Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grandu cīņā ''Barcelona'' pret ''City'', ''Atletico'' viesos Krievijā

Krišs Upenieks

Grandu cīņā ''Barcelona'' pret ''City'', ''Atletico'' viesos Krievijā
Djego Simeone
Foto: Valery Matytsin/TASS

UEFA Čempionu līgas turnīrā centrālā spēle šovakar notiks ''Barcelona'' mājvietā, kur Spānijas superklubs uzņems Mančestras ''City''. Savukārt D grupā Minhenes ''Bayern'' savas pozīcijas lūkos uzlabot spēlē pret PSV, bet Madrides ''Atletico'' viesojas Krievijā pie ''Rostov'' futbolistiem.

''Barcelona'' līdzjutēji var priecāties par to, ka pirms četrām dienām Spānijas čempionāta spēlē ar gūtiem vārtiem atgriezās komandas uzbrukuma līderis Lionels Mesi. Čempionu līgā pēdējā spēle ''Barcelona'' gan izvērtās ļoti sarežģīta un pret Menhengladbahas ''Borrusia'' izglābties izdevās vien daļā. Arda Turans iesita 65. minūtē, bet deviņas minūtes vēlāk izcēlās Žerārs Pikē, un katalāņi uzvarēja ar 2:1. Spānijas čempionātā astoņās spēlē tikai piecas uzvaras un pagaidām neraksturīgi zemā ceturtā vieta.

Grupa ar ''Celtic'' un ''Borrusia'' viegli neklājas arī Anglijas čempionāta vienai no līdervienībām Mančestras ''City''. Pēdējā spēlē pilnībā bija redzamas visas ''City'' problēmas aizsardzībā, ''Celtic'' guva trīs vārtus, un cīņa noslēdzās ar neizšķirtu 3:3, tādējādi pagaidām ''City'' C grupā ar četriem punktiem ir otrajā vietā. Visai izteiktu favorītu lomu bukmeikeri gan atvēl ''Barcelona'' komandai.

''Peps man ir labs draugs. Uzskatu, ka viņš ir labākais treneris pasaulē. Man ļoti patīk viņa uzbrukuma mentalitāte. Bet šī nebūs cīņa starp treneriem. Spēlētāji būs tie, kuri izšķirs, komanda uzvarēs vai zaudēs. ''City'' šobrīd ir uz pacēluma, un tiešām redzu, kā Peps veido viņu spēli. Vienmēr ir patīkami teikt, ka Lionels Mesi ir atpakaļ. Viņš ir tas, kurš spēj izveidot iespējas. Jo vairāk viņš ir iesaistīts,jo labāk var spēlēt ''Barcelona'','' tā pirms mača izteicās ''Barcelona'' galvenais treneris Luiss Enrike.

Peps Gvardiola, Mančestras ''City'' galvenais treneris: ''Kad pirmo reizi savā starpā tikāmies kā spēlētāji, varēja redzēt, ka Luiss Enrike ir īpašs futbolists. Viņš ir godīgs un smagi strādā. Jau šobrīd Luiss kā treneris ir daudz sasniedzis un vēl daudz sasniegs nākotnē. Ja godīgi, gan viņš, gan komandā kopumā vairākas lietas dara labāk nekā brīdī, kad es vadīju ''Barcelona''. Šī mums būs laba pārbaude, pret labākajiem. Tas, ka zaudējām punktus pret ''Celtic'', nozīmē, ka mums ir kaut kas jāatgūst.''

Otrā C grupas spēlē Glāzgovas ''Celtic'' mēģinās izdarīt visu, lai iesaistītos cīņā par pirmajām divām vietām. ''Borrusia'' pagaidām ir bez punktiem, bet bija ļoti tuvu tam, lai spētu sarūgtināt ''Barcelona'' līdzjutējus. Abām komandām ir zaudējumi sastāvā, pie tam Menhengladbahas komanda nav uzvarējusi jau pēdējās trīs spēlēs. Izteiktas favorītes šajā spēlē gan nav.

Pie Krievijas Premjerlīgas pagājušā gada pārsteiguma autores ''Rostov'' viesosies D grupas līdervienība Madrides ''Atletico''. Djego Simeones vadītā komanda uzvarējusi abās spēlēs, pie tam pēdējā cīņā kārtējo reizi pierādīta spēja spēlēt disciplinēti aizsardzībā un ar 1:0 pieveikta Minhenes ''Bayern''. ''Atletico'' kopumā uzvarējusi pēdējās četras spēles, bet pēdējie zaudētie punkti bijuši 1:1 neizšķirtā pret ''Barcelona''. Savukārt ''Rostov'', visticamāk, Krievijas čempionātā par Top 3 nepacīnīsies - šobrīd komandai piektā vieta un labas spēles mijās ar sliktām.

Savukārt Minhenes ''Bayern'' obligāti ir vajadzīga uzvara pret Eindhovenas PSV, lai izslēgtu pārsteiguma iespēju šajā grupā. ''Bayern'' gan nav labākajā formā - pēc zaudējuma pret ''Atletico'' Čempionu līgā Vācijas Bundeslīgā izspēlēti divi neizšķirti. PSV neizšķirti spēlējusi pēdējās trīs spēles. Savā laukumā gan, protams, ''Bayern'' būs izteikta favorīte uz uzvaru.

C un D grupās visas spēles šovakar sāksies pulksten 21:45.

C grupa

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Barcelona22009:16
2.Manchester City21107:34
3.Celtic20113:101
4.Borussia M20021:60

D grupa

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Atletico Madrid22002:06
2.Bayern Munich21015:13
3.PSV Eindhoven20112:31
4.Rostov20112:71

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  -1 [+] [-]

, 2016-10-19 15:25, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Barca-City buus zveeraa speele... vairaaku iemeslu deelj, bet galvenokaart, protams, Peps atgriezhas Camp Nou, taadeelj buushu par vinja komandu shovakar un buus interesanti paveerot, kaa City speelees pret Barcu ( taktikas zinjaa) .

     [+] [-]

, 2016-10-19 15:26, pirms 8 gadiem
Simeone tai bildē tāds nosalis izskatās

  -3 [+] [-]

, 2016-10-19 15:31, pirms 8 gadiem
Par Man City uzvaru!

     [+] [-]

, 2016-10-19 15:38, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Barca -City būs neizšķirts.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 16:51, pirms 8 gadiem
djimanti rakstīja: Simeone tai bildē tāds nosalis izskatās
"Tas nozīmē,ka tur ir auksti"-Maikls Ouens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-19 23:17, pirms 8 gadiem
Messi zvērs!