Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Mednis

E un F grupas: Līderu cīņas Turīnā un Valensijā

E un F grupas: Līderu cīņas Turīnā un Valensijā
Roberto Di Mateo
Foto: Digitale/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra piektās kārtas spēles šovakar aizvadīs E un F grupu komandas. Plkst. 21:45 abas spēles aizvadīs E grupas komandas. Milžu cīņa gaidāma Turīnā, kur "Juventus" uzņems Čempionu līgas titula īpašniekus Londonas "Chelsea", bet Doņeckas "Shakhtar" izbraukumā tiksies ar "Nordsjaelland". F grupā plkst. 19:00 Baltkrievijas BATE tiksies ar "Lille", bet 21:45 grupas līderu cīņā "Valencia" uzņems Minhenes "Bayern".

E grupa

Šobrīd uz divām pirmajām vietām turnīra tabulas noslēgumā pretendē trīs vienības, un ļoti iespējams tieši šīvakara spēlē Turīnā noskaidrosies viena liekā. "Juventus" šovakar nedrīkst zaudēt un to saprot arī komandas galvenā trenera palīgs Andželo Alesio: "mēs gatavojamies šovakar uzvarēt, jo vēlamies iekļūt Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs. Mums jāspēlē pret esošo titula īpašnieci, spēle būs smaga, jo pretiniekam arī ir nepieciešama uzvara". Mājinieku sastāvā spēlē iespējams nevarēs piedalīties Mirko Vučiničs, kura iespējas doties laukumā treneri novērtēs pirms spēles.

Arī "Chelsea" šovakar centīsies izcīnīt uzvaru, jo tādā gadījumā nodrošinās vietu astotdaļfinālā. Londonas kluba sastāvā traumas dēļ laukumā nevarēs doties komandas kapteinis Džons Terijs, toties pēc traumas sadziedēšanas gatavs spēlēt būs Ešlijs Kouls. Komandas galvenais treneris Roberto Di Mateo ir pārliecināts par komandu: "mums ir lieliska komanda un visi zin, ka šovakar gaidāma svarīga spēle. Jau iepriekš spēlētāji ir bijuši līdzīgās situācijās un spējuši nodemonstrēt labāko sniegumu. Sagādāsim problēmas "Juventus" gan uzbrukumā, gan aizsardzībā".

Doņeckas "Shakhtar" viesos tiksies ar dāņu "Nordsjaelland" un ukraiņu klubs neizskata nekādus citus variantus kā tikai uzvaru. Uzvarot grupas vājāko komandu "Shakhtar" var jau nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs, ja "Chelsea" uzvarēs otrajā spēlē. Uzvaru gan ukraiņu klubam nāksies izcīnīt laukumā un dāņi to dāvināt nedomā. To saprot arī "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku: "šī būs ļoti svarīga spēle abām komandām. "Nordsjaelland" aizvadīs pēdējo grupas turnīra spēli savu skatītāju priekšā, tādēļ būs ļoti motivēti. Šī komanda izskatījās cienījami visās iepriekšējās spēlēs un noteikti tāpat būs arī šovakar".

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Chelsea421110:67
2.Shakhtar42117:57
3.Juventus41308:46
4.Nordsjaelland40131:111

F grupa

Baltkrievijas čempione BATE pēc pārsteidzošām, bet pelnīti izcīnītām divām uzvarām pirmajās spēlēs, nākamās divas zaudēja un šobrīd atrodas trešajā vietā grupā. Šovakar savā laukumā BATE tiksies ar "Lille", kuri joprojām turnīrā nav izcīnījuši nevienu punktu. Uzvaras gadījumā BATE atgriezīs intrigu grupā vismaz cīņā par otro vietu. BATE galvenais treneris Viktors Gončarenko pirms spēles skaidroja: "komandā nekāda satraukuma pirms gaidāmās spēles nav. Esam izskatījuši iepriekšējā spēlē pieļautās kļūdas, centīsimies tādas vairs nepieļaut un uzvarēt šovakar. Lai arī "Lille" komandai šobrīd ir vāji panākumi gan Čempionu līgā, gan Francijas čempionātā, tā ir komanda kuru nekad nedrīkst nenovērtēt".

Grupas otrajā spēlē "Valencia" savā laukumā tiksies ar "Bayern". Abas komandas šobrīd atrodas tabulas galvgalī ar izcīnītiem deviņiem punktiem un šīvakara spēlē uzvarētājs visticamāk nodrošinās arī pirmo vietu grupā pēc grupu turnīra. "Valencia" sastāvā spēlēt traumas dēļ nevarēs Fernando Gago, bet "Bayern" sastāvā spēli izlaidīs Arjens Robens. "Valencia" galvenais treneris Maurisio Pelegrīno ir noskaņots kaujinieciski: "mums nav no kā baidīties. Šī būs augstākās klases spēle, kurā mēs ceram izcīnīt uzvaru. Ar katru spēli komanda rāda arvien pārliecinošāku sniegumu un domāju arī šovakar nebūs izņēmums".

VKomandaSUNZVAP
1.Bayern430110:59
2.Valencia430110:49
3.BATE42028:96
4.LOSC40042:120

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-20 16:41, pirms 11 gadiem
Es Maris 83 rakstīja: labs koifs uz Juv-Che
un uz ko tieši?
, 2012-11-20 17:32, pirms 11 gadiem
Domāju ,ka Londonas Chelsea šodien jāņem. Ir 101 iemesls kādēļ tas tiks darīts un šovakar uzzināsim jau abus 1/8 finālistus. Shahtar & Chelsea! Juventus nav slikta komanda , bet nerāda labu futbolu. Uz pretuzbrukumiem un tālsitieniem Juventus šovakar iekritīs.

Pēc manām domām 2:1 Chelsea labā!
, 2012-11-20 17:39, pirms 11 gadiem
4.3 uz Chelsea neslikti
Swordsman rakstīja: un uz ko tieši?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-20 20:20, pirms 11 gadiem
Būtu ideāli uzvarēt šovakar, tad pirmā vieta grupā būtu gandrīz izcīnīta. Bet makaroniem šovakar ir priekšrocības, būs grūti, Juve nav nekāda švakā, par neizšķirtu īpaši nebēdāšos... Tomēr pēdējā kārtā Juve sitīsies vēl ar Doņecku...
, 2012-11-20 20:36, pirms 11 gadiem
WE KNOW WHO WE ARE, WE KNOW WHO WE ARE, CHAMPIONS OF EUROPE , WE KNOW WHO WE ARE!!!!!
, 2012-11-20 22:37, pirms 11 gadiem
RAGNARS rakstīja: Domāju ,ka Londonas Chelsea šodien jāņem. Ir 101 iemesls kādēļ tas tiks darīts un šovakar uzzināsim jau abus 1/8 finālistus. Shahtar & Chelsea! Juventus nav slikta komanda , bet nerāda labu futbolu. Uz pretuzbrukumiem un tālsitieniem Juventus šovakar iekritīs.

Pēc manām domām 2:1 Chelsea labā!
Tava Chealsia nerada laba futbolu, un sodien vines JUVE
, 2012-11-20 22:59, pirms 11 gadiem
Diezgan neizprotams ir DiMateo domu gajiens, spelet ar 5 aizsargiem, 2 balstiem un bez centra uzbruceja, un viss ari ir redzams spele un rezultata.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.