Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

E un F grupa: "Chelsea" pret pastarīti, "Marseille" pret "Arsenal" par trešo uzvaru

E un F grupa: "Chelsea" pret pastarīti, "Marseille" pret "Arsenal" par trešo uzvaru
Andrē Ajū iepriekšējā kārtā "Marseille" labā guva
divus vārtus. Foto: AFP/Scanpix

Šovakar plkst. 21:45 Čempionu līgas E un F grupās notiks kārtējas spēles. E grupas līdere Londonas "Chelsea" savā laukumā mērosies ar pastarīti "Genk", bet F grupā "Marseille" savu līdzjutēju priekšā mēģinās izcīnīt trešo panākumu, spēkojoties ar "Arsenal".

E grupa

Londonas "Chelsea" līdzšinējās divās grupas spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru (2:0 pret "Bayer") un reizi cīnījusies neizšķirti (1:1 viesos pret "Valencia"), kas ļāvis pēc divām kārtās atrasties līderpocīzijās. Londoniešu šīvakara pretinieki "Genk" pagaidām pie uzvarām nav tikuši, tomēr pirmajā spēlē nopelnīja punktu par neizšķirtu pret jau pieminēto "Valencia". Abas komandas šīvakara mačam gatavojas labā noskaņojumā – pašmāju čempionātos pēdējās kārtās kā "Chelsea", tā "Genk" guva uzvaras.

Spraiga cīņa gaidāma Leverkūzenē, kur spēkiem mērosies mājinieki "Bayer" un "Valencia", kas pagaidām nav uzvarējusi, taču divreiz cīnījusies neizšķirti. Savukārt "Bayer" divos mačos tikusi pie viena panākuma (2:0 pret "Genk").

E grupas tabula

VKlubsSUNZVārtiP
1.Chelsea21103:14
2.Bayer21012:23
3.Valencia20201:12
4.Genk20110:21

F grupa

"Marseille" divās grupu turnīra spēlēs tikusi pie diviem panākumiem, kas marseļiešiem dod pirmo vietu grupā. Šovakar Marseļai būs iespēja tikt arī pie trešā panākuma, tiesa, pretinieki ir sīvākie konkurenti "Arsenal", kas atpaliek par diviem punktiem. "Arsenal", tāpat kā "Marseille", līdz šim nav zaudējuši – uzvara un neizšķirts.

Savas pozīcijas nedaudz uzlabot šovakar būs gan "Borussia", gan "Olympiacos", kas mērosies savā starpā. Nedaudz labāk līdz šim gājis "Borussia", kas pirmajā spēlē savā laukumā spēja izcīnīt punktu pret "Arsenal". "Olympiacos" pie punktiem nav tikuši, tiesa, abās līdzšinējās spēlēs zaudējuši minimāli – 0:1 pret Marseļu un 1:2 pret "Arsenal". Jāuzsver, ka "Olympiacos" mājas spēlēs pret Vācijas klubiem allaž bijuši rezultatīvi – piecās spēlēs izcīnītas trīs uzvaras, bet gūto vārtu skaits – 25!

F grupas tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Marseille22004:06
2.Arsenal21103:24
3.Dortmund20111:41
4.Olympiakos20021:30

, 2011-10-19 14:27, pirms 13 gadiem
SARAUJ DORTMUNDE !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-19 16:30, pirms 13 gadiem
Chelsea FC.... Olē Olē ...
, 2011-10-19 17:24, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Sarauj Barcelona!!!!! Visu varenais klubs!
muļķības, dortmunde ir daudz labāka !!!
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".