Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu atgriežas treniņos, spēlēšana pusfinālā vēl neskaidra

Agris Suveizda

Ronaldu atgriežas treniņos, spēlēšana pusfinālā vēl neskaidra
Krištianu Ronaldu ar Karaļa kausu
Foto: AP/Scanpix

Madrides "Real" uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu atgriezās treniņos kopējā grupā, vēsta Spānijas prese. Portugāļa iespējamā spēlēšana UEFA Čempionu līgas pusfinālā joprojām ir zem jautājuma zīmes.

"Krištianu un Marselu kopējā grupā piedalījās "Real" treniņu sesijas pirmajā pusē, pēc tam turpinot strādāt pēc individuālajām programmām. Tās Ančeloti ir labas ziņas, jo izskatās arvien iespējamāk, ka abi spēlētāji varētu būt gatavi laikā, lai piedalītos mačā pret "Bayern"," raksta Madrides laikraksts Marca.

Kamēr Ronaldu iziešana laukumā vēl ir zem jautājuma zīmes, Minhenes "Bayern" šefs Karls Haincs Rummenige medijos izteicis vēlmi, lai portugālis varētu spēlēt: "Ceru, ka viņš varēs spēlēt, jo tā ir bauda, kad labākie spēlētāji atrodas laukumā. Un saskaņā ar FIFA Ronaldu ir labākais spēlētājs pasaulē."

Jau ziņojām, ka Krištianu Ronaldu savainojums izrādījās nopietnāks, nekā sākotnēji tika prognozēts. Par spīti tam, ka "Real" uzvara divu spēļu summā pret Dortmundes "Borussia" bija apdraudēta (3:0, 0:2), Ronaldu toreiz palika uz rezervistu soliņa un nav gājis laukumā joprojām. Trešdien Madrides "Real" bez Ronaldu sastāvā pieveica "Barcelona" (2:1) un izcīnīja Karaļa kausu.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...

  -2 [+] [-]

, 2014-04-19 13:57, pirms 10 gadiem
Labāk bez, var paņemt vēl kādu kausa. Ha Ha Ha

  +3 [+] [-]

, 2014-04-19 14:00, pirms 10 gadiem
Trešdien Madrides "Real" bez Ronaldu sastāvā pieveica Madrides "Atletico" (2:1) un izcīnīja Karaļa kausu.

Autor, tā ir ļoooooooti rupja kļūda.

     [+] [-]

, 2014-04-19 14:07, pirms 10 gadiem
Un saskaņā ar FIFA Ronaldu ir labākais spēlētājs pasaulē." Tas skan tik smiekligi no Bayern puses