Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Romanova "Slavia" aizvadīs gada pēdējo spēli

Romanova "Slavia" aizvadīs gada pēdējo spēli
Vai Deniss Romanovs varēs smaidīt arī šodien?
Foto: www.slavia.cz

Šodien tiks noskaidrotas atlikušās Eiropas līgas izslēgšanas maču dalībkomandas. Mūsu uzmanība gan vairāk tiks pievērsta spēlei Lillē, kur vietējais klubs "Lille" savā laukumā uzņems Denisa Romanova pārstāvēto "Slavia".

Romanovu gaida darbiņš Francijā

Prāgas "Slavia" Eiropas līgas grupu turnīru par veiksmīgu nekādā gadījumā nevar uzskatīt, jo tāpat kā futbola klubam "Ventspils" līdz šim nav izdevies uzvarēt - trīs neizšķirti un divi zaudējumi. Interesanti, ka Prāgas klubs visas pēdējās trīs spēles nospēlējis neizšķirti, pie tam divas reizes tas izdevās pret pazīstamo "Valencia".

Šodien "Slavia" izbraukumā tiksies ar franču klubu "Lille", kas joprojām saglabā izredzes tikt nākamajā kārtā (Denisa vienībai šādu izredžu vairs nav), tieši tādēļ mājinieki par katru cenu centīsies uzvarēt.

Visticamāk, ka Čehijas kluba vārtus sargās Romanovs, kurš aizvadīja labu spēli pret "Genoa", nostāvot sausā. Arī pēdējās vietējā čempionāta spēlēs viņš atstāja labu iespaidu. Jāpiemin, ka "Slavia" uz Franciju dažādu iemeslu dēļ devusies bez vairākiem pamatspēlētājiem. Otrā šīs grupas spēlē "Valencia" tiksies ar "Genoa". Spāņiem pietiks arī ar neizšķirtu, lai tiktu tālāk, bet itāļiem, visticamāk, vajadzēs uzvaru.

Eiropas līga, B grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Valencia59
2.Lille57
3.Genoa57
4.Slavia53

Citās grupās intrigas praktiski nav

No citām šodienas spēlēm pat nav īsti ko izcelt, jo praktiski visās viss jau ir skaidrs. A grupā uz otro vietu pretendē "Anderlecht" un "Dinamo Zagreb". Beļģu klubam ir divi punkti vairāk, taču pēdējā kārtā jātiekas ar spēcīgo "Ajax", bet horvātiem uzdevums šķietami vieglāks - jāuzvar "Timisoara". H grupā pirmo vietu jau nodrošinājuši "Fenerbahce" spēlētāji, bet par otro vietu cīnīsies "Sheriff" un "Twente". "Twente" ir divu punktu pārsvars, tādējādi uzvara pār "Steaua" garantēs vietu nākamajā kārtā. Ja holandieši neuzvarēs, "Sheriff" pietiks "tikai" ar uzvaru pār "Fenerbahce". Citās grupās viss jau ir skaidrs, tikai C grupā "Hamburg" un Telavivas "Hapoel" sadalīs savā starpā pirmo vietu.


, 2009-12-17 16:08, pirms 14 gadiem
Obligaati skatishos..
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.