gadiem
Starp citu, pēc finālsvilpes Gatuzo Džordanam tikai sniedza "Glāzgovas skūpstu". Vismaz Gatuzo sieva, kura ir skotiete, zina, par ko es runāju
, 2011-02-21 22:16, pirms 13 gadiem
Starp citu, man ir aizdomas, ka neviens no "runātājiem" neko nezina par Džo "Ilkņiem" Džordanu. Paskatāmies uz šī topa 34.vietu!
Football's 50 greatest hard men | Football -...
Jā, Džordans noteikti bija vēl nenormālāks par Dženāro. Žēl, ka UEFA ir tik slikti informēti
, 2011-02-21 22:49, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Vismaz ceru, ka normāli saspieda Džordanu par viņa neandertālajiem izteicieniem. Bet ko gan no tādām viduvējībām citu var gaidīt?
Nē, nu sodam, protams, bija jāseko, par to nav runa. Nav jau nekāda Spānija, kur drīkst grūstīt pretinieku treneri. Bet arī sodam par provokāciju bija jāseko. Ne jau aiz neko darīt Dženāro tā aizsvilās. Džordanu uzreiz jau bija jāaizdzen uz tribīnēm par līšanu ārpus savas zonas un uzprasīšanos. Vai tad UEFA vairs acis nerāda?
Ka ta tu zini ko viņi viens otram teica klat bija un ausis spiceji.
, 2011-02-21 23:10, pirms 13 gadiem
smiegs rakstīja: Ka ta tu zini ko viņi viens otram teica klat bija un ausis spiceji.
Gatuzo draud sankcijas par agresīvo uzvedību,...
Nu jā, Materaci jau arī neko nepateica Zidānam, vai ne?
Un Gatuzo tā pat vien piegāja klāt "Žokļiem" un uzvilkās. Džordans nemaz nelīda ārā no savas zonas un nekliedza virsū Dženāro. Džo tikai pateica, ka viņš neko nav teici, bet kaut kā palaidu garām, ko tad viņš tur bļāva uz itālieti.
, 2011-02-21 23:21, pirms 13 gadiem
bildē is skaidri saprotams pēc žestiem, ko Gatuso no viņa grib.
, 2011-02-21 23:27, pirms 13 gadiem
exteam rakstīja: bildē is skaidri saprotams pēc žestiem, ko Gatuso no viņa grib.
Labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-22 07:59, pirms 13 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: lielais itāļu advokāts ieradies mutes ciet, vai tad neziniet, ka taisnība ir tikai hosem
Pareizi, bērns! Tev jau nu gan būtu jāprot paklusēt, kad pieaugušie sarunājas (Tofix, tas Tu? )
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.