Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Ronaldu Čempionu līgas finālam būs gatavs par 120%"

Andrejs Siliņš

Zidāns: "Ronaldu Čempionu līgas finālam būs gatavs par 120%"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP / Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns apliecinājis, ka komandas superzvaigzne Krištianu Ronaldu pēc potītes savainojuma gūšanas atgriezies spēlēšanas formā un būs pilnībā gatavs maija beigās paredzētajam Čempionu līgas finālam.

Ronaldu pēdējo spēli aizvadīja 6. maijā, kad Barselonā norisinājās kārtējais El Classico (2:2). Portugālis paspēja gūt vārtus, taču pēc pirmā puslaika tika nomainīts potītes savainojuma dēļ. Divās nākamajās spēlēs Spānijas čempionātā Ronaldu nepiedalījās, bet šovakar, kad komandai izbraukumā jātiekas ar "Villarreal", atkal varētu atgriezties laukumā.

"Šobrīd viņš ir gatavs par 120%. Ar viņu viss ir kārībā," pavēstīja Madrides "Real" galvenais treneris ZInedins Zidāns. Protams, no "Real" pozīcijām raugoties, svarīgāk šajā sezonas posmā būs, lai Ronaldu ir gatavs doties laukumā maija beigās paredzētajā Čempionu līgas finālā pret "Liverpool".

Tāpat Zidāns uzsvēris, ka arī Garets Beils uzņem aizvien labāku formu, to apliecinot ne tikai ar vārtu guvumiem spēlēs, bet arī treniņos. Tiesa, Zidāns vēl nevarēja vai negribēja apstiprināt - Beils Čempionu līgas finālā tiks sūtīts laukumā starta sastāvā vai uz maiņu.

Čempionu līgas fināls Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisināsies 26. maija vakarā.

Ronaldu šajā sezonā 26 Spānijas čempionāta spēlēs guvis 25 vārtus, bet Čempionu līgā 12 mačos guvis 15 vārtus.

Izmantotie resursi:
BBC

  -4 [+] [-]

, 2018-05-19 13:33, pirms 6 gadiem
Papildus 20% slēpjas pendeles iesišanā un krekla novilkšanā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja