Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dubra savainojuma dēļ nepiedalīsies spēlē pret "Barcelona"

Rolands Eliņš

Dubra savainojuma dēļ nepiedalīsies spēlē pret "Barcelona"
Kaspars Dubra
Foto: lff.lv

Baltkrievijas čempiones BATE galvenais treneris Aleksandrs Jermakovičs pavēstījis, ka rītdienas Čempionu līgas mačā pret "Barcelona" savainojuma dēļ nevarēs piedalīties Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra.

BATE pirms pāris dienām nokārtoja sev Baltkrievijas čempionu titulu, ar 2:0 pieveicot "Vitebsk", tiesa, cieta arī zaudējumu sastāvā. Pēdējās piecās spēlēs pamatsastāvā vietu iekarojušais Latvijas aizsargs Kaspars Dubra cieta sadursmē ar vārtsargu un pēc pirmā puslaika tika nomainīts. Diemžēl trauma izrādījusies pietiekami nopietna, lai liktu izlaist arī nākamo maču, apstiprinājis BATE galvenais treneris.

Nākamais mačs BATE paredzēts jau rīt Čempionu līgā, turklāt pret vienu no pasaules spēcīgākajām komandām "Barcelona". Dubra piedalījās pirmajos divos ČL mačos pret "Bayer 04" un "Roma", palīdzot savai komandai tikt pie trīs punktiem, taču skaidrs, ka spēle ar "Barcelona" citā plauktiņā liekama. Iespējas uzspēlēt pret Katalonijas superklubu Dubra gan nav zaudējis, jo ceturtajā novembrī paredzēta atbildes spēle jau "Camp Nou" stadionā.

Jāatgādina, ka "Barcelona" abos šajos mačos būs spiesta iztikt bez savas lielākās zvaigznes Lionela Mesi, kurš ceļgala traumas dēļ varētu atgriezties tikai novembra beigās, savukārt BATE rindās rīt nespēlēs arī pazīstamais baltkrievu futbolists Aleksandrs Hļebs, arī traumas dēļ.

Izmantotie resursi:
БАТЭ – «Барселона». Глеб и Дубра не сыграют в...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-19 15:42, pirms 9 gadiem
Gribētos cerēt, ka Dubra komandā ir pietiekami stabils centra aizsargs, lai, pēc traumas apārstēšanas atkal liktu pamatsastāvā. Respektīvi - jācer, ka Dubras aizstājējs pret Barcu nenospēlēs savu "mūža maču", tādejādi nodrošinot savu palikšanu pamatā uz ilgāku laiku.

  +8 [+] [-]

, 2015-10-19 16:26, pirms 9 gadiem
Tagad Barca nevarēs teikt,ka nebija Messi tāpēc zaudējām,jo Bate pateiks mums nebija Dubras. Dots pret dotu.
Slēpts komentārs: Maikl30

  +4 [+] [-]

, 2015-10-19 17:07, pirms 9 gadiem
Maikl30 rakstīja: kautko tik tizlu,sen nebiju lasijis
Humors, tizleni!

  +4 [+] [-]

, 2015-10-19 17:12, pirms 9 gadiem
Zheel Kaspara,taa tomeer ir Barcelona,nu cerams ,ka buus veel daudz iespeeju,lai aatri veselojas

  +3 [+] [-]

, 2015-10-19 18:09, pirms 9 gadiem
baac,zeel,cerams ka vismaz atbildes speelee Camp Nou buus ierindaa,varu dereet,ka speeleet taadaa stadionaa buutu Dubras sapnja piepildiijums,ko ar noveelam

  +1 [+] [-]

, 2015-10-19 19:02, pirms 9 gadiem
būs atbildes spēle vēl, cerams Messi arī uz kājām būs. Tad arī uzspēlēs

  +1 [+] [-]

, 2015-10-20 08:55, pirms 9 gadiem
veselību Kasparam vismaz uz 04.11. spēli
futbolista karjerā bieži nav iespēja spēlēt pret tādu klubu