Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Legia" fani: "Policijai ir jābūt gatavai iebrukumam"

Varšavas "Legia" fani turpina ieņemt Liepāju, kur šodien norisināsies Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas spēle pret "Liepājas Metalurgu". Sarunā ar portālu Sportacentrs.com vairāki no viņiem pastāstīja par iespējamajām fanu aktivitātēm stadionā un pie tā.

"Legia" fani jau trešdien lika par sevi zināt, liekot sevi pamanīt gan pilsētas teritorijā, gan stadiona apkārtnē. Šodien portāls Sportacentrs.com aprunājās ar vairākiem komandas atbalstītājiem, kuri Latvijā ieradās šodien.

Puiši atpūtās mierīgi, cepjot desiņas un malkojot alkoholiskos dzērienus. Fanu atbalstītāju pulciņš gan bijis ļoti atšķirīgs - vairāki no faniem bija miermīlīgi, solot komandu atbalstīt tikai ar saukļiem un dziesmām, bet citi acīmredzami ir gatavi darboties krietni agresīvāk. Fani atklājuši, ka tiek paredzēts apmēram divu tūkstošu "Legia" atbalstītāju ierašanās, bet biļetes piešķirtas tikai 960 cilvēkiem. Šī iemesla dēļ netiek izslēgta iespēja, ka bez biļetēm palikušie fani centīsies ielauzties stadionā bez tām. Viņi cer, ka policija būs gatava šādam iebrukumam.

Jau vakar vairāki poļi tika apturēti [sastādīti protokoli] par petaržu mētāšanu, bet šodien stadionā un tā apkārtnē tiek solīta pamatīga elle. Nav izslēgta varbūtība, ka petardes tiks mētātas pa labi un pa kreisi. Liepājā būs arī daļa no tiem faniem, kuri 2007. gadā sarīkoja pamatīgas nekārtības Lietuvā, kad spēle netika pabeigta. Liela daļa par savu "paveikto" mūsu kaimiņvalstī esot lepna. Poļu fani ļoti vēlējās uzzināt, cik stadionā būšot kaislīgo "Metalurga" atbalstītāju, jo pilsētā tos nekādi neizdodas satikt.

Šeit gan derētu piebilde, ka ne visi "Legia" līdzjutēji ir agresīvi noskaņoti - liela daļa no viņiem ir atbraukusi tikai un vienīgi atbalstīt savējos. Liepāja viesiem patīkot, jo tā esot ļoti mierīga un ar vietējiem konfliktu neesot. Bijusi pat vēlmi uzspēlēt ar vietējiem jaunajiem spēlētājiem futbolu, bet tie no šādas iespējas kategoriski atteicās.

Spēles sākums šodien plkst. 18:00! Nāciet vērot klātienē vai arī skatieties spēli portālā Sportacentrs.com!


