Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vengers kritizē tiesneša lēmumu par Remzija noraidīšanu

Vengers kritizē tiesneša lēmumu par Remzija noraidīšanu
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Arsenal" kluba galvenais treneris Arsēns Vengers pēc vakar notikušās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas spēles ar Stambulas "Besiktas" (0:0) kritizēja tiesnešu lēmumu noraidīt Londonas kluba pussargu Āronu Remziju.

"Mēs varējām uzvarēt, taču arī viņiem bija savas iespējas. Cerams, ka mājās spēsim visu nokārtot," par Londonas "Arsenal" bezvārtu neizšķirtu pret Stambulas "Besiktas" izteicās angļu kluba galvenais treneris Arsēns Vengers.

"Arsenal" pussargs Ārons Remzijs mača gaitā nopelnīja divas dzeltenās kartītes, un atbildes spēlē nedrīkstēs piedalīties. "Otrā dzeltenā kartīte bija vienkārši nepieņemama. Tas nebija nopietni, ja ņēmām vērā, kādi noteikumu pārkāpumi todien tika veikti," tiesneša lēmumu kritizēja Vengers.

Franču speciālists tikmēr slavēja jaunā Kaluma Čembersa sniegumu: "Viņš atkal bija ļoti labs un demonstrēja pārliecinošu sniegumu. Viņš tika galā gan ar atbildīgas sloga izraisīto spiedienu, gan ar atsevišķiem izaicinājumiem laukumā, kas nebija viegli."

Izmantotie resursi:
Goal.com
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 11:22, pirms 10 gadiem
otr;a dzeltenā nebija nopietni? cmoon mr.bean, viņš norāva uzbrukumu un par tādiem dzeltenā jādod. cita lieta, ka pēc dažām minūtēm tiesnesis neiedeva besiktas spēlētājam (tā būtu pirmā) kartiņu par identisku pārkāpumu...

  -1 [+] [-]

, 2014-08-20 13:42, pirms 10 gadiem
pupu mizas, nekaa tur nebija.. Ja buutu aizkjeeries aiz krekla tad ok, bet te knapi apgraabstiija..

  -1 [+] [-]

, 2014-08-20 16:46, pirms 10 gadiem
Būtu labāk sevi pakritizējis par komandas vājo gatavību sezonas sākumā, pastaigājas pa laukumu kā pirmssezonas treniņā.