Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kalašņikovs: "Vairāk gribējām pretiniekos Luksemburgas vienību"

Andrejs Siliņš

Kalašņikovs: "Vairāk gribējām pretiniekos Luksemburgas vienību"
Dmitrijs Kalašņikovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Islandes futbolā šobrīd ir pamatīga augšupeja. Čempionāts jau ir sācies, esmu pārliecināts, ka viņiem būs individuāli spēcīgi futbolisti," pēc UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas izlozes, kurā noskaidrojās, ka "Jelgavai" pretī stāsies islandiešu "Breidablik", sacīja jelgavnieku treneris Dmitrijs Kalašņikovs.

"Jau no rīta paskatījos, kuras pretinieces mums varētu tikt. Labāk būtu, ja tiktu Luksemburgas klubs. Ne tāpēc, ka komanda vājāka, bet viņiem vēl vienkārši nav čempionāts sācies. Zviedrijā uz mēnesi ir pauze čempionātā, bet viņi tāpat ir spēcīgi. Zviedrijas un Norvēģijas klubi būtu neparocīgākie, no pārējiem principā vienalga, ko ielozē," sacīja Kalašņikovs.

"No psiholoģiskā viedokļa varbūt vieglāk būtu spēlēt pret baltkrieviem, kuri vienkārši atrodas tuvāk. Lai nu kā, vairāk jau gribējām Luksemburgas vienību. Jāsaprot arī tas, ka visi pretinieki būtu laimīgi, ja ielozētu mūs. Tāpēc nekādai eiforijai tagad nav pamata. Šobrīd "Breidablik" ar 15 punktiem ir trešajā vietā čempionātā. Iespējams, labi, ka sāksim viesos, bet var uz to visu paskatīties arī no citas puses. Jelgavai vienmēr ir labi izdevušās pirmās mājas spēles, jo ir pacēlums, skatītāji sanāk. Ja izdosies labi nospēlēt viesos, tad viss būs kārtībā. It kā stratēģiski ir labi, ka sāksim viesos."

"Ko jau zinu par Islandes klubu? [...] Islandes futbolā šobrīd ir pamatīga augšupeja. Čempionāts jau ir sācies, esmu pārliecināts, ka viņiem būs individuāli spēcīgi futbolisti. Šobrīd futbolā ir ļoti daudz programmas, kas palīdzēs izpētīt pretinieku. 24. datumā viņiem ir spēle savā laukumā. Turpat, kur pret viņiem spēlēsim mēs. To maču noteikti noskatīsimies. Stadions ar pieciem tūkstošiem skatītāju vietu, viena lielāka tribīne. Nav šaubu, ka rīt par šo Islandes klubu jau zināšu visu, viss tiks izpētīts līdz sīkumam. Bet jāatceras, ka būs jāspēlē arī pašiem, nevis tikai jākoncentrējas uz viņu spēli."

Izmantotie resursi:
Jelgavas Vēstnesis

     [+] [-]

, 2016-06-21 08:25, pirms 8 gadiem
Daudz maz lidzvērtīgs pretinieks tika.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-21 10:19, pirms 8 gadiem
Nav nekāda māksla sist mikrovalsts Luksemburgas amatieru komandu! Būtu labāk kaunējies ko tādu teikt!
Labak būtu teicis - mēs izaicinām jebkuru Eiropas Top līmeņa klubu! Visus sasitīsim lupatās, vienalga kurš nāks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-21 14:48, pirms 8 gadiem
amiks rakstīja: man , piemeeram , patiktu , ja Jilgaava speeleetu PSRS otraa liigaa , bet kaa teica Toljiks - kaa buutu ja buutu
RAF un Zvejnieks jau speļēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja