Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Alegri: "Tiesnesim palīdzētu VAR. Tāda incidenta dēļ palikt mazākumā nav pareizi"

Alegri: "Tiesnesim palīdzētu VAR. Tāda incidenta dēļ palikt mazākumā nav pareizi"
Krištianu Ronaldu pamet laukumu. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgā aiz muguras pirmā kārta, un vakar tika aizvadīta strīdīgām epizodēm pārpildīta spēle starp "Valencia" un Turīnas "Juventus", Itālijas čempioniem viesos uzvarot ar 2:0, lai gan noraidīts tika Krištianu Ronaldu. Komandas galvenais treneris Masimiljano Alegri norādīja, ka sarkanā kartīte nebija pelnīta.

"Aizvadījām labu spēli, mums bija neskaitāmas iespējas vēl pirms Ronaldu noraidījuma, un bijām pelnījuši izvirzīties vadībā," teica Masimiljano Alegri. Portugāļu zvaigznei mačs beidzās 29. minūtē pēc saķeršanās ar pretinieku, bet abus vārtus ar 11 metru soda sitienu palīdzību guva Miralems Pjaničs. "Bija tikai loģiski, ka beigās pretiniekiem devām vairāk vaļas un nosēdāmies aizsardzībā, taču Ščensnijam līdz kompensācijas laikā piešķirtajai pendelei īsti nebija jāatvaira sitieni."

"Varu pateikt tikai to, ka video atkārtojums tiesnesim būtu palīdzējis pieņemt lēmumu. Čempionu līgā palikt desmit spēlētāju sastāvā tāda incidenta dēļ – tas nav pareizi. Bija risks noraidījuma dēļ zaudēt, plus tagad būs jāspēlē bez Ronaldu nākamajos mačos," pauda Alegri. Pēc palikšanas mazākumā viņš neveica maiņas vai krasi nemainīja taktisko zīmējumu. "Spēlējām bez viena uzbrucēja, tāpēc nekas nemainījās."

"Pēc sarkanās kartītes auga spriedze. Spēlēt Valensijā nav viegli, jo komanda ir agresīva, un atmosfēra kļuva nokaitēta. Taču spēlējām labi un laikus apturējām pretinieku uzbrukumus," teica Itālijas čempiones galvenais treneris.

"Tikāmies ar komandu, kas bija labāka par mums. Pēc noraidījuma spēle izlīdzinājās, tomēr pretinieki izmantoja mūsu kļūdas. Pirmā pendele bija smags trieciens – tieši pirms puslaika pārtraukuma. Centāmies atkopties un otro puslaiku sākt uz pozitīvas nots, taču otrā pendele piebeidza mūs. Atspēlēties no 0:2 pret tādu komandu ir smags uzdevums, ar kuru netikām galā," sacīja laukuma saimnieces "Valencia" galvenais treneris Marselino.

"Neredzēju Ronaldu incidentu. Viņš ļoti pārdzīvoja par notikušo, un bija asaras, jo viņš teica, ka nav izdarījis neko nepareizu. Tas, ko viņam pateicu, lai paliek starp mums," norādīja Marselino, kurš laukuma malā mierināja pretinieku futbolistu. "Turpinājumā mums jāspēlē augstākā līmenī, vairāk jāuzdrošinās, ja vēlamies kaut ko paveikt."

Pārsteidzošu zaudējumu piedzīvoja Anglijas čempione "Manchester City", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Lyon". Kopā ar komandu nevarēja būt diskvalificētais Peps Gvardiola, kura vietu ieņēma viņa palīgs Mikels Arteta. "Neuzskatu, ka tas ir attaisnojums," pēc zaudējuma teica Arteta. "City" neatbalstīja pilns stadions. "Tas noticis arī iepriekš, bet tas netraucēja uzvarēt. Ideāls scenārijs ir pilns stadions, bet reizēm tas nenotiek."

"Realitāte ir tāda, ka Peps nebija laukuma malā un mēs zaudējām. Man nav atbildes uz to, kāds būtu rezultāts, ja viņš būtu kopā ar komandu. Varbūt uzvarētu ar 5:0, varbūt zaudētu ar 0:3. Sākām lēni, mūsu sniegumam nebija nekāda satura. Zaudējām divcīņas, un šādā līmenī par to ir jāsamaksā. Šādā līmenī ar to, ko parādījām, nepietiek," atzīmēja Arteta.

"Iespējas pienāk, un Mariano prata izmantot savējo. Sezona ir gara, un mums būs nepieciešams ikviens spēlētājs, kurš ir komandā," pēc pārliecinošas uzvaras pār "AS Roma" norādīja Madrides "Real" galvenais treneris Julens Lopetegi. Viņš izvēlējās uz rezervistu soliņa atstāt Tibo Kurtuā, priekšroku dodot Keiloram Navasam. "Tas bija lēmums, kas atmaksājās. Esmu apmierināts ar triumfējošo rezultātu pret tādu komandu kā "Roma", jo zinājām, ka grūtību netrūks."

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/128...
https://www.football-italia.net/128...
https://www.bbc.com/sport/football/...
marca.com


, 2018-09-20 09:43, pirms 6 gadiem
Šis tiešām bija sviests!
, 2018-09-20 09:54, pirms 6 gadiem
Tiesneša asistentam vajadzētu aiziet pie acu ārsta un tiesnesim iziet kursus, kā nepieņemt stulbus lēmumus...
, 2018-09-20 16:08, pirms 6 gadiem
he, tikko noskatījos epizodi ... Rēcīgi! Un CR laikam ir ar visu sirdi futbolā, ja tik ļoti pārdzīvo par sarkano kartiņu. Kaut mūsu izlasē spēlētu ar sirdi tā, kā šis džeks spēlē klubā!
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.