Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Milan" neiesit grieķiem, "Everton" zaudē Lionai un saglabā pēdējo vietu grupā

"Milan" neiesit grieķiem, "Everton" zaudē Lionai un saglabā pēdējo vietu grupā
"Everton" un "Lyon" spēlētāju asumi
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

UEFA Eiropas līgā britu „Everton” savā laukumā ar 1:2 zaudēja „Lyon” un ar tikai vienu punktu pirmajā aplī joprojām ir pēdējā vietā savā apakšgrupā. Tikmēr „Milan” palika sausā pret AEK (0:0), bet „Villareal” spēlēja neizšķirti 2:2 pret Prāgas „Slavia”.

„Milan” savā laukumā dominēja pret AEK, bet savas vārtu gūšanas iespējas neprata izmantot. Sitienu attiecība šajā spēlē bija 26:7 par labu milāniešiem, taču nācās samierināties ar bezvārtu neizšķirtu. Milānai gan tas netraucēja saglabāt pirmo vietu grupā un lieliskas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Pavisam cita situācija Premjerlīgas komandai „Everton”, kas šovakar cieta neveiksmi pret „Lyon”. „Everton”, neaizvadot maču labākajā sastāvā un veicot vairākas izmaiņas sākumsastāvā, nokļuva iedzinējos pašā mačā sākumā pēc Fekira precīzas pendeles. Mača turpinājumā neiztrūka arī asumu, kas teju pārtapa arī plašā kautiņā, vairākiem spēlētājiem izpildot sitienus, taču emocijas tomēr tika savaldītas pirms kāds cieta vai saņēma noraidījumu.

Pēc Silvī Sīgurdsona iznākšanas laukumā, viņam izpildot rezultatīvu piespēli Viljamsam, „Everton” otrajā puslaikā panāca neizšķirtu, bet pavisam drīz Bertrāns Traorē guva „Lyon” uzvaras vārtus, ar papēdi trāpot vārtu tuvajā stūrī. Traorē tas bija jau otrais vārtu guvums ar papēdi EL grupu turnīrā.

Otrajā E grupas spēlē itāļu „Atalanta” ar 3:1 pārspēja „Apollon” un saglabāja pirmo vietu grupā. Tikmēr „Everton” šo turnīru aizvada vāji un ar tikai vienu punktu, kas izcīnīts pret Kipras „Apollon”, ieņem pēdējo vietu savā grupā.

A grupā tikmēr „Villareal” nonāca iedzinējos 0:2 pret Prāgas „Slavia”, taču jau līdz pirmā puslaika beigām ar diviem vārtiem dažu minūšu intervālā atguvās. Mača otrā pusē spāņu klubs savu nospiedošo pārsvaru neizmantoja un pēc pirmā apļa saglabā vienādu punktu skaitu ar „Slavia”, atrodoties grupas vadībā.

Bet Kijevas „Dynamo” savā laukumā ar tādu pašu rezultātu (2:2) cīnījās pret Šveices „Young Boys”, kas divreiz izvirzījās vadībā, abus vārtus tās sastāvā gūstot Kotdivuāras uzbrucējam Rodžeram Asalem. „Young Boys” spēlējusi neizšķirti visās trīs pirmā apļa spēlēs, bet tāpat ieņem otro vietu grupā, jo neizšķirti šodien spēlēja arī „Partizan” un „Skenderbau”.

UEFA Eiropas līga. Grupu turnīrs, 3. kārta (19. oktobris)

GrupaSpēleRez.
A grupaAstana - Maccabi4:0
H grupaBATE-Koln1:0
H grupaCrvena Zvezda-Arsenal0:1
G grupaLugano - Plzen3:2
G grupaHapoel - Steaua1:2
I grupaMarseille - Vitoria2:1
I grupaKonyaspor - Salzburg0:2
J grupaZorya - Hertha2:1
J grupaOstersund - Athletic Bilbao2:2
K grupaZulte-Waregem — Vitesse1:1
K grupaNice — Lazio1:3
L grupaVardar — Real Sociedad0:6
L grupaZenit — Rosenborg3:1
A grupaVillarreal - Slavia2:2
B grupaDynamo K - Young Boys2:2
B grupaSkenderbeu Korce — Partizan0:0
C grupaBraga - Ludogorets0:2
C grupaHoffenheim - Basaksehir3:1
D grupaAustria — Rijeka1:3
D grupaMilan - AEK0:0
E grupaEverton - Lyon1:2
E grupaAtalanta - Apollon3:1
F grupaSheriff - Lokomotiv1:1
F grupaZlin – Copenhagen1:1

A grupa

V.KomandaVārtiP
1.Villareal5:35
2.Slavia4:35
3.Astana6:44
4.Maccabi0:51

B grupa

V.KomandaVārtiP
1.Dynamo Kiev8:57
2.Young Boys4:43
3.Partizan3:42
4.Skenderbeu2:42

C grupa

V.KomandaVārtiP
1.Ludogorets4:17
2.Braga4:46
3.Hoffenheim5:53
4.Basaksehir2:51

D grupa

V.KomandaVārtiP
1.Milan8:37
2.AEK Athens4:35
3.Rijeka6:63
4.Austria Vienna4:101

E grupa

V.KomandaVārtiP
1.Atalanta7:27
2.Lyon4:35
3.Apollon4:62
4.Everton3:71

F grupa

V.KomandaVārtiP
1.Lokomotiv4:15
2.Copenhagen1:13
3.Sheriff1:13
4.Zlin1:42

, 2017-10-20 00:22, pirms 7 gadiem
Moldovas "Sheriff" ir malači - 1.riņķī neviena zaudējuma, it sevišķi izceltu neizšķirtus savā laukumā pret Kopenhāgenu un Lokomotiv.

Par Everton gan skumji, ka šosezon neiet pagaidām ne EL, ne EPL.

Apsveicu Hoffeinheim ar pirmos uzvaru Eirokausos kluba vēsturē. Šī uzvara Vācijas klubiem ir pirmā un pagaidām arī vienīgā šīs sezonas EL grupu turnīrā.

Itālijas klubiem pagaidām iet lieliski EL - visi 3 klubi ieņem pirmās vietas savās grupās.
, 2017-10-20 00:48, pirms 7 gadiem
Nabils Fekirs no Lyon taa neko sev uzsaacis sezonu,Francijaa jau 7vaarti un 4piespeeles,tagad ar EL pieakstiijies un vinjam tikai 24gadi,ja taa turpinaas, vasaraa kaads lielais klubs labi papildinaas Lionas kasi
, 2017-10-20 01:00, pirms 7 gadiem
un Everton tupa pietruukst uzbruceeja priekshaa,kas vareetu regulaari sist iekshaa,kaut vai pusi no taa,ko Lukaku dariija ieprieksheejaas sezonaas. Nezinu vai taa taisniiba,bet runaa ka janvaarii ies peec Atletico Gameiro,kas vareetu buut labs variants un Simeone pat izskataas ka buutu gatavs vinju palaist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.