Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: Gabovs: "Pendeles sita emocionāli gatavākie, šoreiz nepaveicās"

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē "Riga" FC komanda "Skonto" stadionā pamatlaikā ar 1:0 revanšējās Sofijas CSKA futbolistiem, taču pēcspēles sitienos ar 5:3 pārāks tomēr bija titulētais Bulgārijas klubs. Sportacentrs.com aprunājās ar spēles laika vienīgo vārtu autoru Antoniju Černomordiju un citu komandas aizsargu Vladislavu Gabovu.

, 2018-07-20 13:54, pirms 6 gadiem
Laikam tagad par čempiontitulu. Cits nekas nav palicis. Vēl var Latvijas kausu ar. Kamēr sastāvs ļoti labs. Utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-21 01:55, pirms 6 gadiem
Pendeles paliek pendeles un neiesist var gadīties katram. Jāpiekrīt Gabovam, ka Rīga apliecināja, ka spēles satura ziņā daudz neatpaliek no Sofijas CSKA.
, 2018-07-21 03:41, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Pendeles paliek pendeles un neiesist var gadīties katram. Jāpiekrīt Gabovam, ka Rīga apliecināja, ka spēles satura ziņā daudz neatpaliek no Sofijas CSKA.
Loterija. 11m.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.