Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs un Zavetjēri nezaudē optimismu

Andrejs Siliņš

Kazakevičs un Zavetjēri nezaudē optimismu
Dainis Kazakevičs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas futbola klubu "Jelgava" un "Ventspils" galvenie treneri, attiecīgi Dainis Kazakevičs un Nunsio Zavetjēri, komentējot startu UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā, ir optimistiski noskaņoti pirms atbildes mačiem.

"Spēles rezultāts tikai apliecina, ka "Molde" šajā cīņā bija labāka," pirmo spēli atcerējās "Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs. "Saviem spēlētājiem neko nevaru pārmest - visi cīnījās un izpildīja spēles plānu. Šajā spēlē apzināti spēlējām no aizsardzības, jo pretējā gadījumā mūsu izredzes pacīnīties par uzvaru divu spēļu summā būtu krietni vien mazākas."

"Arī mums bija vairākas labas iespējas gūt vārtus, šoreiz neizdevās, bet Jūrmalā būs pavisam cita spēle, kurā neatkarīgi no tā, vai rezultāts būtu palicis 0:0, mums tāpat būtu jāgūst vārti. Kopumā ar pretinieku līderi Fallu, kuru Moldes klubs izīrējis no Maskavas "Lokomotiv", tikām galā diezgan labi, ja ņem vērā, ka viņa gada alga ir lielāka nekā mūsu komandas budžets. Vārtu zaudējuma galvenais iemesls ir tas, ka otrajā puslaikā pārāk daudz nācās spēlēt bez bumbas. Domāju, ka atbildes spēlē "Moldei" vēl liksim panervozēt."

Arī "Ventspils" galvenais treneris Nunsio Zavetjēri bija optimistisks: "Spēle pret "Teteks" mums bija liels izaicinājums. Patiesībā mūsu komandai tā bija pirmā šāda veida pieredze, ņemot vērā nozīmīgās izmaiņas sastāvā [salīdzinot ar pagājušo gadu]. Bija acīmredzams, ka mūsu jaunajiem puišiem pietrūkst pieredzes. Tas bija redzams vairākās epizodēs. Diemžēl pirms spēles nevarējām ievākt pārāk daudz informācijas par pretinieku, bet tagad zinām vairāk. Esmu pārliecināts, ka tas mums noderēs, lai Skopjē parādītu labāku spēli. Bija prieks redzēt, ka stadionā ir tik daudz cilvēku, un līdzjutēji mūs ļoti labi atbalstīja.Varu apliecināt viņiem, ka otrajā spēlē darīsim visu, lai nonāktu nākamajā kārtā."

""Teteks" ir labi nokomplektēta komanda. Divi vai trīs spēlētāji ir individuāli ļoti spēcīgi, kuri, ja viņiem ļauj, var vienatnē izšķirt rezultātu. Ir skaidrs, ka Maķedonijā mums neklāsies viegli, bet mēs rūpīgi gatavosimies, pētīsim pretinieku un darīsim visu, lai izsistu "Teteks" no tālākās cīņas," kaujiniecisks bija treneris. "Gatavosimies mierīgi un pārliecinoši. Mums ir nedēļa laiks, lai to paveiktu."

  +1 [+] [-]

, 2010-07-18 15:18, pirms 14 gadiem
labaak Nunsio neko nebuutu teicis..."nevareeja ievaakt informaaciju"...smiekliigi

 +12 [+] [-]

, 2010-07-18 15:22, pirms 14 gadiem
ja ņem vērā, ka viņa gada alga ir lielāka nekā mūsu komandas budžets

 +14 [+] [-]

, 2010-07-18 15:26, pirms 14 gadiem
maarels9 rakstīja: labaak Nunsio neko nebuutu teicis..."nevareeja ievaakt informaaciju"...smiekliigi
Tev smieklīgi bet tā notiek,jo Žigajevs pirms spēles teica intervijā ka Ventspilij neesot pilnīgi nekādas informācijas par Teteks.Izskaidrojums tam ir ka Teteks nemaz nebija kvalificējies eirokausiem,nokļuva tik ar citu komandu rezultātu anulēšanas palīdzību.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-18 15:59, pirms 14 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Izskaidrojums tam ir ka Teteks nemaz nebija kvalificējies eirokausiem,nokļuva tik ar citu komandu rezultātu anulēšanas palīdzību.
Nav tiesa. Teteks spēlē Eirokausos, jo ieguva Maķedonijas kausu.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-18 16:05, pirms 14 gadiem
Atbildes spēli Jelgava uzvarēs ar 1:0 un tad jau ar pendelēm nokārtos.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-18 16:11, pirms 14 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Tev smieklīgi bet tā notiek,jo Žigajevs pirms spēles teica intervijā ka Ventspilij neesot pilnīgi nekādas informācijas par Teteks.Izskaidrojums tam ir ka Teteks nemaz nebija kvalificējies eirokausiem,nokļuva tik ar citu komandu rezultātu anulēšanas palīdzību.
nu labi...bet tas nemaina lietas buutiibu...taadi klubi ir jaauzvar...par afganistaanas 3aas liigas klubu vins arii nevarees ievaakt info...bet tas nav attaisnojums...tad jau var atljauties speeleet suudiigi ar jebkuru klubu par kuru nav pietiekosha info

  +6 [+] [-]

, 2010-07-18 16:11, pirms 14 gadiem
Patīkami ,ka abi treneri ir optimisti,bet pirms izšķirošām spēlēm ,gan
Jelgava ,gan Ventspils ir neizdevīgākā situācijā.Nunzio pats personiski uztaisīja problēmas, pirmajā spēlē nesākot maču ar spēcīgāko sastāvu.
Tagad būs jāsmeļ izlietais ūdens,it sevišķi zinot,ka nākošajā kārtā būs pretinieks ,ar ko atkal varēs cīnīties līdzvērtīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-07-18 17:32, pirms 14 gadiem
abas komandas tiks tālāk un izcīnīs punktus Latvijai UEFA rangā

  +4 [+] [-]

, 2010-07-18 17:39, pirms 14 gadiem
Eiropas kausos vāju klubu nav.Pat Andoras un SAnmarīno klubi jau izrāda cienīgu pretestību.Nevajag aizmirst kad Maķedonija ir bijusī Dienvidslāvijas daļa.Un futbola skola tanī reģionā ir augstāka līmeņa nekā mums te Baltijas līgā.Bet es ticu Ventspilij,un pamazām ieskriesies.Bēdīgi ka pēc Rimkusa,Sļesarčuka aiziešanas nav viena snaipera komandai.Vārtus gūst pussargi.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-18 20:25, pirms 14 gadiem
mes ari nezaudejam

  +5 [+] [-]

, 2010-07-19 10:19, pirms 14 gadiem
otins rakstīja: Atbildes spēli Jelgava uzvarēs ar 1:0 un tad jau ar pendelēm nokārtos.
pilnigi pareizi