, 2012-07-19 14:54, pirms 12 gadiem
jasavacas un japarmaca vini
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 14:59, pirms 12 gadiem
Man skaidrs kurš bus patiesais mājnieks šisdienas spēlē
, 2012-07-19 15:00, pirms 12 gadiem
Un kas būs ,ja pēkšņi Metalurgs uzvarēs? Nu nezinu, kas no Liepājas paliks pāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:04, pirms 12 gadiem
Poļu fanus var paslavēt par to, ka viņu līdzjušana ir pietiekami stipra, lai dotos savai komandai līdzi uz svešām zemēm; tas ir atbalstāmi. Taču tie fani, kas tagad apķēpā Liepājas māju sienas un citādā veidā izpauž savu agresivitāti un zemo kultūras līmeni, par tiem man ir sakāms tikai viens vārds - urlas! Un urlas es savā zemē redzēt negribu!
, 2012-07-19 15:09, pirms 12 gadiem
Pro3nd rakstīja: Un kas būs ,ja pēkšņi Metalurgs uzvarēs? Nu nezinu, kas no Liepājas paliks pāri.
Nezinu, kas paliks pāri no Ivara
, 2012-07-19 15:11, pirms 12 gadiem
kā notiek tā stadionā nelaišana? ja poļu fani ietu stadionā pa 1 vai 2iem, savā starpā sarunājoties krieviski, arī viņus stadionā nelaistu? tik pat labi jau tie var būt liepājnieki
, 2012-07-19 15:15, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: kā notiek tā stadionā nelaišana? ja poļu fani ietu stadionā pa 1 vai 2iem, savā starpā sarunājoties krieviski, arī viņus stadionā nelaistu? tik pat labi jau tie var būt liepājnieki
un ar Legia maikām mugurā
, 2012-07-19 15:17, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: un ar Legia maikām mugurā
nu maikas jau var pavilkt zem džemperiem
, 2012-07-19 15:21, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: nu maikas jau var pavilkt zem džemperiem
vēl tikai jāsapako šalles, plakāti un citas lietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:27, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: vēl tikai jāsapako šalles, plakāti un citas lietas
nu, šalli aptin ap vēderu, bez plakātiem var iztikt, bungām, bengāļu ugunīm un taurēm tautība nav. karogu arī apsien ap kaklu, džemperi pa virsu. neredzu milzīgas problēmas iekļūt šādā veidā iekšā stadionā, kur gandrīz nekad nav izpirktas visas vietas,ja vēl pirms stadiona iejūc vietējo pūlī. saprastu čempionātos, turnīros, kur vietu skaits ierobežots, tur citu komandu fani netiek iekšā, bet te - īzī pīzī, ja vien neesi pilnīgi pārdzēris jēgu vai kā savādāk īpaši "acīs krītošs"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:31, pirms 12 gadiem
Ja šovakar Liepājā nebūs pamatīgi policijas papildspēki, tad iekšlietu ministrs būs nodemonstrējis neizdarību, un būs pamats pieprasīt viņa demisiju.
, 2012-07-19 15:33, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: īzī pīzī, ja vien neesi pilnīgi pārdzēris jēgu vai kā savādāk īpaši "acīs krītošs"
piemēram, nebļauj kurwaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:38, pirms 12 gadiem
bet labi atmaukt uz speli 2000 ,bet 1000 japaliek aiz durvim un neredzet vispar nekur speli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:39, pirms 12 gadiem
Vai ir ta, ka poli par kautiniem un nemieru sanems administrativu protokolu un brauks mierigi majas, jo arzemniekiem nav jamaksa sodi. Bet vietejiem, kuri aizsargas savu pilsetu un cienu, par iesaistisanos kautina gan bus jamaksa?
, 2012-07-19 15:42, pirms 12 gadiem
dzivoju tikai paris km attaluma no stadiona, bet vismaz seit nemanu ne troksnisa. Tie kuri ir bijusi stadiona rajona, tie saka, ka tur valdot vajprats
Driz pasam jadodas uz to pusi, bus janoverte ko tie urlas tur sadarijusi
, 2012-07-19 15:48, pirms 12 gadiem
Dollars rakstīja: olga tie jau nav protestetaji pensionari kur omegu sutit.. banditiem shaja valsti ir prieksrocibas. kamer tevi nesasit omegas nebus..
Jā, Alfa vai Omega, kāda gan tur starpība, ja galvenais ir kautko uzdrukāt....
vai tiešām tev patīk rakstīt par tēmām, kamēr nespēj atšķirt dažādas policijas vienības? vel varēji uzrakstīt, ka pensionārus arī SUV trenkāja...
, 2012-07-19 15:50, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: dzivoju tikai paris km attaluma no stadiona, bet vismaz seit nemanu ne troksnisa. Tie kuri ir bijusi stadiona rajona, tie saka, ka tur valdot vajprats
Driz pasam jadodas uz to pusi, bus janoverte ko tie urlas tur sadarijusi
Tev nav mājās kāga Legia maicene, vai arī izdrukā kādu uzlīmi un uzlīmē uz t-krekla, būs drošāk staigāt par Liepāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:51, pirms 12 gadiem
Wade $$$333 rakstīja: jasavacas un japarmaca vini
Kātad...
Pilsēta action gadījumā būs pamirusi un visi pārmācītāji pa kaktiem pamukuši...
kautko līdzīgu jau toreiz par Spartak faniem varēja lašit, paveicās, ka tranzītā tik brauca cauri un nevēlējās īpašus asumus taisīt.
Spriežot pēc plusiem, jūs jau esat 7-8 cilvēku kompānija, kura taisās pārmācīt.
kad būs zināms galarezultāts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-19 15:53, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Liepājai noteikti vajag palīdzību no Rīgas vismaz policistu ziņā, jo vietējei nespēs viņus nomierināt + fani, nu mēs tak paši zinam, cik mums tiek apmeklētas tās spēles, Legia šodien spēlēs kā mājās. + liepājnieki dabūs pa seju.
Ja nebūs aizsūtita Alfa, tad tā būs tīrākā policijas šefu nolaidība, jo jebkurā gadījumā, ar šiem poļiem ir paaugstināts draudu līmenis ierindas cilvēkiem, attiecīgi, būtu janodrošinās ar papildspēkiem.
Kā būs, to jau manīs.
, 2012-07-19 16:04, pirms 12 gadiem
Ap pl 13-30 no Rigas uz Liepaju devusies daudz alfas kaujinieku. Laikam tie bus vienigie kas vares glabt pilsetu no izdemolesanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.