Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Kobenhavn" treneris: "Pēc zaudējuma Čempionu līgā komanda bija morālā bedrē"

Rolands Eliņš

"Kobenhavn" treneris: "Pēc zaudējuma Čempionu līgā komanda bija morālā bedrē"
Stole Solbakens. Foto: AP/Scanpix

Dānijas futbola čempionvienības „Kobenhavn” galvenais treneris Stole Solbakens dāņu medijiem norādīja, ka uzvara iepriekšējā Dānijas čempionāta spēlē bijusi svarīga, lai atgūtos no Čempionu līgas neveiksmes. Savukārt komandas pussargs Zeka norādījis, ka Eiropas līgas „play-off” kārtā tiks atdoti visi spēki, tiesa, tas pats tiekot gaidīts arī no Latvijas čempiones „Riga”.

„Kobenhavn” iepriekšējā nedēļā neprata pārvarēt Čempionu līgas trešo kārtu, pendelēs zaudējot „Crvena Zvezda”, bet piektdien sekoja ļoti saspringta uzvara vietējā čempionātā, ar 1:0 pieveicot turnīra tabulas apakšā meklējamo „Randers”. Šajā mačā uzvaras vārti tika gūti tikai 90. minūtē, turklāt tobrīd bumbu savos vārtos netīšām iesita „Randers” spēlētājs.

„Randers” treneris pēc tam preses konferencē pauda pārmetumu Solbakenam, ka pēc spēles viņš nav apsveicinājies, bet gan uzskatāmi devies svinēt uzvaru. „Riga” nākamās pretinieces treneris par to vēlāk atvainojās un paskaidroja savu rīcību.

„Pēc zaudējuma pēcspēles sitienos Čempionu līgā mūsu komanda bija morālā bedrē,” teica Solbakens. „Taču spēlētāji kārtīgi pastrādāja, mūsu treneri centās uzlabot klimatu komandā, un mums bija nepieciešama šī uzvara pār „Randers”.”

„Tagad mums ir dažas dienas, lai sagatavotos cīņai pret „Riga”,” turpināja Solbakens. „Mēs noteikti varēsim izmantot pieredzi, ko ieguvām tādā sīkstā mačā kā pret „Randers”. Taču spēles gaitā mēs palikām arvien labāki un labāki. Personīgi es ļoti priecājos, ka tomēr izrāvām uzvaru, tāpēc arī pēc svilpes atzīmēju uzvaru daudz skaļāk nekā varbūt vajadzētu.”

Spēlē pret „Randers” ceļgala savainojuma dēļ nepiedalījās „Kobenhavn” uzbrukuma līders Dāms N`Dojs, Senegālas uzbrucējs, kurš pagājušajā sezonā Dānijas čempionātā iesita 22 vārtus, spēlējis arī Premjerlīgā, Turcijas līgā un Krievijas Premjerlīgā. Taču Solbakens apliecināja, ka pret „Riga” N`Dojs būs gatavs mačam.

Uz ceturtdienas spēli pret „Riga” publisku aicinājumu kluba mājaslapā veicis „Kobenhavn” pussargs Zeka, Grieķijas izlases spēlētājs: „Mēs esam uzvarējuši visās sešās spēlēs Dānijas līgā un pēc nelabvēlīgā rezultāta pret „Crvena Zvezda” būsim gatavi parādīt savu maksimumu Eiropas līgas „play-off” kārtā. Mums ir sastāvs, kurā visi ir noskaņoti cīņai, un tas ir ļoti svarīgi šajā periodā, kad mums ir tik daudz spēļu.”

„Taču arī mūsu pretinieki no „Riga” komandas noteikti būs gatavi uz visu un cīnīsies visu 90 minūšu garumā, mums jābūt gataviem atbildēt ar to pašu,” teica Zeka. „Mūsu klubam un līdzjutējiem ir ļoti svarīgi, lai mēs tiktu Eiropas līgā, tāpēc mums jākoncentrējas uz to, lai panāktu labu rezultātu pirms došanās uz Rīgu.”

„Riga” izbraukuma mačs pret „Kobenhavn” paredzēts ceturtdien, bet atbildes mačs pēc nedēļas norisināsies „Skonto” stadionā. Līdz šim tikai viena Latvijas komanda spējusi iekļūt Eiropas līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.fck.dk/nyhed/zeca-haabe...
https://www.bt.dk/superligaen/thoma...

     [+] [-]

, 2019-08-20 11:39, pirms 5 gadiem
Prieks,ka mūsu klubi piedalās svarīgās eirokausu spēlēs ,jo pa lielam tagad sākas lielās naudas dalīšana. (cik saprotu iekļūšana grupas turnīrā uzreiz garante 4 miljonu eur)

     [+] [-]

, 2019-08-20 12:03, pirms 5 gadiem
Garantē ! + lielāki ienākumi no TV translācijām , biļešu ienākumi , spēlētājiem iespēja parādīties Lielajā Eiropas scēnā un dabūt naudu par transfēriem
Jawa rakstīja: Prieks,ka mūsu klubi piedalās svarīgās eirokausu spēlēs ,jo pa lielam tagad sākas lielās naudas dalīšana. (cik saprotu iekļūšana grupas turnīrā uzreiz garante 4 miljonu eur)