Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Zidāns: "Visvairāk nokaitināja intensitātes trūkums"

Zidāns: "Visvairāk nokaitināja intensitātes trūkums"
Zinedins Zidāns. Foto: EPA / Scanpix

"Kad ir cīņa par neitrālo bumbu, un tu pieliec savu kāju, lai uzvarētu šo dueli, tas ir veids, kā izcīnīt uzvaras," pēc negaidīti smagās sakāves (0:3) cīņā pret "Paris Saint Germain" UEFA Čempionu līgas pirmajā spēlē sacīja Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

"PSG bija labāki par mums visās jomās, saspēlē, viduszonā, bet tas, kas mani nokaitina visvairāk - arī intensitātē," pēc sakāves atzina "Real" treneris Zinedins Zidāns. "Ir grūti, ja nesāc spēli jaudīgi. Mana komanda prot izveidot situācijas, tas mani neuztrauc. Runa ir par to, ka redzu savu komandu bez nepieciešamās intensitātes tik augsta līmeņa spēlē. Zinājām, ka PSG mūs presingos, bet mēs knapi radījām jebkādu spiedienu un izveidojām vien dažas iespējas."

"Kad ir cīņa par neitrālo bumbu, un tu pieliec savu kāju, lai uzvarētu šo dueli, tas ir veids, kā izcīnīt uzvaras. Man tā bija šīs spēles [galvenā] problēma," franču speciālists vēlreiz un vēlreiz uzsvēra nepietiekamo atdevi laukumā. "Viņi bija labāki un bija pelnījuši uzvaru. Ja neesi ritmā, ir ļoti sarežģīti. PSG mūs labi nospieda."

Lai arī Madrides vārtos ne to labāko sniegumu nodemonstrēja beļģu vārtsargs Tibo Kurtuā, Zidāns nevēlējās vainot kādu atsevišķu spēlētāju: "Visi esam vienā laivā. Mums jāaizmirst šī sakāve un jākoncentrējas nākamajai spēlei. Ja zaudē, vainīgi ir visi."

PSG galvenais treneris Tomass Tuhels pēc norādīja, ka komanda spērusi platu soli uz priekšu, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu: "Tas bija lielisks komandas sniegums un man tas ir pats svarīgākais - bijām labāki kā komanda un izcīnījām uzvaru pelnīti. Visi strādāja kopā, ne brīdi nezaudējām savu struktūru, drosmīgi uzbrukām. Labi turējām bumbu un kopumā parādījām labu atdevi. Šādas lietas treneri dara laimīgu."

"Joprojām turpinām darbu [pie komandas spēles uzlabošanas]. Jāteic, ka esam spēruši platu soli uz priekšu, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Pagājusī sezona izvērtās smaga, bet tagad mums ir jaunas asinis, klāt ir spēlētāji, kas spēj dot intensitāti un personību. Ir pārliecība, ka tiksim galā arī ar zaudējumiem. Protams, mums trūkst Kiliana [Mbapē], Neimāra un Edija [Edinsona Kavani], bet esam spēcīga komanda, kas šovakar bija gatava spēlēt visaugstākajā līmenī. Process turpinās."

Izmantotie resursi:
Isle of Wight County Press first for news,...
https://www.marca.com/


, 2019-09-19 10:07, pirms 5 gadiem
PSG katra CL sezona sākas cerīgi, tikai ātri beidzas Bet nu tas tā, jokam, jo tāpat skaidrs ka kādreiz jau viņi tiks tālāk par ceturtdaļfinālu. Un patiesību sakot, tas varētu būt jau šosezon. Zidāns gan varētu būt "reāli" izbesīts
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.