Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Māliņš

Remzijs: "Katru gadu ir viens un tas pats stāsts"

Remzijs: "Katru gadu ir viens un tas pats stāsts"
Foto: AFP/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē "Monaco" savā laukumā ar rezultātu 0:2 piekāpās Londonas "Arsenal", tomēr, pateicoties viesos vairāk gūtajiem vārtiem, kvalificējās ceturtdaļfinālam. Pēc spēles viesu futbolists Ārons Remzijs žurnālistiem atklāja, ka šāds iznākums "Arsenal" nav nekāds jaunums.

"Arsenal" pussargs Ārons Remzijs atklāja, ka komanda katru gadu turpina kāpt uz viena un tā paša grābekļa. "Šķiet, ka katru gadu ir viens un tas pats stāsts: mēs nostādām sevi sarežģītā situācijā atbildes spēlē, bet vienmēr beigās pietrūkst ļoti maz. Ar tik daudz reālām vārtu gūšanas iespējām ir ļoti nomācoši, ka nespējām gūt vēl vienus vārtus.

Uz žurnālista jautājumu, vai neveiksme pret "Monaco" bija sāpīgāka nekā iepriekšējos gados, kad spēlēts ar spēcīgākām komandām, futbolists atbildeja - "Domāju, ka jā. Mums vienmēr jāspēlē pret Minhenes “Bayern”, “Barcelona” un tāda līmeņa komandām. Nekāda necieņa "Monaco", bet domājām, ka mums ir ļoti laba iespēja kvalificēties."

"Domāju, ka tālāk tika spēcīgākā komanda. Viņi to bija pelnījuši, jo aizvadīja labāku pirmo spēli,” Pērs Mertezakers pastāstīja ITV. "Mums vajadzēja atspēlēt milzīgu vārtu deficītu. Spēlējām labi, tomēr ar to nepietika. Tā ir taisnība Arsenal spēlēja slikti pirmajā spēlē, bet to nekad nevar paredzēt. Mēģinājām izdarīt visu, kas bija mūsu spēkos un, atskatoties uz spēli, varējam gūt vairāk kā divus vārtus. Mēs vairs nedomājām par pirmo maču - tas jau bija aiz muguras. Darījām, ko spējām, bet ar to bija par maz. Viņi to ir pelnījuši, jo viesos spēlēja daudz labāk. Tomēr jāatzīst, ka nožēlojam pirmo spēli. Tev ir viena slikta spēle Čempionu līgā un tu esi ārā. Pat pret tādu komandu, kuru daudzi nenovērtēja, bet viņi to bija pelnījuši."

Savukārt "Monaco" futbolists Nabils Dirars atzina, ka spēlējuši neskatāmu futbolu. "Mēs esam kritizēti, un mūsu spēles stils varētu likties neskatāms, bet tas, ko cilvēki neredz, ir mūsu solidaritāte. Pie rezultāta 0:2 bijām ļoti saspringti. visu laiku lūkojos uz milzīgo rezultāta tablo, bet minūtes ritēja ļoti lēni. mēģinājām spēlēt uz pretuzbrukumiem, bet tas neizdevās. Tomēr parādijām raksturu un kvalificējāmies ceturtdaļfinālam."

