Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Skonto" labā noskaņojumā gatavojas spēlei pret "Hajduk"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Skonto" labā noskaņojumā gatavojas spēlei pret "Hajduk"
Hulio Rioss (ar bumbu)
Foto: Gints Ivuškāns, F64

"Skonto" šodien aizvadīja pēdējo treniņu mājās pirms došanās uz Horvātiju, kur rīdzinieki ceturtdien aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēli pret pagājušās sezonas Horvātijas otro spēcīgāko komandu Splitas "Hajduk".

Latvijas Virslīgas vicelīderi Ķeizarmeža bāzē šorīt aizvadīja pusotru stundu ilgu nodarbību, kas notika vieglā režīmā. Pusstunda tika veltīta spēlei uz mazā laukuma, bet vēl aptuveni 20 minūtes pagāja aizsardzības darbību slīpēšanā.

Galvenā uzmanība šajā spēles komponentā tika pievērsta aizsardzībai standartsituāciju izspēlē – gan pēc stūra sitieniem, gan soda sitieniem. Pēc treniņa komanda devās uz Lielupi, kur atradīsies līdz trešdienas rītam.

Rīt plkst. 6:00 "Skonto" paredzēta došanās uz Frankfurti, no kurienes tālāk komanda nokļūs spēles norises vietā Splitā. Mačs pret "Hajduk" notiks ceturtdien plkst. 21:30. Atpakaļ "skontieši" atgriezīsies piektdienas vakarā. Horvātijā "Skonto" paredzēts viens treniņš, kas notiks rītvakar.

Gan komandas galvenais treneris Marians Pahars, gan vienības kapteinis Germans Māliņš atzina, ka noskaņojums komandā pēc sestdienas mača pret "Jūrmalu" ir uzlabojies, bet taktiskā ziņā nekādu pārsteigumu nebūs. "Skonto" vairāk būs jādomā par aizsardzību, izmantojot vienu no saviem trumpjiem – pretuzbrukumus.

Reportāžu no "Skonto" treniņa ar Pahara, Māliņa un komandas ārsta Daga Čudas komentāriem Sportacentrs.com saviem skatītājiem piedāvās rīt.

Uz Hovārtiju "Skonto" sastāvā dosies 18 spēlētāji - Germans Māliņš, Oskars Darģis, Adils Ibragimovs, Sergejs Šmatovaļenko, Renārs Rode, Armands Pētersons, Valērijs Šabala, Andrejs Siņicins, Kristaps Blanks, Aleksandrs Fertovs, Tads Labuks, Vitālijs Maksimenko, Alans Siņeļņikovs, Romāns Amirhanovs, Minori Sato, Igors Savčenkovs, Bojans Gjorgijevskis un Hulio Rioss.

Šodienas treniņā kopā ar pamatsastāvu un rezervistiem darbojās arī Juris Laizāns un Ritvars Rugins. Abi "Skonto" treniņus regulāri apmeklē jau vairākas dienas. Pagaidām ar nevienu no minētājiem pussargiem, kuri var spēlēt arī malējā aizsarga pozīcijā, līgumi nav parakstīti. Iespējams, ka tas notiks tuvākajā laikā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 16:43, pirms 12 gadiem
SKONTO

  +2 [+] [-]

, 2012-07-17 16:48, pirms 12 gadiem
jācer, ka vismaz kaut kāda niča būs, lai būtu iemesls iet uz spēli Rīgā

  +1 [+] [-]

, 2012-07-17 17:11, pirms 12 gadiem
Jācer, ka būs puslīdz labs noskaņojums arī pēc spēles...

  +3 [+] [-]

, 2012-07-17 17:22, pirms 12 gadiem
Jācer ka nebūs kārtīgs pazors un nepaliks divu spēļu summa uz 0!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja