Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Tur nebija pendeles. Pretinieks palēcās pirms kontakta"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Tur nebija pendeles. Pretinieks palēcās pirms kontakta"
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Itālijas A sērijas futbola komandas "Napoli" galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc otrdien izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas mačā aicina neieslīgt eiforijā.

Jau ziņots, ka "Napoli" otrdien apakšgrupu turnīra pirmās kārtas spēlē ar 2:0 uzveica iepriekšējās sezonas čempioni "Liverpool" no Anglijas Premjerlīgas. "Par ko eiforija?," uz žurnālistu jautājumiem preses konferencē atbildēja Ančeloti. "Uzvarējām pirmo maču, tā bija laba pārbaude, pēc kuras esam sapratuši, ka varam sasniegt labu rezultātu."

"Tā ir tikai viena uzvara, bet, jā, tā ir devusi mums pārliecību, ka spējam cīnīties ar šobrīd Eiropā labāko komandu. Ir pierādījies, ka šī komanda var demonstrēt labu sniegumu un upurēties," skaidroja Ančeloti. Abas komandas arī iepriekšējā sezonā cīnījās grupu turnīrā, kur apmainījās minimālām uzvarām. "Komandā parādījušies svarīgi spēlētāji, kuri uzlabojušo kvalitāti, kā arī parādījuši pavisam citu raksturu," atzīmēja Ančeloti.

Neapoles vienības stūrmanis atzīmēja, ka komandas minimālais uzdevums nav tikai izkļūšana no apakšgrupas. "Paldies Jirgenam Klopam, kurš atzina, ka varam uzvarēt šajā turnīrā, tomēr priekšā ir tāls ceļš. Tagad mums jādomā, kā progresēt grupu turnīra gaitā," uzsvēra Ančeloti.

Mājinieki pirmos vārtus guva vien astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Endrjū Robertsona veikta pārkāpuma uz viesu vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. "Nedomāju, ka tur bija jādod pendele. Varu vien pārliecinoši teikt, ka tur nebija jābūt 11 metru soda sitienam. Pretinieks palēcās pirms kontakta," secināja "Liverpool" galvenais treneris Klops.

"Sāpīgi, jo mums bija labas iespējas. Bija atklāta spēle ar daudz pretuzbrukumiem, kuru nerealizējām. Tā ir problēma. Pieņēmām sliktus lēmumus un mums jāakceptē spēles rezultātus," stāstīja "Liverpool" stūrmanis. Liverpūles komanda ir pirmā čempione kopš 1994. gada, kas zaudējusi nākamās sezonas pirmo spēli.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-09-18 18:02, pirms 5 gadiem
kvertijs rakstīja: tiem, kas liek likmes iesaku DYD betting, pedejos pāris mēnēšos esmu savu banku palielinājis 3x. visiem kas interese likmes un ikdiena runat par sportu, rekur telegram kanals https://t.me/DYDbetting
Diezgan lēta reklāma Jūsu profilam. Trīs nedēļas izmēģināju un beidzu ar -80€ uz katru maču liekot pa 10€

  +1 [+] [-]

, 2019-09-18 18:06, pirms 5 gadiem
Klopam taisnība, nebija tur pendele. Piemānīja tiesnesi.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-18 20:18, pirms 5 gadiem
sveiks rakstīja: Klopam taisnība, nebija tur pendele. Piemānīja tiesnesi.
Vispār jau VAR konstatēja pendeli

     [+] [-]

, 2019-09-19 00:26, pirms 5 gadiem
..skatoties spēles apskatu, secināju, ka Napoli vispār bija nabagi, kuriem abi vārti tika uzdāvināti, kamēr Liverpool nerealizēja tik daudz labu iespēju, kas varēja aizvest līdz uzvarai. un pendele tur tiešām nekāda.