Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium sāksies jaunā Čempionu līgas sezona

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium sāksies jaunā Čempionu līgas sezona
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien, 18.septembrī, un trešdien, 19.septembrī, kanāls TVPlay Sports un platforma TVPlay Premium pārraidīs UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmās kārtas spēles: Barcelona – Eindhoven, Liverpool – Paris Saint-Germain, Monaco – Madrides Atletico, Milānas Inter – Tottenham Hotspur, Doņeckas Shakhtar– Hoffenheim, Valencia – Turīnas Juventus un Madrides Real – Roma. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium!

Vai Madrides Real bez savu pēdējo gadu līdera Krištianu Ronaldu var izcīnīt ceturto Kontinenta titulu pēc kārtas? Vai Turīnas Juventus, pievienojot savam sastāvam Ronaldu, var izcīnīt trešo titulu un pirmo kopš 1996. gada? Turklāt Spānijas un Itālijas superklubi nebūt nav galvenie turnīra favorīti. Par tādiem tiek uzskatīti Manchester City, Minhenes Bayern un Barcelona. Tomēr pats galvenais, ka prognozes ir viena lieta, bet spēle laukumā ir kaut kas pavisam cits. Un mūs gaida daudz aizraujošu izrāžu Eiropas labākajos futbola stadionos.

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Barcelona un Eindhoven tikšanās būs Čempionu Līgas cienīgs duelis pēc visiem parametriem! Abas komandas pagājušajā sezonā triumfēja nacionālajos čempionātos un ir perfekti iesākušas šo sezonu, nezaudējot ne punkta līgas spēlēs. Favorīti šajā pārī noteikti, ka būs Spānijas čempioni ar Mesi, Svaresu un Dembele komandas uzbrukumā, kamēr Eindhoven gados jaunajam un ambiciozajam sastāvam šis būs labs "stiprības tests" Camp Nou stadiona lieliskajā atmosfērā."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Krištianu Ronaldu Itālijas A sērijas ceturtajā kārtā beidzot ir veicis pilnvērtīgu pierakstīšanos Juventus sastāvā, gūstot savus pirmos divus vārtus turnīrā, līdz ar to atgriešanās Spānijā būs labā noskaņojumā, jo arī Juventus sezonas sākums ir ierasti labs - četras uzvaras četrās līgas spēlēs. Pretēja situācija ir Valencia nometnē - komandai nacionālajā čempionātā trīs neizšķirti, zaudējums un vieta tabulas beigās. Šī ir tā reize, kad ar labu sniegumu pret Juventus, komanda var vērst lietas uz labo pusi!."

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Otrdien, 18.septembrī 19:45 Barcelona – Eindhoven
• Otrdien, 18.septembrī 21:50 Liverpool – Paris Saint-Germain
• Otrdien, 18.septembrī 24:00 Monaco – Madrides Atletico
• Trešdien, 19.septembrī 02:20 Milānas Inter – Tottenham Hotspur
• Trešdien, 19.septembrī 19:45 Doņeckas Shakhtar– Hoffenheim
• Trešdien, 19.septembrī 21:50 Valencia – Turīnas Juventus
• Trešdien, 19.septembrī 24:00 Madrides Real – Roma

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un Viasat
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2018-09-17 22:13, pirms 6 gadiem
Cik saprotu, tad TV6 vairs nerādīs?

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 22:36, pirms 6 gadiem
ainars_m rakstīja: Cik saprotu, tad TV6 vairs nerādīs?
nē, bet 3dien RM-Roma spēli tiešraidē translēs 360 TV.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-18 10:46, pirms 6 gadiem
Labi, ka zinoši cilvēki pieliek info par 360 Tv programmu
Varētu jau SC to pats publicēt, ne tikai bīdīt Viasat kantori!!! 😠