Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Vengers: "Vienubrīd izskatījās, ka varam panākt 2:2"

Vengers: "Vienubrīd izskatījās, ka varam panākt 2:2"
Arsēns Vengers
Foto: AP/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgā tika izspēlēti vēl divi 1/8 fināli, vienā no tiem Minhenes „Bayern” viesos ar 3:1 sakaujot Londonas „Arsenal”. Zaudētāju treneris Arsēns Vengers atzina šo zaudējumu, tiesa, piebilda, ka pie rezultāta 1:2 izskatījies, ka var tikt panākts arī neizšķirts.

Arsēns Vengers, „Arsenal” treneris: „Neslēpsim patiesību. [Tikt tālāk] pret tādas kvalitātes komandu būs neticami grūti. Taču mums Vācijā jādara viss, kas iespējams un jācer, ka lietas pagriezīsies mums par labu. Mums šobrīd priekšā ir divas cīņas un, šķiet, vieglākā būs par to, lai mēs kvalificētos arī nākamās sezonas Čempionu līgai. Tomēr mēs atdosim pilnīgi visus spēkus, lai mainītu lietas otrajā spēlē.

Mēs spēlējām pret ļoti labu komandu, kas izmantoja ikvienu savu iespēju 1. puslaikā. Bijām mazliet nervozi, kamēr „Bayern” bija pilna pārliecības, un mēs samaksājām par to. Tiesa, vienubrīd, kad atguvām vienus vārtus un bija 1:2, izskatījās, ka varam panākt arī 2:2. Tomēr brīdī, kad „Bayern” panāca 3:1, jau izskatījās, ka viņi var gūt vēl vienus vārtus, jo mēs nesaglabājām savu balansu un pēdējās 10 minūtes mums bija ļoti grūtas.”

Jups Hainkess, „Bayern” treneris: „Pārspēt Anglijas komandu Anglijā ar 3:1 ir uzskatāms par lielisku panākumu. „Bayern” vēsture rāda, ka tai šeit ir bijušas problēmas. Tomēr mums padevās teicams spēles sākums un sniegums 1. puslaikā bija lielisks. Jūs gan arī varējāt redzēt, ka „Arsenal” tāpat ir laba komanda un ka mums ir jāatrota piedurknes un jāstrādā smagi. 2. puslaikā mēs katru reizi bijām spējīgi aizskriet pretuzbrukumos un apdraudēt vārtus. 3:1 ir pilnībā pelnīts rezultāts.”

Otrajā spēlē „Porto” ar 1:0 pārspēja „Malaga”, lai gan rezultāts varēja būt lielāks. Vitors Pereira, „Porto” treneris: „Mūsu pirmais mērķis bija uzvarēt un otrais – neielaist vārtus. Tomēr, redzot. ar kādu kvalitāti mēs spēlējām no pirmās līdz pēdējai minūtei, domāju, bijām pelnījuši gūt otros vārtus. Tāpēc nevar teikt, ka esmu pilnībā apmierināts. 2:0 labāk atainotu notikumus laukumā. Tai pašā laikā teikšu, ka „Porto” bija tāds, kādu vēlos redzēt – izdara spiedienu, vēlas kontrolēt spēli, vēlas gūt vārtus. Man tikai žēl, ka neguvām tos otros vārtus. Mūsu pretiniece ir augsta līmeņa komanda, tomēr šodien tā nevarēja spēlēt savu spēli, jo mēs neļāvām „Malaga” iejusties spēlē. Puse no divcīņas aizvadītas, redzēsim, ko iespēsim Malagā. Mēģināsim gūt vārtus, jo, to izdarot, tas varētu būt izšķiroši.”

Manuels Pelegrini, „Malaga” treneris: „Slikti spēlējām uzbrukumā. Neesam priecīgi par savu sniegumu. Nevienu brīdi nenoķērām spēles pavedienu. To visu pasakot un ņemot vērā „Porto” lielo bumbas kontroli, viņi neradīja pārāk lielas briesmas pie mūsu vārtiem. Un tomēr viņi pelnījuši uzslavas, jo izslēdza mūs no spēles. Gribējām būt uzbrūkoši, taču „Porto” mums to neļāva. Bijām slikti momentu un brīvu ieskrējiena vietu radīšanā. Tā nav tikai uzbrucēju vaina – kad komanda slikti strādā, tas skar ikvienu. Mēs labprāt būtu guvuši izbraukuma vārtus, tomēr tas nenotika. Tai pašā laikā rezultāts ir tāds, kuru iespējams labot. Savā laukumā būsim pārliecības pilni situāciju mainīt.”

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-20 10:36, pirms 11 gadiem
Stulbs tu, Venger, esi! Laiks vākties prom no Arsenal.
, 2013-02-20 10:44, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Stulbs tu, Venger, esi! Laiks vākties prom no Arsenal.
un to saka kaut kāds sīks perdelis kurš atdevis pusi savas dzīves debī liem komentāriem, FC Arsenal galvenajam trenerim,kurš atdevis pusi savas dzīves Arsenālam..
, 2013-02-20 10:45, pirms 11 gadiem
Sakon rakstīja: saakas... kaa buutu ja buutu .un kas notiktu ja notiktu
labi ka bayerns uzvareja
Nēsmu par Arsenal,bet 2 no Bayer gūtajiem vārtiem bija tīra nejaušība bet nu veicas stiprākajiem
, 2013-02-20 10:57, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Stulbs tu, Venger, esi! Laiks vākties prom no Arsenal.
Gudrs Tu neesi, draudziņ. Tāda nu ir tā "Arsenal" īpašnieku politika, patīk Tev tas vai nē. Tāpēc neviens treneris šo klubu nevarētu vadīt labāk par Vengeru.
, 2013-02-20 11:08, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gudrs Tu neesi, draudziņ. Tāda nu ir tā "Arsenal" īpašnieku politika, patīk Tev tas vai nē. Tāpēc neviens treneris šo klubu nevarētu vadīt labāk par Vengeru.
domājams pēc PL sezonas viņš vairs nepaliks Arsenal, viņi tak FA kausā nevarēja tikt galā ar zemākas līgas komandu un PL arī neiet diezko labi. Man viņa žēl ir tīri cilvēcīgi, bet nu viņš savu potenciālu klubā ir izsmēlis.
, 2013-02-20 11:36, pirms 11 gadiem
Nemiroff rakstīja: domājams pēc PL sezonas viņš vairs nepaliks Arsenal, viņi tak FA kausā nevarēja tikt galā ar zemākas līgas komandu un PL arī neiet diezko labi. Man viņa žēl ir tīri cilvēcīgi, bet nu viņš savu potenciālu klubā ir izsmēlis.
man tomēr tīri cilvēcīgi liekas , ka ar tādu sastāvu tīri teorētiski ir grūti kkur augstāk uzlekt... ja vel pirmais 11 nieks varetu but okee , bet tad kad sakas traumas un diskvalifikacijas tad viss aiziet dziļās auzās... pirms vairākiem gadiem Bayern bija tā pati problēma , ka vienkārši nebija cienīgu rezervju un bundeslīga tika izcīnīta 4 vieta..totiies tagad .. paši redzejam vakar , ka pat Robenam un Gomesam vieta laukumā neatradās!!
, 2013-02-20 11:41, pirms 11 gadiem
MrBayerns rakstīja: man tomēr tīri cilvēcīgi liekas , ka ar tādu sastāvu tīri teorētiski ir grūti kkur augstāk uzlekt... ja vel pirmais 11 nieks varetu but okee , bet tad kad sakas traumas un diskvalifikacijas tad viss aiziet dziļās auzās... pirms vairākiem gadiem Bayern bija tā pati problēma , ka vienkārši nebija cienīgu rezervju un bundeslīga tika izcīnīta 4 vieta..totiies tagad .. paši redzejam vakar , ka pat Robenam un Gomesam vieta laukumā neatradās!!
tieši tā! Ja paskatās uz šo dueli šādi - kurš no Arsenal sastāva tiktu Bayern pamatsastāvā, tad jautājumi būtu lieki, par dueļa uzvarētāju, jo tādi būtu, varbūt, kādi 3 spēlētāji.
, 2013-02-20 15:48, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gudrs Tu neesi, draudziņ. Tāda nu ir tā "Arsenal" īpašnieku politika, patīk Tev tas vai nē. Tāpēc neviens treneris šo klubu nevarētu vadīt labāk par Vengeru.
Kā tu vari apgalvot, ka neviens nevarētu labāk vadīt? Ir pagājuši 8 gadi kopš izcinīta pēdējā trofeja, futbola tas ir labs rādītājs, ka sūdos tas klubs ir. Tikai laikam tā nedomā īpašnieki, jo tas ir bizness viņiem, jo redz Vengers tak labi sagatavo spēlētājos, ko pārdot. Idiotisms.
, 2013-02-20 15:50, pirms 11 gadiem
nukinsh rakstīja: un to saka kaut kāds sīks perdelis kurš atdevis pusi savas dzīves debī liem komentāriem, FC Arsenal galvenajam trenerim,kurš atdevis pusi savas dzīves Arsenālam..
Pusi dzīves točna neesmu veltījis tam. Ja nevar izcinīt nevienu trofeju, tad ir jāsāk izrādīt nepatika!
, 2013-02-20 16:47, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Kā tu vari apgalvot, ka neviens nevarētu labāk vadīt? Ir pagājuši 8 gadi kopš izcinīta pēdējā trofeja, futbola tas ir labs rādītājs, ka sūdos tas klubs ir. Tikai laikam tā nedomā īpašnieki, jo tas ir bizness viņiem, jo redz Vengers tak labi sagatavo spēlētājos, ko pārdot. Idiotisms.
Nezinu vai zini, bet Arsenal 2006. gadā pārcēlās uz tikko uzbūvētu stadionu, kura izmaksas bija tuvu 400M paundiem! Labākie spēlētāji tika pārdoti, lai paātrinātu kredīta nomaksu! Man šķiet, ka Arsenal joprojām nav nomaksājuši šo summu! Kad tā tiks nomaksāta, tad ceru, ka arī mēģinās par visām varītēm noturēt savas zvaigznes un iepirkt jaunas, lai reāli varētu cīnīties par tituliem!
, 2013-02-20 22:33, pirms 11 gadiem
puslaiks rakstīja: Nezinu vai zini, bet Arsenal 2006. gadā pārcēlās uz tikko uzbūvētu stadionu, kura izmaksas bija tuvu 400M paundiem! Labākie spēlētāji tika pārdoti, lai paātrinātu kredīta nomaksu! Man šķiet, ka Arsenal joprojām nav nomaksājuši šo summu! Kad tā tiks nomaksāta, tad ceru, ka arī mēģinās par visām varītēm noturēt savas zvaigznes un iepirkt jaunas, lai reāli varētu cīnīties par tituliem!
Es ļoti labi zinu, kas un kā notiek Arsenal klubā. Ja tāds klubs kā Arsenal 7 gadus nav neko izcīnijis, tad ir tā kā ir. Un lai vai kā, Vengers ir aizsēdējiies.
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
1

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.
Kiljans Mbapē svin gūtos vārtus. Foto: AFP/Scanpix
9

PSG vairākumā iesit četrus vārtus un iesoļo Čempionu līgas pusfinālā

Šodien UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza Parīzes ''Saint-Germain'', kas, lielāko spēles daļu spēlējot vairākumā, ceturtdaļfināla atbildes mačā atspēlējās un ar 4:1 pārspēja ''Barcelona'', divu spēļu summā triumfējot ar 6:4. Uzvaras vārti Kiljana Mbapē kontā.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".