Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Leipzig" treneris raksta ČL vēsturi, Morinju pēc zaudējuma rokas nenolaiž

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Leipzig" treneris raksta ČL vēsturi, Morinju pēc zaudējuma rokas nenolaiž
Žuzē Morinju un Juliāns Nāgelsmans. Foto: EPA/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlēs pie uzvarām tika "RB Leipzig", kas spēja ar 1:0 pārspēt pagājušās sezonas finālisti "Tottenham" un "Atalanta", kas savā laukumā sagrāva "Valencia" ar rezultātu 4:1. Pēc spēles komandu pārstāvji sniedza savu skatījumu uz notikušo.

"RB Leizpig" piedzīvoja debiju Čempionu līgas play-off turnīrā, un tā izdevās veiksmīga. Juliāns Nāgelsmans, pateicoties šai uzvarai, kļuvis par jaunāko treneri UEFA čempionu līgas vēsturē, kurš izcīnījis uzvaru izslēgšanas spēlēs. Trenerim šobrīd ir 32 gadi.

Pēc uzvaras pār "Tottenham" Vācijas komandas treneris atzina, ka viņa vadītajai komandai bija jāgūst ātri vārti: "Mums bija jāgūst vārti jau pirmajās piecās spēles minūtēs. Mēs rādījām ļoti nobriedušu sniegumu, kontrolējām bumbu. Parasti jaunas komandas vēlas visu sasteigt, bet mēs spēlējam ļoti pacietīgi."

"Mēs kontrolējām spēli aptuveni 75 minūtes, un mums bija jāgūst vairāk par vieniem vārtiem," 32 gadus vecais Vācijas komandas treneris turpināja. "Spēles beigās mūsu vārtsargs noķēra pāris sitienus, kuri gan bija no tālas distances. Mēs noteikti bijām pelnījuši uzvarēt šajā mačā."

"Tottenham" galvenais treneris Žuzē Morinju slavēja savu komandu: "Mani spēlētāji izdarīja visu ko varēja. Šī ir lieliska komanda. Ja mēs būtu guvuši vārtus pirms viņiem, tad spēle būtu izvērtusies pavisam citādāka."

"Mums ir lielisks vārtsargs, kurš atvairīja divus ļoti sarežģītus sitienus," Morinju izcēla Igo Lorisa teicamo sniegumu. "Es tikai varu pateikties visiem savas komandas spēlētājiem. Neesmu arī pārāk satraukts par zaudējumu, jo mums tāpat ir visas iespējas uzvarēt divu spēļu summā."

Pie uzvaras Čempionu līgas izslēgšanas turnīra debijas mačā tika arī Itālijas "Atalanta", kas ar 4:1 viegli tika galā ar Spānijas "Valencia".

"Šis ir lielisks panākums," pēc spēles izteicās "Atalanta" galvenais treneris Džians Pjēro, "bet mēs varējām gūt arī vairāk vārtu. Protams, ka trīs vārtu pārsvars ir labs, bet svinības ir pāragras. Uzvaru svinēsim pēc trim nedēļām."

"Atalanta" spēlētājs Hanss Hatebors, kurš guva divus vārtus un tika atzīts par mača labāko spēlētāju, bija īss savos komentāros: "Ir patīkami gūt vārtus, bet mums vēl ir jāaizvada spēle izbraukumā. Jāatzīst gan, ka šis vakars bija īpašs."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

     [+] [-]

, 2020-02-20 12:13, pirms 4 gadiem
"... izteicās "Atalanta" galvenais treneris Džians Pjēro..."
tiktāl jau būtu pareizi, bet laikam tomēr zināšanas pietrūkušas...