Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti grib video tehnoloģijas, Vidals pārmet tiesnesim šova rīkošanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ančeloti grib video tehnoloģijas, Vidals pārmet tiesnesim šova rīkošanu
Arturo Vidals tiek noraidīts no laukuma
Foto: imago/Eibner/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfinālu vakar sasniedza divas Madrides komandas – "Atletico" un "Real". Karaliskais klubs pagarinājumā tika galā ar Minhenes "Bayern", taču Krištianu Ronaldu izšķirošos vārtus guva no aizmugures stāvokļa, bet Arturo Vidalam tika piešķirts diskutabls noraidījums. Vācijas granda treneri un spēlētāji kritiku netaupīja.

"Pirms atbildes spēles bijām padomājuši par ikvienu spēles aspektu, izņemot tiesnesi. Žēl, jo citādi aizvadījām perfektu maču," pēc izstāšanās no Čempionu līgas sacīja Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Lepojos ar spēlētāju parādīto sniegumu, jo viņi izdarīja visu, ko spēja, un vēl vairāk. Taču tiesnesis gan nebija uzdevumu augstumos."

"Nedomāju, ka Madrides "Real" ietekmēja tiesneša lēmumus. Vienkārši viņš pieņēma nepareizos lēmumus. Nekad neesmu piekritis video tehnoloģiju ieviešanai futbolā, bet tagad jāatzīst, ka esmu par, ka tas ir nepieciešams," pauda Ančeloti, kurš 2014. gadā līdz uzvarai Čempionu līgā aizveda tieši Madrides "Real".

"Nedrīkst izšķirt vietu Čempionu līgas pusfinālā šādā veidā. Pēc mača aprunājos ar Zinedinu Zidānu, un arī viņš piekrita, ka tiesnešu sniegums nebija labs," turpināja Ančeloti. "Tam nevajadzētu notikt šādā līmenī, tāpēc ceru, ka tiesneši pēc iespējas ātrāk saņems tehnoloģiju palīdzību."

"Varējām uzvarēt, bet tiesnesis pielaida daudzas kļūdas. Nav iespējams uzvarēt Madrides "Real" ar desmit spēlētājiem," sacīja "Bayern" uzbrucējs Roberts Levandovskis. "Noraidījuma nebija. Viņi vienus vai divus vārtus guva no aizmugures stāvokļa. Spēlēt izbraukumā pret "Real" ir grūti, ņemot vērā to, kas notika."

"Nezinu, vai futbolā nepieciešamas video tehnoloģijas. Tiesnešu darbs ir ļoti sarežģīts, nepārzinu tā detaļas. Man teica, ka "Bayern" otros vārtus arī guva no aizmugures, tāpēc lēmumi nostrādāja uz abām pusēm. Tāds ir futbols," norādīja Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

"Iekļūt nākamajā kārtā mums palīdzēja divās spēlēs gūtie seši vārti. Tiesneša lēmums par dzelteno kartīti un vārti no aizmugures neiespaidoja. Vajag uzvarēt abos mačos," norādīja franču speciālists.

"Kad Madrides "Real" nobijās, tiesnesis sāka savu šovu," teica noraidījumu nopelnījušais pussargs Arturo Vidals. "Čempionu līgā šādas zādzības nedrīkstētu notikt. Sāc aizdomāties…"

"Gribējām iekļūt nākamajā kārtā, un pārņem lielas dusmas, ja tik svarīgu spēli izlemj tiesnesis. Viņš pielaida vairākas kļūdas un izsita mūs no Čempionu līgas. Kad tiesnesis tā apkauno, ir grūti pieņemt situāciju. Kļūsti ļoti dusmīgs," norādīja Vidals.

Otrajā plānā palika Madrides "Atletico" neizšķirts viesos pret Anglijas čempioni Lesteru un iekļūšana pusfinālā. "Kad runājam par Eiropas grandiem, vajag pieminēt arī finansiālo rocību. Pirmajā rindā iet "Bayern", "Barcelona" un "Real". Taču sportiskajā ziņā mēs esam konkurētspējīgi. Kad saku, ka neesam viens no Eiropas grandiem, domāju tieši ekonomisko situāciju," teica "Atletico" galvenais treneris Djēgo Simeone.

"Esam apmierināti ar to, kā strādāja komanda. Atkal esam iekļuvuši Čempionu līgas pusfinālā, un tas nav pats vieglākais uzdevums. Iekļūt trīs reizes četros gados – tas ir neticami," norādīja pussargs Koke. "Otrajā puslaikā pretinieki spēlēja uzbrūkošāk, taisnā līnijā uz priekšu. Zinājām, ka tā būs, un cīnījāmies līdz galam."

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
https://www.theguardian.com/
Goal.com
The official website for European football –...

1 2 3 82 komentāri
Slēpts komentārs: Matlss

  +5 [+] [-]

, 2017-04-19 11:18, pirms 7 gadiem
1, vārti - ne īpaši pārliecinoša pendele, 2. vārti - pretinieks iesit savos
Un tas esot perfekts mačs? :O
Vismaz vienu būtu no spēles iesituši pirms ņuņņāšanas.
To sauc par haļavu, ar ko arī, protams, ir jārēķinās, bet nu perfekts tur nav nekas
Slēpts komentārs: DaMarcus

  -1 [+] [-]

, 2017-04-19 11:41, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Zidans ar saspiedies. Tika nozagta Bayernam vieta pusfinālā. Nepiedodamas kļūdas. Un Noieram sezona beigusies, izrādās, ka nopietnu traumu spēles laikā dabuja. No stadiona izgāja ar kruķiem.
Pareizi! Lielākā kļūda bija kad Ramoss ieripināja bumbu savos vārtos un tā pendele arī bija kļūdas rezultāts. Ja nebūtu šīs kļūdas tad varam uzskatīt par ideālu futbolu.

  +7 [+] [-]

, 2017-04-19 11:43, pirms 7 gadiem
Jābūt īpaši lielam cirvim, lai nesaprastu, ka turpinot spēlēt rupji ar jau vienu dzelteno kartīti, var tikt arī pie otras. Bērnu dārzs kaut kāds.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-19 11:44, pirms 7 gadiem
Tās atmazkas ir smieklīgas.. Tiesnesis tiesāja sūdīgi uz abām pusēm - Robena pendele izzīsta tāpat kā Vidāla noraidījums..
Bet acis jau piever uz to, ka Vidālam jau iepriekš bija jābūt nost no laukuma + vismaz 2 kartiņas bija pelnījuši Millers un Costa par nesportisku rīcību

     [+] [-]

, 2017-04-19 11:45, pirms 7 gadiem
aizermans rakstīja: Pareizi! Lielākā kļūda bija kad Ramoss ieripināja bumbu savos vārtos un tā pendele arī bija kļūdas rezultāts. Ja nebūtu šīs kļūdas tad varam uzskatīt par ideālu futbolu.
Robbenam uzmina uz kājas, kāda kļūdaina pendele..

     [+] [-]

, 2017-04-19 11:46, pirms 7 gadiem
No,kā Madride nobijās ? No 0:1? 1:2?

Ar to video tehnoloģiju bus grūti.Cik ilgi runāja par kameru vārtos,lai fiksētu vārtu guvumu vai nē.Tagad tik ienāk lēnām kaut kur pasaulē.
Tad ši lieta daudz reizes grūtāk realizējama.Noteikumus un citas kakas domās gadiem ilgi līdz brīdim,kad tiks atkal aizmirsts par tādu ideju.

  +5 [+] [-]

, 2017-04-19 11:47, pirms 7 gadiem
Secinājums viens - tiesnesis aizvadīja sliktu spēli un žēl , ka tas notika šitik atbildīgā un svarīgā spēlē.
Uz abām pusēm netika svilpts, kad vajadzēja, bet pēc tam mēģināja pats kaut kā situāciju labot, tas nekad nebeidzas labi.
Un mans tīri subjektīvs viedoklis ir, ka Vidāls šo spēli nospēlēja uz sarkanās kartiņas! Tikai viņu viņam vajadzēja ieraudzīt nevis tajā epizõdē, bet kadas 20 min ātrāk.
Pendelei vajadzēja arī būt uz Bayern vārtiem, par Casemiro nogāšanu.
Casemiro, protams, arī šajā spēlē bija pelnījis sarkano, par to nav runas, pažēloja.

