Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''City'' sasit ''Steaua'', Agvero hat-trick un pendeļu problēmas

Mančestras ''City'' sasit ''Steaua'', Agvero hat-trick un pendeļu problēmas
Serhio Agvero atzīmē savu otro vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras ''City'' šovakar UEFA čempionu līgas kvalifikācijā sakāva Bukarestes ''Steaua'' 5:0. Trīs vārti Sehio Agvero kontā, kurš paralēli tam netrāpīja divas pendeles mača sākumā.

Agvero nerealizē divas pendeles 13 minūšu laikā

Mančestras ''City'' jau no pašām pirmajām minūtēm aktīvi devās uzbrukumā. ''Steaua'' flangā nespēja apturēt jaudīgo Rahīmu Stērlingu, kuru no kājām notrieca Sallijs Muniru, nopelnīdams 11 metru soda sitienu uz saviem vārtiem. Pie pendeles atzīmes stājās Serhio Agvero, kura sitienu atvairīja mājinieku vārtsargs Florins Nitā, taču pie atlēkušās bumbas pirmais uzspēja Nolito, kurš ar pirmo pieskārienu bumbu sita pa vārtu pārliktni.

Neskatoties uz neveiksmi, pēc piecām minūtēm labi nospēlēja Stērlings, kurš bija uzņēmis ātrumu un atņēma bumbu mājinieku aizsargam, apspēlēja nākamo spēlētāju un iedeva piespēli Davidam Silvam, kurš cauršāva ''Steaua'' vārtus un panāca 1:0. ''City'' turpināja kontrolēt bumbu un kādā no epizodēm kreisajā flangā izrāvās Aleksandars Kolarovs, kuram kājās iešļūca Gabriels Enače un nopelnīja vēlvienu 11 metru sitienu. Pie bumbas atkal stājās Agvero, tomēr viņš lika saķert galvu Gvardiolam un smagi nopūsties Mančestras līdzjutējiem – bumba pēc viņa sitiena skāra pārliktni un atstāja laukuma robežas. Kas par neveiksmi!

Puslaika turpinājumā Mančestra diktēja mača gaitu, neļaujot Bukarestes komandai veidot saspēles un radīt bīstamus momentus. ''City'' bija izpildījusi daudz vairāk piespēļu kā ''Steaua'', kas spilgti bija vērojams abu komandu spēlē. Nedaudz vēlāk Kolarovs un Nolito tika līdz pretinieku laukuma pusei, centrēja Stērlingam, kurš nometa bumbu Agvero un argentīnietis pēc depresīva sākuma precīzi trāpīja bumbu tālajā vārtu stūrī, panākot 2:0. Arī puslaika atlikušajā laikā mājienieki nespēja izveidot labas epizodes un pirmās 45 minūtes noslēdzās ar nemainīgu rezultātu.

Mančestra veido skaistas izspēles, Nolito pirmie vārti ''City'' rindās, Agvero hat-trick

Otro puslaiku aktīvi uzsāka rumāņi, veicot pāris bīstamis reidus Mančestras laukuma pusē, tomēr savu gūto vārtu kontu vēl nespēja atklāt. Par pretēju scenāriju parūpējās Gvardiolas padotie. Pēc dažām īsām piespēlēm bumba nonāca pie Kevina de Breines, kurš divatā ar Nolito izģērba pretinieku aizsardzību pēc pilnas programmas. De Breine atrada spraugu caur vairākiem futbolistiem, piespēlēja Nolito, un spānis nonāca vienatnē pret vārtsargu, kuru ar vēsu prātu apspēlēja un sita tukšos vārtos – 3:0 un skaista izspēle Mančestras izpildījumā.

Turpinājumā Mančestra vairs nedevās uz priekšu tik lieliem spēkiem kā iepriekš un arvien vairāk uzbrukumā bija redzama Bukareste, kas cīnījās līdz galam un centās atspēlēt vismaz vienus vārtus. Labas iespējas bija arī Mančestrai, kad uzbrukumā izrāvās Silva un iekļuva pretinieku soda laukumā, tomēr viņam sitienu patraucēja izdarīt mājinieku aizsargs. Nedaudz vēlāk ''City'' kārtējo reizi paspīdēja ar lielisku izspēli, kuru noslēdza Nolito, piespēlēdams Agvero un atgentīnietis nokļuva vienatnē pret vārtsargu, gūstot otros vārtus. Ar to vēl viss nebeidzās, jo Agvero 89. minūtē pielika punktu mačam, gūstot trešos vārtus un panākot nepieklājīgo 5:0.

UEFA Čempionu līgas kvalifikācija

DatumsDuelisRez./LaiksVārtu guvēji
16.08.Ajax – Rostov1:1 (1:1)Klāsens 38'(11m) – Noboā 13'
Dinamo Zagreb – Salzburg1:1 (0:0)Rogs 76' (11m) – Lacāro 59'
Koebenhavn – APOEL1:0 (1:0)Paulovičs 43'
Steaua Bucuresti – Machester City0:5 (0:2)Silva 13' Agvero 41' 78' 89' Nolito 48'
Young Boys – Borussia M1:3 (0:1)Sulejmani 56' – Rafaels 11' 69' Āns 67'
17.08.Porto – Roma21:45
Villarreal – Monaco21:45
Dundalk – Legia21:45
Ludogorets – Plzen21:45
Celtic – Hapoel Beer-Sheva21:45

  +7 [+] [-]

, 2016-08-16 23:40, pirms 8 gadiem
kaa teica komenteetaajs Steaua veel var savam vaartsargam pateikties ka nebija 0-10
Slēpts komentārs: Oasis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-16 23:47, pirms 8 gadiem
Zalcburgai pirmie zaudētie vārti? Arī tie ar pendeli...

     [+] [-]

, 2016-08-16 23:54, pirms 8 gadiem
Nav slikti Shity, bet vieglāku pretinieku grūti pameklēt.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:06, pirms 8 gadiem
Nemiroff rakstīja: Nav slikti Shity, bet vieglāku pretinieku grūti pameklēt.
Esmu Chelsea fans, bet nesaprotu cilvēkus, kas šādi raksta. Jā, SC ir viens īpašs indivīds, bet tikai dēļ viņa sākt šādi rakstīt ir neapdomīgi un dumji. Prieks par City un to, ka 4 Anglijas klubi spēlēs ČL grupu turnīrā.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-17 00:17, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Esmu Chelsea fans, bet nesaprotu cilvēkus, kas šādi raksta. Jā, SC ir viens īpašs indivīds, bet tikai dēļ viņa sākt šādi rakstīt ir neapdomīgi un dumji. Prieks par City un to, ka 4 Anglijas klubi spēlēs ČL grupu turnīrā.
Es ka Man U fans, ari tev pieveinojos. Premjerliga es vienmer par MU. Bet eiropa atbalstu Anglu klubus. Un prieks par City uzvaru, lai ari ne tie stiprakie pretinieki tomer uzvareja loti parliecinosi. ta ka tam ari vajadzetu but.
Un es neeju un nerakstu stulbus komentarus par citiem klubiem no Premjerilgas, Bundesligas vai citas ligas. Respekts pret visiem klubiem. Nekad nesapratisu tos kuri to dara.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:19, pirms 8 gadiem
un arvien vairaak izskataas ka tuvaakajaas dienaas City tiks pie jauna vaartsarga-Klaudio Bravo no Barcelonas,kas kaa izskataas noziimee ka Haarts saaks kravaat koferus

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:31, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: un arvien vairaak izskataas ka tuvaakajaas dienaas City tiks pie jauna vaartsarga-Klaudio Bravo no Barcelonas,kas kaa izskataas noziimee ka Haarts saaks kravaat koferus
Ta izskatas. Un baumo ka Everton varetu but vina nakosais klubs. Lai gan skiet Sevilla no Spanijas ir ieintereseta, bet Harts varetu vairak gribet palikt Premjerliga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:40, pirms 8 gadiem
Maredo rakstīja: Ta izskatas. Un baumo ka Everton varetu but vina nakosais klubs. Lai gan skiet Sevilla no Spanijas ir ieintereseta, bet Harts varetu vairak gribet palikt Premjerliga.
Sevilja nepavilks par Haartu prasiito summu,kur nu veel vinja algu un vinjiem vajag rezerves vaartsargu nevis pirmo,jo Rico ir neapspriezams pirmais nr, vinji vairaak ieintereseeti Diego Alvesaa no Valencijas,kas ar Barcai skaitaas kaa meerkjis nr1 uz otraa vaartsarga poziiciju

  -1 [+] [-]

, 2016-08-17 00:45, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Esmu Chelsea fans, bet nesaprotu cilvēkus, kas šādi raksta. Jā, SC ir viens īpašs indivīds, bet tikai dēļ viņa sākt šādi rakstīt ir neapdomīgi un dumji. Prieks par City un to, ka 4 Anglijas klubi spēlēs ČL grupu turnīrā.
Vienmēr esmu šo klubu tā saucis, tas jau tāds pasaules trends. Un rumāņu klubs tači vājākais no esošajiem.

     [+] [-]

, 2016-08-17 00:46, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Peps grib ter Stēgenu nevis pensionāru Bravo, kurš vilktu labi ja vienu sezonu.
gribeet jau vinjsh daudz ko grib,bet maksaat par vaartsargu prasiitos 80milj, kas izpirkuma summa,gan vinjsh negrib,plus veel diez vai pats Ter Stegens kur grasaas iet prom,jo Barcas vadiiba un Enrike esot apsoliijushi ka shis buus vinja gads,ne jau velti Bravo pats peekshnji paprasiijis klubam transfeeru,City piedaavaajumu klubs veel pirms nedeeljas atteicaas pat izskatiit

     [+] [-]

, 2016-08-17 01:37, pirms 8 gadiem
Nemiroff rakstīja: Vienmēr esmu šo klubu tā saucis, tas jau tāds pasaules trends. Un rumāņu klubs tači vājākais no esošajiem.
Tev nav sava mugurkaula un viedokļa, ja seko līdzi trendam. Prosta SC aita no aitu bara, kas bļauj virsū City!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-17 02:44, pirms 8 gadiem
Valodnieku centrs līmenī. No vācu futbolista Andrē Hāna sanāca Āns

  -1 [+] [-]

, 2016-08-17 02:56, pirms 8 gadiem
Converse87 rakstīja: Tev nav sava mugurkaula un viedokļa, ja seko līdzi trendam. Prosta SC aita no aitu bara, kas bļauj virsū City!
Ielicis konvers bildi un raksta par kaut kā trendošanu, pajols kas pajols. Kāds sakars ar SC, visā pasaulē ir Shity nemīļi.

     [+] [-]

, 2016-08-17 04:05, pirms 8 gadiem
Nemiroff rakstīja: Ielicis konvers bildi un raksta par kaut kā trendošanu, pajols kas pajols. Kāds sakars ar SC, visā pasaulē ir Shity nemīļi.
shity jaa ir vispasaules teiciens,bet nu jaazin kad to lietot,nosauksi manu Barcelonu par UFAlonu,dabuusi atpakalj,taa kaa jaazin kad lietot,ja neesi atnaacis tik heitot,sauc klubus iistajos vardos

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 09:08, pirms 8 gadiem
Viens Muris te kaut ko ņaudēja, ka City Eiropas sezona beigsies šeit. Bet nu viss kārtībā, kā jau visiem tas bija zināms, nekādām dižām problēmām te nevejadzēja būt. Man kā City fanam ļoti negribās maiņu Bravo pret Hārtu, šis ir pirmais Pepa lēmums kuru neatbalstu

     [+] [-]

, 2016-08-17 09:30, pirms 8 gadiem
Sehio Agvero...

     [+] [-]

, 2016-08-17 10:30, pirms 8 gadiem
Kas par sniegumu. Esmu "uz mutes". Steaua ir gana spēcīga komanda, iesaku paskatīties viņu iepriekšējās spēles.

Stērlings izskatās pilnīgi atdzimis, pilnīgi cits spēlētājs, ar pārliecību, milzīgu workrate un izcilu taktikas izpratni (kas viņam gan vienmēr ir bijusi pat sliktajās spēlēs).