Izmantotie resursi:
Goal.com


Slēpts komentārs: puuco
, 2015-03-18 09:55, pirms 9 gadiem
puuco rakstīja: Ha,angļi var iet atpūsties.Tas tikai pierāda ,ka viņu superlīga vairs nav nekādā super līmenī....
Tev parādīt reitingus, kura līga ir vispopulārākā, kurai ir visvairāk vietu ČL, kurai augstākais vidējais līmenis utt utt? EPL visur ir priekšā Un tas, ka periodiski neveicās ČL ir tāpēc ka viņi no augusta līdz maijam spēlē fiziskajā, grūtākajā Eiropas līgā, kura prasa neiedomājamu atdevi un koncentrēšanos katrai spelēi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-18 10:54, pirms 9 gadiem
Var, jau, protams, d.irst par EPL utml. Bet nu, jebkurā gadijumā, daudz labak 1/4 skatītos uz tadu arsenal, kas paši spēlē un ļauj citiem spelet, nevis uz monacoveidīgajiem autobusiem.
, 2015-03-18 12:41, pirms 9 gadiem
Nez vai Vengers var vinnēt čempionlīgu. Pedējā vai pirmspēdējā iespēja...
, 2015-03-18 13:04, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: Tev parādīt reitingus, kura līga ir vispopulārākā, kurai ir visvairāk vietu ČL, kurai augstākais vidējais līmenis utt utt? EPL visur ir priekšā Un tas, ka periodiski neveicās ČL ir tāpēc ka viņi no augusta līdz maijam spēlē fiziskajā, grūtākajā Eiropas līgā, kura prasa neiedomājamu atdevi un koncentrēšanos katrai spelēi.
Galiigaas fantaazijaas nevajag iegrimt. EPL visiem priekshaa ir tikai naudas lietaas. EPL, La ligai, Bundesligai katru gadu ir pa 4 komandaam CL grupu turniiraa. Videejais liimenis augstaaks ir la ligai, vismaz pirmajaam desmit komandaam noteikti. Piem, tas ka taads naudas maiss ka city vai MU shogad ar tiem mega teerinjiem, diezgan regulaari mokaas ar visaadiem kaajlauzeejiem no visaadiem stokiem utt. Tur pie vainas nav videejais liimenis, bet gan liideru nespeejiiba. Laikam lieki teikt, kas paliktu paari no taadiem stokiem, ja pret vinjiem piem speeletu bayern vai real. Arii taa pati popularitaate ir visai nosaciita. Taapat visaa pasaulee pa lielam katru viikendu skataas liiderkomandu speeles. Ne tev, ne man, ne videejam futenes skatiitaajam taapat neinterese taadi machi kaa burnley-sunderland vai elche-eibar. Nu ja nabadzinji, kameer augustaa saak apmeram nedeelju atraak speeleet nekaa visas paarejaas top liigas. Tikmeer pa to nedeelju barcelona kaut kur pludmalee atpuushas
, 2015-03-18 13:29, pirms 9 gadiem
trupac rakstīja: Galiigaas fantaazijaas nevajag iegrimt. EPL visiem priekshaa ir tikai naudas lietaas. EPL, La ligai, Bundesligai katru gadu ir pa 4 komandaam CL grupu turniiraa. Videejais liimenis augstaaks ir la ligai, vismaz pirmajaam desmit komandaam noteikti. Piem, tas ka taads naudas maiss ka city vai MU shogad ar tiem mega teerinjiem, diezgan regulaari mokaas ar visaadiem kaajlauzeejiem no visaadiem stokiem utt. Tur pie vainas nav videejais liimenis, bet gan liideru nespeejiiba. Laikam lieki teikt, kas paliktu paari no taadiem stokiem, ja pret vinjiem piem speeletu bayern vai real. Arii taa pati popularitaate ir visai nosaciita. Taapat visaa pasaulee pa lielam katru viikendu skataas liiderkomandu speeles. Ne tev, ne man, ne videejam futenes skatiitaajam taapat neinterese taadi machi kaa burnley-sunderland vai elche-eibar. Nu ja nabadzinji,
kameer augustaa saak apmeram nedeelju atraak speeleet nekaa visas paarejaas top
liigas. Tikmeer pa to nedeelju barcelona kaut kur pludmalee atpuushas
Tu jau ar te nebur drāmu! Pēc kā tu vērtē vidējo līmeni?
, 2015-03-18 14:34, pirms 9 gadiem
LS Andrejs rakstīja: Tu jau ar te nebur drāmu! Pēc kā tu vērtē vidējo līmeni?
Es neko neburu. Centos kaut nedaudz atspeekot viena fantazeetaja komentaaru, kursh EPL paceela taadas debesiis, ka paarejaam top liigaam liidz vinjiem kaa liidz meenesim. Visaa kopumaa EPL ir nedaudz priekshaa tiem pashiem spanjiem un frichiem, bet tas viss ir nosaciiti. Pashaa galvenajaa, speleetaaju meistariibas zinjaa, EPL vel augt un augt liidz tai pashai la ligai. Chelsea, city, arsenal un lkm arii MU vel var kaut ko izdariit eiropaa. Paarejo klubu speeku var spilgti redzeet uefa kausaa. Un nevajag teikt, ka spelee ar otro sastaavu. Arii spaanji uefa kausaa rotee ar sastaavu, jo la liga svariigaaka, bet tas netraucee katru gadu tikt pat vairaakiem spaanju klubiem vismaz liidz pusfinaaliem. Pag gad liverpool beidzot izjauca lielo chetrinieku, un vinju mokas pret bulgaariem un shveicieshiem mees redzeejaam shogad CL. Un pedejos gados aizvien vairaak spaanju nokljuust EPL, nez ko tas vareetu noziimeet? Un laikam lieki teikt par EPL superstara Beila divu gadu mokaam tehniskajaa la ligaa. Un otraadi, Fabregas, kursh ne vienmeer tika barsas sastavaa, tagad plosaas EPL. Teikshu taa: Nauda, marketings utt.-EPL meistariiba, sasniegumi-La liga
, 2015-03-18 17:01, pirms 9 gadiem
Nu Arsenal tāda stabila komanda- jau 9 gadus finišē 3 vai 4 EPL un šo gadu laikā vienmēr izkļuvusi no CL grupas, tiesa gan 6x izstājusies tieši 1/8finālos.
Arī šogad visdrīzāk būs tas pats stāsts.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.