Vienvārd sakot, pēc šīs spēles sajūtas diez gan divejādas.
Vienmēr esmu bijis pret, video tiesnešiem futbolā, bet vakardienas spēle lika riktīgi padomāt un tagad, laikam, mana attieksme vairs nav tik vienozīmīga! Un nav forši, ka tiesnesis šitā izšķir spēli.
Grūti iedomāties kā jūtas Bayern spēlētāji, noteikti piečakarēti.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-19 11:52, pirms 7 gadiem
Nezinu par Bayern vārtiem par ko runāja Zidāns, bet iesist iesita Real 6 vārtus, bet Bayern tikai 2vus no kuriem vienu ar pendeli, tāpēc jau arī pareizi pateica, ka nejau tiesnesis, bet vārti palīdzēja tikt nākamajā kārtā.

Otrkārt, Ronaldo gols Jā bija no aizmugures, bet ja godīgi cik reizes spēlēts futbols un diskutēts, vai tiešām šada ir tiešām aizmugure? ne jau Ronaldo ieskrēja visiem aiz muguras un iesita bumbu, bet gan gāja bumbai pretī prom no aizmugures un saņēma bumbu spēlētāju ielenkumā un izdarot sitienu bija tālu no aizmugures.

Treškārt, Vidāls varētu vismazāk kaut ko teikt, sarkano jau bija pelnījis stipri ātrāk un tā saucas karma, ka lielījās, jo esot labākais klubs pasaulē. Spēlēja labi, bet nekas no izslavētās vācu mašīnas nebija.

  -4 [+] [-]

, 2017-04-19 11:56, pirms 7 gadiem
eddybear rakstīja: Tās atmazkas ir smieklīgas.. Tiesnesis tiesāja sūdīgi uz abām pusēm - Robena pendele izzīsta tāpat kā Vidāla noraidījums..
Bet acis jau piever uz to, ka Vidālam jau iepriekš bija jābūt nost no laukuma + vismaz 2 kartiņas bija pelnījuši Millers un Costa par nesportisku rīcību
robena pendele bija un tas ka vinsh tur labi aizlidoja neko nenoziimee - taa visi dara kursh labaak kursh sliktaak! kas attiecas uz real tad ko te vispar runaat - 2 speles abaas bayern ir sarkanaa bet tikk un taa ir pagarinajums + bayern neiesit penali pirmajaa spelee (preteja gadijuma otra speele butu bijusi formulitate). pec cr7 gola no aizmugures parejie goli vairs neko neizsaka - vareja buut kaut 5 jo spele jau bija galaa tas tik dod tadiem shkolnikiem iemeslu blaustiities cik vinu real kruts ! bomari spanu

  +1 [+] [-]

, 2017-04-19 12:00, pirms 7 gadiem
Suņi rej, bet karavāna dodas tālāk.

Šādas atmaskas ir pēc katras Real spēles, kad tie izlien pēdējās minūtēs

  +6 [+] [-]

, 2017-04-19 12:02, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Zidans ar saspiedies. Tika nozagta Bayernam vieta pusfinālā. Nepiedodamas kļūdas. Un Noieram sezona beigusies, izrādās, ka nopietnu traumu spēles laikā dabuja. No stadiona izgāja ar kruķiem.
Kas tur tika nozagts kepon. Uz kā rēķina jūs tur vispār gribējāt tikt? Vidalam nevajadzēja dot 2 dzelteno? Lūdzu

https://streamable.com/x1ufw

Autogols Ramosa nebija jāskaita. Lūdzu

https://pbs.twimg.com/media/C9wpJB8...

Pirmajā spēlē - 11m pilnīgs fufels. Bumba trāpija Karvahalam pa plecu

Bayern reāli pa 2 spēlēm trāpija 5 reizes pa vārtu rāmi. Real - 24. Ja ne Noiers tava sarkanā mašīna tiktu sagrauta,jo Manuels tur vilka ārā nereālas bumbas kuras cits kīpers laistu iekšā. Tā kā nevajag tirsties. Visa Karlo taktika 2 puslaika beigās bija saprotama. Noturēt OT un 11m varbūt paveiksies un Noiers izvilks. Real taisnīgi ir 1/2,jo kopumā 2 spēļu summā bija labāki.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:02, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Zidans ar saspiedies. Tika nozagta Bayernam vieta pusfinālā. Nepiedodamas kļūdas. Un Noieram sezona beigusies, izrādās, ka nopietnu traumu spēles laikā dabuja. No stadiona izgāja ar kruķiem.
nu tev nav shans izstrideties ar simtiem skolnieku ( real fanu) jo tu esi praktiski viens - nu nav bayern tadu shmurgulu fanu pulkaa! bayern ir stabilakais klubs pasaulee un lai tie skolniki iet d. bet ko gan citu gaidit ja mamma noperk kreklinu ar cr7 vai messi - luuk no kurienes visi sie svauksti!

  +2 [+] [-]

, 2017-04-19 12:05, pirms 7 gadiem
blondais18 rakstīja: Nezinu par Bayern vārtiem par ko runāja Zidāns, bet iesist iesita Real 6 vārtus, bet Bayern tikai 2vus no kuriem vienu ar pendeli, tāpēc jau arī pareizi pateica, ka nejau tiesnesis, bet vārti palīdzēja tikt nākamajā kārtā.

Otrkārt, Ronaldo gols Jā bija no aizmugures, bet ja godīgi cik reizes spēlēts futbols un diskutēts, vai tiešām šada ir tiešām aizmugure? ne jau Ronaldo ieskrēja visiem aiz muguras un iesita bumbu, bet gan gāja bumbai pretī prom no aizmugures un saņēma bumbu spēlētāju ielenkumā un izdarot sitienu bija tālu no aizmugures.

Treškārt, Vidāls varētu vismazāk kaut ko teikt, sarkano jau bija pelnījis stipri ātrāk un tā saucas karma, ka lielījās, jo esot labākais klubs pasaulē. Spēlēja labi, bet nekas no izslavētās vācu mašīnas nebija.
Sanāk, ja tu izskrien bumbai pretī aizmugures nav? Aizmugures noteikumus zini? Divi vārti tika iesisti no azimugures. Otrie Ronaldo vārti un trešie bija aizmigure.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:07, pirms 7 gadiem
chekists rakstīja: robena pendele bija un tas ka vinsh tur labi aizlidoja neko nenoziimee - taa visi dara kursh labaak kursh sliktaak! kas attiecas uz real tad ko te vispar runaat - 2 speles abaas bayern ir sarkanaa bet tikk un taa ir pagarinajums + bayern neiesit penali pirmajaa spelee (preteja gadijuma otra speele butu bijusi formulitate). pec cr7 gola no aizmugures parejie goli vairs neko neizsaka - vareja buut kaut 5 jo spele jau bija galaa tas tik dod tadiem shkolnikiem iemeslu blaustiities cik vinu real kruts ! bomari spanu
Nu paga, ja tu piemini to pendeli, kurai absolūti nebija jābūt pirmajā spēlē, tad kāpēc vārti no aizmugures tev nepatīk?

  +3 [+] [-]

, 2017-04-19 12:08, pirms 7 gadiem
Starkov atkāpies!!!

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:08, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kas tur tika nozagts kepon. Uz kā rēķina jūs tur vispār gribējāt tikt? Vidalam nevajadzēja dot 2 dzelteno? Lūdzu

https://streamable.com/x1ufw

Autogols Ramosa nebija jāskaita. Lūdzu

https://pbs.twimg.com/media/C9wpJB8...

