Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" negūst vārtus Turcijā, "Bayer 04" sarīko vārtu izrādi Dānijā

Rolands Eliņš

"Arsenal" negūst vārtus Turcijā, "Bayer 04" sarīko vārtu izrādi Dānijā
Džekam Vilšīram un "Arsenal" turku aizsardzību uzlauzt neizdevās
Foto:AFP/Scanpix

Čempionu līgas kvalifikācijas spēlēs šodien iesaistījās arī futbola lielvastu klubi - Londonas "Arsenal" aizvadīja nepārliecinošu spēli viesos pret "Besiktas", spēlējot neizšķirti 0:0, turklāt sarkanās kartītes dēļ zaudējot Āronu Remziju, bet Itālijas "Napoli" savās mājās vienojās par neizšķirtu 1:1 ar Spānijas "Athletic Bilbao".

Gan "Arsenal", gan "Besiktas" varēja pamatoti uzskatīt, ka izlozē abām ticis sliktākais variants. "Arsenal" pēc grūtas uzvaras Premjerīgas ievadā šodien sākumsastāvā sūtīja Olivjē Žirū, kurš kopā ar klbua jaunieguvumu Aleksi Sančesu centās viesos pārspēt "Besiktas" kluba aizsardzību.

Pārāk spīdoši gan viņiem tas neizdevās, jo izspēle no centra šajā mačā tika veikta tikai puslaiku sākumā, turklāt vislabākā iespēja gūt vārtus bija mājiniekiem. Oldžajs Šahans saņēma labu piespēli soda laukumā, apspēlēja aizsargu Laurentu Kosceļņiju, taču sita nedaudz garām vārtu tālajam stūrim.

"Arsenal" dzīvi neatviegloja arī kāds vēl nepieredzēts notikums - Velsas pussargs Ārons Remzijs saņēma otro dzelteno kartīti un pirmoreiz savas "Arsenal" karjeras laikā tika noraidīts. Tas notika 80. minūtē, taču spēles rezultātu neizmainīja. Londonas klubs šajā mačā izdarīja tikai trīs sitienus pa pretinieku vārtiem. Kompensācijas laikā pārāk karstas kļuva mājinieku trenera Slavena Biliča emocijas, un tiesnesis viņu izraidīja no spēles.

Kontrastā ar šo maču bija cīņa Kopenhāgenā, kur vietējā "Kobenhavn" spēkojās ar Leverkūzenes "Bayer 04". Dāņi pamanījās nogulēt centrējumā jau piektajā minūtē un nokļuva iedzinējos ar 0:1. Taču bija vajadzīgas tikai astoņas minūtes, lai "Kobenhavn" ne tikai atspēlētos, bet arī panāktu 2:1! Līdz puslaika beigām gan šim pārsvaram nebija lemts izdzīvot, jo Karima Bellarabi un Himmina Sona vārtu guvumi panāca 3:2 viesu labā. Otrajā puslaikā vārtu straume pierima, kas nenāca par labu dāņiem, jo spēle noslēdzās ar viņiem pavisam nelabvēlīgu rezultātu. Atbildes spēlē viesos nepieciešama uzvara ar divu vārtu pārsvaru...

Itālijas un Spānijas klubu duelī "Napoli" izbēga no zaudējuma pret "Athletic Bilbao" - itālieši nonāca iedzinējos 41. minūtē, taču Gonsalo Igvains otrā puslaika vidū panāca 1:1. Cīņu par grupu turnīru turpina arī Zviedrijas "Malmo", kura atbildīga par "Ventspils" izslēgšanu otrajā kārtā. Zviedri duelī pret favorīti "Red Bull" nokļuva iedzinējos 0:2 un vairākkārt bija tuvu trešo vārtu zaudējumam, taču mača beigās izmantoja mājinieku paviršību aizsardzībā un panāca 1:2, kas nemaz nav tik bezcerīgs rezultāts, domājot par atbildes spēli. Tikai spēles beigās vārti tika gūti Rumānijā, kur vietējā "Steaua" 88. minūtē izrāva uzvaru pār bulgāru "Ludogorets".

Atbildes spēles tiks aizvadītas pēc nedēļas, savukārt rīt notiks pārējās piecas "play-off" kārtas pirmās spēles.

