Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Ventspils" Itālijā turpina ar neizšķirtu

"Ventspils" Itālijā turpina ar neizšķirtu
Žoau Martins un Nunsio Dzavetjēri
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar treniņnometnē Itālijā, spēlējot spēcīgākajiem vīriem, Latvijas vicečempione FK "Ventspils" pārbaudes spēlē izcīnīja neizšķirtu pret C sērijas vienību "Lucceze" - 2:2. Abus vārtus mūsējo labā guva Žoau Martins.

Jau ziņojām, ka 18. novembrī FK "Ventspils", spēlējot ar rezerves sastāvu, treniņnometnē Itālijā izcīnīja uzvaru (2:0) pret "Livorno" jauniešiem. Vakar ventspilnieki ar labākajiem spēkiem aizvadīja maču pret C sērijā spēlējošo "Lucceze" un izrāva neizšķirtu 2:2. Abus vārtus mūsu komandas labā guva portugāļu uzbrucējs Žoau Martins.

Pirmajā puslaikā ar diviem tālsitieniem "Lucceze" sarūgtināja Aleksandru Koliņko, izvirzoties vadībā jau ar 2:0. Rezultāts gan īsti neatbilda mača gaitai - vairāk ar bumbu bija mūsējie, taču ne Aleksejs Višņakovs, ne arī leģionāri Igors Cigirlašs un Alesandro Dzamperīni nespēja gūt vārtus no labām pozīcijām - pēc pirmā puslaika 0:2.

Uzreiz pēc pārtraukuma ventspilniekiem izdevās vienu bumbu atsist - pēc Edgara Gaurača centrējuma vārtus guva Žoau Martins, panākot 1:2 (abi šie futbolisti iznāca uz maiņu). Kamēr Gauračs pats nekādīgi nespēja trāpīt vārtos - vienreiz viņa sitiens trāpīja pa vārtu stabu, otrreiz - pa pārliktni, savukārt Dedova centienus apslāpēja "Lucceze" vārtsargs, Martins mača pēdējā minūtē izrāva neizšķirtu - viņa sitiens no soda laukuma līnijas ielidoja tieši vārtu tālajā devītniekā - 2:2.

Daudz arī izsaka statistika - ventspilnieki pa pretinieku vārtiem mača gaitā izdarīja 25 sitienus (12 no tiem - vārtu rāmī), bet "Lucceze" sita vien desmit reižu (sešas - vārtos). Nākamo maču treniņnometnē Itālijā "Ventspils" aizvadīs 25. novembrī, tiekoties ar "Roma" (13. vieta A sērijā) jauniešiem, bet divas dienas vēlāk būs jācīnās ar šobrīd septīto spēcīgāko Itālijas kluba "Parma" spēlētājiem. Savukārt 3. decembrī Rīgā gaida atbildīga spēle UEFA Eiropas līgā pret Berlīnes "Hertha".

Lucceze - FK Ventspils 2:2 (2:0)

Vārti: Bidži 15', Pera 25' - Martins 47', 90'
FK Ventspils: Koliņko, Solovjovs, Dzamperini, Ndeki, Hodels, Žigajevs, Čirkins, Kosmačovs, Cigirlašs, A.Višņakovs, Butriks.
Uz maiņu laukumā devās: Martins, Gauračs, Krjučkovs, Baimatovs, Laizāns, Dedovs.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv


, 2009-11-20 15:06, pirms 14 gadiem
cerams ka tas viss ko vinji tur itaalijaa dara naaks pa labu un mees tiksim taalaak nakamajaa kaartaaa
, 2009-11-20 15:06, pirms 14 gadiem
Drošvien uzbrukums būs Martins+Gauračs cerams ka labs tas būs.
, 2009-11-20 15:07, pirms 14 gadiem
diezgan vāji, lai gan , ja čaļiem ir slodze, kurai treniņnometnē jābūt, tad viss ir kārtībā. uz Spēlēm Eiropas līgā līmenis būs atpakaļ un cerams, vēl augstāks nekā bija
, 2009-11-20 15:11, pirms 14 gadiem
Martins pec LMT Virsligas izskatas ka atklajas
, 2009-11-20 15:20, pirms 14 gadiem
Pret Parma varētu būt intresanti
, 2009-11-20 15:35, pirms 14 gadiem
Zinu no pieredzes ja ir treniņnometne un jāspēlē spēle un galā grib rezultātu labu ir ļoti grūti, jo uzdodot lielu slodzi ir grūti - kājas neklausa, tas izskaidro faktu ka Gauračs nevarēja iesist no labā pozīcijām un arī citi spēlētāji. Bet tas viss ir vajadzīgs lai mēs varētu skatīties V-pili nākošajā kārtā Eiropas līgā
nez vai spēli pret Parma k-kur nevarēs redzēt laikam jau esmu naivs...
, 2009-11-20 15:52, pirms 14 gadiem
Ļoti labi noorganizēti pārbaudes mači. Tiek pārbaudīts gan pamatsastāvs, gan rezervisti un gan pret dublieriem, gan pirmajām komandām. Nākošās spēles ar nopietnas. Romas jaunieši ar nebūs ar pliku roku ņemami un pret Parmas pirmo komandu jau vispār nopietns mačs uz visiem 100%.

Sanāk dažiem mūsējiem čaļiem tāda pieredze te pārs nedēļu laikā kā visā karjerā pirmstam gandrīz.
, 2009-11-20 16:06, pirms 14 gadiem
Izskatās pēc labas treniņnometnes. Cerams, ies labumā!
, 2009-11-20 16:06, pirms 14 gadiem
Martinss malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.