Pirmajā spēlē - 11m pilnīgs fufels. Bumba trāpija Karvahalam pa plecu

Bayern reāli pa 2 spēlēm trāpija 5 reizes pa vārtu rāmi. Real - 24. Ja ne Noiers tava sarkanā mašīna tiktu sagrauta,jo Manuels tur vilka ārā nereālas bumbas kuras cits kīpers laistu iekšā. Tā kā nevajag tirsties. Visa Karlo taktika 2 puslaika beigās bija saprotama. Noturēt OT un 11m varbūt paveiksies un Noiers izvilks. Real taisnīgi ir 1/2,jo kopumā 2 spēļu summā bija labāki.
Protams, ka nevajadzēja dot. Punkts

  -1 [+] [-]

, 2017-04-19 12:09, pirms 7 gadiem
Pag,pag..Ko tas Vidals raud..Pašu jau pažēloja.Būtu iedevuši,kad bija jādod nebūtu nekādu problēmu.Bet redz,tad tiesnesis bija labiņais.
Nu taču katrā mačā ir epizodes,kur sodi ir pa kreisi un pa labi.

Vai Bayern 2 gols ar nebija no aizmugures??

..aizvadījām perfektu maču..Nu tad pašiem vajadzēja no spēles iesist 2-3 golus un miers.Ko var raudāt.Paši savā mājās neizmantoja iespējas un neuzvarēja.Bet te Real izmantoja daļu no savām iespējām un ir tāds rezultāts.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:11, pirms 7 gadiem
blondais18 rakstīja: Nezinu par Bayern vārtiem par ko runāja Zidāns, bet iesist iesita Real 6 vārtus, bet Bayern tikai 2vus no kuriem vienu ar pendeli, tāpēc jau arī pareizi pateica, ka nejau tiesnesis, bet vārti palīdzēja tikt nākamajā kārtā.

Otrkārt, Ronaldo gols Jā bija no aizmugures, bet ja godīgi cik reizes spēlēts futbols un diskutēts, vai tiešām šada ir tiešām aizmugure? ne jau Ronaldo ieskrēja visiem aiz muguras un iesita bumbu, bet gan gāja bumbai pretī prom no aizmugures un saņēma bumbu spēlētāju ielenkumā un izdarot sitienu bija tālu no aizmugures.

Treškārt, Vidāls varētu vismazāk kaut ko teikt, sarkano jau bija pelnījis stipri ātrāk un tā saucas karma, ka lielījās, jo esot labākais klubs pasaulē. Spēlēja labi, bet nekas no izslavētās vācu mašīnas nebija.
Pie tā "otrkārt"... tad ko Tu ierosini... turpmāk pāriet uz futbolu ar tā saucamo "dežūrētāju" (pie pretinieka vārtiem) brīvu atļaušanu, ko atļautu tieši šādu aizmuguru nesvilpšana.

Tiešām par ko šādu diskutējat, SPĒLĒJOT futbolu? Ko nu lej?

  +2 [+] [-]

, 2017-04-19 12:11, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: https://streamable.com/x1ufw
Ups. Nu re, tomēr spēlēja kājās un tad bumbā! Varat noslaucīt asaras

  +3 [+] [-]

, 2017-04-19 12:13, pirms 7 gadiem
Sidnas rakstīja: Sanāk, ja tu izskrien bumbai pretī aizmugures nav? Aizmugures noteikumus zini? Divi vārti tika iesisti no azimugures. Otrie Ronaldo vārti un trešie bija aizmigure.
Tā sanāca
Nesvilpt aizmuguri, ja spēlētājs, kurš ir aizmugures stāvoklī, piespēles brīdī skrien ārā no aizmugures
Es jau saprotu šī cilvēka domu... par kādām situācijām ir runa.
Bet... kur šeit būs tā robeža, kad svilpt un kad nesvilpt šādu aizmuguri?
Cik metrrus spēlētāja būs jāatrodas aiz pēdējā aizsarga? Metru? Divus metrus? 20 metrus?
Absurds.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-19 12:15, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ups. Nu re, tomēr spēlēja kājās un tad bumbā! Varat noslaucīt asaras
Tik pat labi teikšu, ka abi faktiski spelēja uz bumbu, tikai abu kāju sadursme pirms saskares ar bumbu.

