Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" kompensācijas laikā izrauj uzvaru un sasniedz finālu Katarā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Liverpool" kompensācijas laikā izrauj uzvaru un sasniedz finālu Katarā
Robertu Firminu pēc uzvaras vārtu gūšanas. Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas spēcīgākā futbola vienība "Liverpool" trešdien Katarā FIFA Pasaules Klubu kausa izcīņas pusfinālā nespēja pierādīt, ka ir favorīte un tikai kompensācijas laikā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzveica Ziemeļu un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) labākās komandas "Monterrey" no Meksikas.

Mačs iesākās ļoti aizraujoši, jo pēc pirmajām 15 minūtēm rezultāts jau bija 1:1. Vispirms pēc lieliskas Mohameda Salāha iespēles soda laukumā viens pret pretinieku vārtsargu nokļuva "Liverpool" spēlētājs Nabī Keita un nekļūdījās, tomēr jau nieka divas minūtes vēlāk meksikāņi panāca izlīdzinājumu, kad pie vārtsarga atsistas bumbas pirmais bija Rohelio Funess un rezultāts kļuva 1:1.

Mača turpmākajās 75 minūtēs, protams, "Liverpool" daudz vairāk kontrolēja bumbu, tomēr diezgan bieži cīņā vajadzēja iesaistīties arī tās vārtsargam Alisonam. Brīdī jau likās, ka būs nepieciešams spēlēt pagarinājumu, "Liverpool" tomēr izrāva uzvaru - Salahs nokontrolēja bumbu starp diviem pretiniekiem, atdeva to Trentam Aleksandram-Arnoldam, kurš vienā pieskārienā lieliski piespēlēja uz tuvo vārtu stūri Robertu Firminu un viņš nekļūdījās.

Līdz ar to nedēļas nogalē turnīra finālā "Liverpool" sacentīsies ar Dienvidamerikas nozīmīgākā klubu turnīra "Copa Libertadores" un Brazīlijas čempioni Riodežaneiro "Flamengo", kas otrdien ar 3:1 pieveica Āzijas labāko komandu Rijādas "Al Hilal" no Saūda Arābijas.

  +7 [+] [-]

, 2019-12-18 21:44, pirms 4 gadiem
Nespēja pierādīt, ka ir favorīte? Kā to saprast? Uzvarēt taču uzvarēja! Arī spēli lielākoties kontrolēja... vai tad obligāti vajag sagraut pretinieku, lai pierādītu, ka esi favorīts?

  +2 [+] [-]

, 2019-12-18 21:47, pirms 4 gadiem
uzveica Ziemeļu un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) labākās komandas (C)
Bija jāspēlē pret vairākām komandām, tāpēc tāds rezultats.

  +6 [+] [-]

, 2019-12-18 22:15, pirms 4 gadiem
Autor? Būs pagarinājums vai pārspēle, ka nepierādija, kas ir favorīts? Tu sākuma sastāvu redzēji? Puse rezervistu!!! Kā vēl japierāda, ja puse līderu uz soliņa sēž vai pat nav pieteikti, kā VVD, spēlei???

     [+] [-]

, 2019-12-18 22:39, pirms 4 gadiem
uzvara ir!
Man jautājums - MLS klubi necīnās par ZAmerikas čempionlīgu?
Slēpts komentārs: petušara

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 22:52, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: uzvara ir!
Man jautājums - MLS klubi necīnās par ZAmerikas čempionlīgu?
Cīnās, bet tur dominē tieši Meksikas klubi.

     [+] [-]

, 2019-12-18 23:12, pirms 4 gadiem
Prieks par Liverpool uzvaru, bet visādi citādi futbols bija diezgan garlaicīgs un ne visai augsta līmeņa - pārslēdzot uz Real-Barsas spēli, kas bija visaugstākās klases futbols, atšķirība bija ļoti labi jūtama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja