Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zalcburgas zvaigzne Holanns pieņēmis lēmumu, kurā komandā turpinās karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zalcburgas zvaigzne Holanns pieņēmis lēmumu, kurā komandā turpinās karjeru
Erlings Holanns. Foto: AFP/Scanpix

19 gadus vecais norvēģu uzbrucējs Erlings Holanns, kurš pašlaik pārstāv Austrijas spēcīgāko futbola klubu Zalcburgas "Red Bull", nonācis vairāku slavenu vienību redzeslokā. Viņš jau pieņēmis lēmumu, ko darīs janvārī.

"Viņš zina, ko vēlas darīs, un viņš zina, ko darīs. Nevēlos dot padomus citu komandu spēlētājiem," teica "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs, kurš piektdien bija devies uz Austriju, lai aprunātos ar Holannu. Sulšērs iepriekš trenēja "Molde", un tieši viņš ļāva Holannam 16 gadu vecumā debitēt starp profesionāļiem.

Holanns šajā sezonā devies laukumā 22 spēlēs, gūstot neticamus 28 vārtus. Turklāt viņš bombardējis ne tikai Austrijas čempionātā – jaunais norvēģis guva vārtus Čempionu līgas apakšgrupas pirmajos piecos mačos, tiekot apturēts vien sestajā cīņā.

Interesi par Holannu izrādījušas Vācijas Bundeslīgas augšgala komandas Dortmundes "Borussia" un Leipcigas "Red Bull". Sākotnēji tika uzskatīts, ka starp Zalcburgu un Leipcigu pastāv īpašs līgums Holanna sakarā, tomēr runas nav apstiprinājušās. Interesi par norvēģi izrādījusi arī "United", kam pēc Romelu Lukaku pārdošanas palicis neaizpildīts caurums uzbrukuma smailē.

Holanna aģents ir slavenais Mino Raiola. Viņa zināmākie klienti ir Zlatans Ibrahīmovičs un Pols Pogbā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +4 [+] [-]

, 2019-12-16 15:45, pirms 4 gadiem
Ziņa par neko?

  +3 [+] [-]

, 2019-12-16 15:49, pirms 4 gadiem
Tieši tā, ziņa par neko! Lēmumu ir pieņēmis, bet laikam sportacentra skribelantiem nav to pateicis...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 16:12, pirms 4 gadiem
tak MU laikam...norvēģis velk norvēģi....būs, kas trenerim izstāsta, ko spēlētāji dušās runā...

     [+] [-]

, 2019-12-16 17:13, pirms 4 gadiem
Pieļauju, ka tā komanda ir MU, čalim ar Oli ir zināma vēsture no Moldes laikiem. Tiesa, var gadīties, ka Ole ilgi pie stūres nenoturēsies, atkarīgs no rezultātiem, domāju, ja pagrūdīs Bruggei un netiks CL (Otrais ticamāk) tad visādi var gadīties.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-16 17:49, pirms 4 gadiem
Eu, nu šis jau ir no augstākās pilotāžas. Uzrakstīt tik bezsakarīgu teikumu kopu ir jāprot!

     [+] [-]

, 2019-12-16 18:31, pirms 4 gadiem
Žēl, ja nepaliks Zalcburgā līdz sezonas beigām.