Tad jau nezinu... svipjam katru grūdienu pirms saskares ar bumbu gaisa divcīņās... vispār katru pieskārienu pretinieka kājai.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:18, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Tā sanāca
Nesvilpt aizmuguri, ja spēlētājs, kurš ir aizmugures stāvoklī, piespēles brīdī skrien ārā no aizmugures
Es jau saprotu šī cilvēka domu... par kādām situācijām ir runa.
Bet... kur šeit būs tā robeža, kad svilpt un kad nesvilpt šādu aizmuguri?
Cik metrrus spēlētāja būs jāatrodas aiz pēdējā aizsarga? Metru? Divus metrus? 20 metrus?
Absurds.
Ja ir bijusi aizmugure piespēles izdarīšanas brīdī, bet spēlētājs teiksim vairs nav aizmugures stāvoklī piespēles saņemšanas brīdī, tad spēle var turpināties. Ja, spēlētājs tāpat ir priekšā visiem aizsargiem saņemot bumbu, tad aizmugure. Viss vienkārši

Ja piespēles izdarīšanas brīdī spēlētājs nav aizmugures stāvoklī, tad pofig kādā situācijā viņš saņem bumbu. Kaut viens pie vārtiem

  -2 [+] [-]

, 2017-04-19 12:20, pirms 7 gadiem
Puertoriko rakstīja: Nu paga, ja tu piemini to pendeli, kurai absolūti nebija jābūt pirmajā spēlē, tad kāpēc vārti no aizmugures tev nepatīk?
varti no pendeles bija ?

  +4 [+] [-]

, 2017-04-19 12:21, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Tik pat labi teikšu, ka abi faktiski spelēja uz bumbu, tikai abu kāju sadursme pirms saskares ar bumbu.

Tad jau nezinu... svipjam katru grūdienu pirms saskares ar bumbu gaisa divcīņās... vispār katru pieskārienu pretinieka kājai.
Nu bumba bija tomēr RM spēlētāja kontrolē. Un domā loģiski, pāris cm uz vienu pusi, tur Vidals varēja nopietnu traumu uztaisīt. Nav tā, ka viņš spēlēja droši bumbā, bet vienkārši nopļāva pretinieku. Ir tak miljons situāciju, kur ātrumā aizsargs nospēlē bumbā ar tādu jaudu, ka nogāž pretspēlētāju, un nevienam nav vispār domas par dzelteno kartīti. Šī situācija un konteksts pirms tam izdarītajam. Kādi te var būt vēl jautājumi.

Nav tā, ka viņš tīri izsita bumbu, bet reali iepisa pa kājām.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:21, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ja ir bijusi aizmugure piespēles izdarīšanas brīdī, bet spēlētājs teiksim vairs nav aizmugures stāvoklī piespēles saņemšanas brīdī, tad spēle var turpināties. Ja, spēlētājs tāpat ir priekšā visiem aizsargiem saņemot bumbu, tad aizmugure. Viss vienkārši

Ja piespēles izdarīšanas brīdī spēlētājs nav aizmugures stāvoklī, tad pofig kādā situācijā viņš saņem bumbu. Kaut viens pie vārtiem
To nekad nepieņems
Iedomājies sevi aizsargu vietā un padomā, kāpēc.
Vai arī padomā, kā pati spēle izskatīsies.
Visu labu!

  -1 [+] [-]

, 2017-04-19 12:22, pirms 7 gadiem
chekists rakstīja: varti no pendeles bija ?
Nozīmēti 11m ir daudz vieglāks veids kā gūt vārtus, ja salīdzina ar nenosvilptu aizmuguri. Bez tam sitiena brīdī ap CR bija pilns ar BM spēlētājiem. Manuprāt 11m realizēt ir vieglāk, bet nu tas jau cits stāsts. Vidāls pats nolažojās.

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:25, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: To nekad nepieņems
Iedomājies sevi aizsargu vietā un padomā, kāpēc.
Vai arī padomā, kā pati spēle izskatīsies.
Visu labu!
Un, kas tur tāds būtu? Lai atgrieztos no aizmugures stāvokļa, spēlētājam nāktos skriet pretī bumbai, nevis pa ceļam. Neko daudz tas neietekmētu, toties izšķirtu daudz strīdīgas situācijas. Plus abām komandām apstākļi vienādi.

Mazāk redzētu parkojam busus defā!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-19 12:31, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kas tur tika nozagts kepon. Uz kā rēķina jūs tur vispār gribējāt tikt? Vidalam nevajadzēja dot 2 dzelteno? Lūdzu

https://streamable.com/x1ufw

Autogols Ramosa nebija jāskaita. Lūdzu

https://pbs.twimg.com/media/C9wpJB8...

Pirmajā spēlē - 11m pilnīgs fufels. Bumba trāpija Karvahalam pa plecu

Bayern reāli pa 2 spēlēm trāpija 5 reizes pa vārtu rāmi. Real - 24. Ja ne Noiers tava sarkanā mašīna tiktu sagrauta,jo Manuels tur vilka ārā nereālas bumbas kuras cits kīpers laistu iekšā. Tā kā nevajag tirsties. Visa Karlo taktika 2 puslaika beigās bija saprotama. Noturēt OT un 11m varbūt paveiksies un Noiers izvilks. Real taisnīgi ir 1/2,jo kopumā 2 spēļu summā bija labāki.
vari sameklēt vēl to momentu, kur viņš pie boxa nopļauj casemiro?

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:31, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nozīmēti 11m ir daudz vieglāks veids kā gūt vārtus, ja salīdzina ar nenosvilptu aizmuguri. Bez tam sitiena brīdī ap CR bija pilns ar BM spēlētājiem. Manuprāt 11m realizēt ir vieglāk, bet nu tas jau cits stāsts. Vidāls pats nolažojās.
nu tas ka vidals ir cirvis skaidra lieta - kluda seit visiem sakot ar treneri dot izpildiit pendeli vidalam! Un kas vieglaak arii ir cits stasts un arii tas kaa sii pendele ietekmeja turpmako bayern speeli !katram fanam savs viedoklis! tik vidala stulbums bija pirmas speles sakums un gola nebija bet cr7 gols izshkira visu

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:36, pirms 7 gadiem
chekists rakstīja: nu tas ka vidals ir cirvis skaidra lieta - kluda seit visiem sakot ar treneri dot izpildiit pendeli vidalam! Un kas vieglaak arii ir cits stasts un arii tas kaa sii pendele ietekmeja turpmako bayern speeli !katram fanam savs viedoklis! tik vidala stulbums bija pirmas speles sakums un gola nebija bet cr7 gols izshkira visu
Mēs runātu daudz savādāk, ja Vidāls būtu iesitis to penāli.

2-0 tiešām mainītu visas sērijas likteni, bet redz viņš neiesita. Man ar nepatīk, ka nepamanīja to aizmuguri, jo gribas, lai uzvara ir pelnīta, bet tomēr, tā dzeltenā kartīte bija pa tēmu.

Kas attiecas uz tiem goliem. Abām komandām bija momenti pēc kurām izsķīrās sērijas liktenis, vai varēja izšķirties. Starpība tik tāda, ka pirmie neizmantoja to ko deva.
Slēpts komentārs: Maikl30

     [+] [-]

, 2017-04-19 12:41, pirms 7 gadiem
Chekist Tu derevnja vispar nefiga no futbola nesaproti, pird talak divana un dzer savu samagonu! Lashara.

  +3 [+] [-]

, 2017-04-19 12:43, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: izskatas ka Tu cirvis esi, ja nepamaniji ka tiri bumbu izsita un tas pajolis no varakviksnes kluba, vienk virsu krit
Tīri, tīri izsita.
https://streamable.com/x1ufw
1 2 3 82 komentāri