UEFA Čempionu līga

Kvalifikācijas turnīrs, ”play-off” kārta

DuelisRezultāts
Zacburgas "Red Bull" (Austrija) - "Malmo FF" (Zviedrija)2:1 (1:0)
Bukarestes "Steaua" (Rumānija) - Razgradas "Ludogorets" (Bulgārija)1:0 (0:0)
Stambulas "Besiktas" (Turcija) - Londonas "Arsenal" (Anglija)0:0
FC "Kobenhavn" (Dānija) - Leverkūzenes "Bayer 04" (Vācija)2:3 (2:3)
"SSC Napoli" (Itālija) - Bilbao "Athletic" (Spānija)1:1 (0:1)
DatumsLaiksDuelis
20.08.21:45"NK Maribor" (Slovēnija) - Glāzgovas "Celtic" (Skotija)
20.08.21:45"Aalborg BK" (Dānija) - Nikozijas APOEL (Kipra)
20.08.21:45Bratislavas "Slovan" (Slovākija) - Borisovas BATE (Baltkrievija)
20.08.21:45Ljēžas "Standard" (Beļģija) - Sanktpēterburgas "Zenit" (Krievija)
20.08.21:45"LOSC Lille" (Francija) - "FC Porto" (Portugāle)

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:48, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: vāji,Arsenal nevajadzētu būt problēmām piesmiet Besiktas,vai arī beidzot EPL fani atzīs to,ka Primera ir stiprāka
Ta neskrien notikumiem pa priekšu! Vēl tak atbildes spēle būs

  -2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:50, pirms 10 gadiem
Napoli uz beigām tik daudz iespēju bija,
90euro gar degunu

  -1 [+] [-]

, 2014-08-19 23:50, pirms 10 gadiem
Vilšīrs pilnīgi nekāds, bet nomaina Sančezu. Žirū joprojām tikai viena kāja un tā pati kliba. Gunerie vēl pirmssezonas besis nāk ārā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 23:52, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: nu bet Arsenal klases komandai visu vajadzēja izdarīt jau viesos,turki tak ir nulles
skatijies spēli? Turki katrs skrēja tā kā divi. Es teiktu tā, ka turki nespēlēja paši un neļāva spēlēt arī Arsenalam.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:53, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: nu bet Arsenal klases komandai visu vajadzēja izdarīt jau viesos,turki tak ir nulles
Iespējas abām komandām bija pietiekami. No kurienes tu izrāvi, ka Arsenal vajadzēja visu izdarīt jau viesos un , ka turki ir nulles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-19 23:54, pirms 10 gadiem
France fifa world champs '10 rakstīja: skatijies spēli? Turki katrs skrēja tā kā divi. Es teiktu tā, ka turki nespēlēja paši un neļāva spēlēt arī Arsenalam.
Bilbao arī kā siseņi aizsardzībā, paši nespēlē un neļauj pretiniekiem neko veidot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-08-19 23:55, pirms 10 gadiem
Turki malači labi sevi parādīja, mazliet nepaveicās viņiem, bet uz beigām tas vārtu stabs bija briesmīga turku aizsardzības kļūda, izturību Anglijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 23:56, pirms 10 gadiem
Domāju, ka viss nokārtosies Londonā. Tas, ka Turcijā būs grūti paredzēja ik viens.

Un turkiem ir laba komanda. Viņi varēja vienīgi izspiest ar šo spēli mājās, ko arī centās. Londonā būs pa visam cita spēle.

p.s. Ramzijs nav kapteinis. Kapteinis Arteta notraumējās, kā rezutātā pēc maiņas apsēju pārņēma Koscelnijs.

p.s.s. Un paldies Dievam nebūs tas psihais Biličš, kurš apelēja pie katras epizodes, kad turki zaudēja bumbu.

     [+] [-]

, 2014-08-19 23:57, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: nu man te propogandē dažs labs,ka EPL ir krutākā līga! a par to ,ka turki ir nulles es spriežu par Real spēli pret Saray,vienkārši piesmēja
Kuri tie ir?
Domāju, ka Hosjē tev nepiekritīs, ka turki ir nulles

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 00:02, pirms 10 gadiem
Netēlošu baigo Arsenal ekspertu,jo viņu spēles skatos reti,bet cik esmu redzējis,taču vēl vairāk vienkārši skatoties pēc rezultātiem,ir 2 komandas. Arsenals ar Ozilu un Arsenāls bez viņa. Ar viņu spēle ir tik daudz sakarīgāka un vēl svarīgāk,uzvaras nāk pārliecinošāk un regulārāk.

P.S Kāds zin kad viņš būs atpakaļ?

     [+] [-]

, 2014-08-20 00:15, pirms 10 gadiem
fakucis rakstīja: Netēlošu baigo Arsenal ekspertu,jo viņu spēles skatos reti,bet cik esmu redzējis,taču vēl vairāk vienkārši skatoties pēc rezultātiem,ir 2 komandas. Arsenals ar Ozilu un Arsenāls bez viņa. Ar viņu spēle ir tik daudz sakarīgāka un vēl svarīgāk,uzvaras nāk pārliecinošāk un regulārāk.

P.S Kāds zin kad viņš būs atpakaļ?
Ezils otrajā sezonas pusē arī nosēdās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-20 00:29, pirms 10 gadiem
Spēle kkāds vāks. Komanda pilnīgā brīvdienu režīmā vēl, kā izskatās. Nekādas saprašanās uzbrukumā, nekāds presence midā. 1 sakarīga izspēle pa visu spēli, tā pati kkādā 70. min tb nupat.
Ģirū pilnīgs m.usors. Ja tā nospēlētu Sanogo, viņš tiktu norakts un iebetonēts. Uzbrucējs jāpērk. P.o par to ka Balo pilnīgs psihs, noderētu kvai viņš, vismaz zina kā sist golus.

  +3 [+] [-]

, 2014-08-20 00:38, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: tur jau taa lieta,ka vinjsh ir vienkaarshi labs,bet daudziem te bija taada sajuuta,it kaa komandai buutu pievienojies veel viens Ozila liimenja speeleetaajs
Kam tad tā bija, kurš tad viņu tā saslavēja. Sančesu vajadzēja, jo praktiski nav ātruma komandā bez Feo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 01:16, pirms 10 gadiem
Salzburg red bull vienkarsi monstri. absoluti domineja Malmo FF. beigas zviedriem neliela veiksmite ari uzspideja un izmantoja pretinieku komandas kludu.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-20 07:10, pirms 10 gadiem
Mani visvairāk interesēja spēle Zalcburgā,ko arī noskatījos.Totāls Red Bulls pārsvars visu spēli,daudz izšķērdētu izdevību,divi gūti vārti un likās 2-0 droša uzvara,beigās centra aizsarga un vārtsarga nesaprašanās un zviedri panāca cerīgo 1-2 Malmõ izmantoja pretuzbrukuma taktiku un divas reizes Rosenbergam bija lieliskas izdevības,bet abas reizes glāba austriešu ungāru vārtsargs Gulašs,kurš atvairīja sitienus no 5-7 metru atāluma.
Toties zviedru vārtsarga labā spēlēja vārtu stabi un pārliknis veselas trīs reizes.Tiesa ceturtajā reizē pēc orģinālas soda sitiena izpildes bumba atsitoties pret vārtu stabu,tomēr ielidoja tīklā.Zīmīgi,ka visus sitienus izdarīja viens un tas pats austriešu uzbrucējs.Lai arī zviedri ieguva cerīgu rezultātu,tomēr šaubos vai Malmē viņi savus vārtus nosargās,jo Red Bulls uzbrukumi ļoti bīstami.Šoreiz var neiznākt atspēlēties,kā pret Prāgu.

     [+] [-]

, 2014-08-20 09:55, pirms 10 gadiem
Par Balo taisnība, tomēr negribētos, lai viņš nonāk pie jums. Kad atbildes spēle?
march_2k rakstīja: Spēle kkāds vāks. Komanda pilnīgā brīvdienu režīmā vēl, kā izskatās. Nekādas saprašanās uzbrukumā, nekāds presence midā. 1 sakarīga izspēle pa visu spēli, tā pati kkādā 70. min tb nupat.
Ģirū pilnīgs m.usors. Ja tā nospēlētu Sanogo, viņš tiktu norakts un iebetonēts. Uzbrucējs jāpērk. P.o par to ka Balo pilnīgs psihs, noderētu kvai viņš, vismaz zina kā sist golus.

     [+] [-]

, 2014-08-20 10:03, pirms 10 gadiem
Remsija sarkanā ok bija?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 12:50, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Remsija sarkanā ok bija?
kartiņa bija ok, norāva uzbrukumu, vienīgi turkus bik pažēloja mājās, varēja tiem arī pāris dzeltenās vairāk iedot. Arsenal negāja spēle - turki sēdēja autobusā un aktīvi presingoja. Pie tādas kvalitātes laukuma, kāds tur bija, kaut ko baigi izveidot, ja pretiniekiem visa komanda sēž ap 16nieku, ir baigi grūti.

     [+] [-]

, 2014-08-20 16:43, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Par Balo taisnība, tomēr negribētos, lai viņš nonāk pie jums. Kad atbildes spēle?
Atbildes spēle pēc nedēļas 27. augustā.
Par Balo tas tikai hipotētiski, nav ne jausmas, kurš tas varētu būt, skaidrs ir tas, ka kādu labāku vajag, praktiski gandrīz jebkurš kaut cik jēdzīgs CF būtu labāks par Žirū.

     [+] [-]

, 2014-08-20 17:05, pirms 10 gadiem
Jums konkurents uzradies: https://eurosport.yahoo.com/news/pr...
Pool man liekas viņš pat vairāk piestāvētu, stipri saforsēts Suearesa variants (daļā par uzvedību)