Nolito arī parādīja, kādēļ viņš ir Spānijas izlases pamata spēlētājs. Daudzi nenovērtē viņa kustības bez bumbas, kas ļauj realizēt taktiku un atver zonas citiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2016-08-17 10:35, pirms 8 gadiem
Bravo, lidošot un Mančestru rīt, pēc 2. superkausa spēles. Esot vienošanās par 16m + 4m add on (2 ja vinnē ČL, 2 PL) EUR.

Ja Pepam vajadzīgs cits vārtsargs, nevar būt iebildumu. Viņš ir boss un tikai viņš būs atbildīgs par rezultātu. Lai gan Hārts, neapšaubāmi, ir kluba leģenda un liela daļa no pēdējā laika panākumiem. Ir skumji redzēt viņu aizejot, bet vēl stulbāk būtu, ja viņš turpinātu nelaimīgs sēdēt rezervē.

     [+] [-]

, 2016-08-17 10:57, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: shity jaa ir vispasaules teiciens,bet nu jaazin kad to lietot,nosauksi manu Barcelonu par UFAlonu,dabuusi atpakalj,taa kaa jaazin kad lietot,ja neesi atnaacis tik heitot,sauc klubus iistajos vardos
Kur un kas jūs atražo? Tādi kā cehā cepti. Kaut kādu Ufalono dzirdu pirmo reizi, ir tāda Farsalona.

     [+] [-]

, 2016-08-17 11:18, pirms 8 gadiem
septembris rakstīja: Bravo, lidošot un Mančestru rīt, pēc 2. superkausa spēles. Esot vienošanās par 16m + 4m add on (2 ja vinnē ČL, 2 PL) EUR.

Ja Pepam vajadzīgs cits vārtsargs, nevar būt iebildumu. Viņš ir boss un tikai viņš būs atbildīgs par rezultātu. Lai gan Hārts, neapšaubāmi, ir kluba leģenda un liela daļa no pēdējā laika panākumiem. Ir skumji redzēt viņu aizejot, bet vēl stulbāk būtu, ja viņš turpinātu nelaimīgs sēdēt rezervē.
Tik lēti? Hārtu gan jau Everton pa 25 vai 30M pārdos, jo anglis.

     [+] [-]

, 2016-08-17 11:43, pirms 8 gadiem
Mundo Deportivo ir minēti šādi cipari: Fichajes Barça: Las cifras del traspaso de...

Viņam tomēr jau ir 33, tas krietni ietekmē cenu.

Par Hārtu vajadzētu labi iekasēt, jo tomēr, Anglijas Nr.1 kā nekā.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-17 11:47, pirms 8 gadiem
Neko dižu vakar tai spele neredzeju uzvareja ja viegli ja bet Steau jau arī bija ka peramie zeni normala draudzibas spele....

  +1 [+] [-]

, 2016-08-17 12:06, pirms 8 gadiem
Steau,manuprāt, nav tik slikti, kā te viņus zākā

     [+] [-]

, 2016-08-17 12:32, pirms 8 gadiem
Egzha
Beidzot kāds sakarīgs cilvēks.

     [+] [-]

, 2016-08-17 13:37, pirms 8 gadiem
septembris rakstīja: Mundo Deportivo ir minēti šādi cipari: Fichajes Barça: Las cifras del traspaso de...

Viņam tomēr jau ir 33, tas krietni ietekmē cenu.

Par Hārtu vajadzētu labi iekasēt, jo tomēr, Anglijas Nr.1 kā nekā.
anglijas nr.1 viens vi varbt ir bet es kaut kādus pārdabiskus seivus neesmu redzējis no viņa puses,kā var aizbraukt uz eiropas čempi un ielaist pat veselus divus vārtus kur bija nevis bumba jaatsit bet pat jānotver,pie tam no tik tālas distances!

     [+] [-]

, 2016-08-17 15:06, pirms 8 gadiem
lagoss rakstīja: anglijas nr.1 viens vi varbt ir bet es kaut kādus pārdabiskus seivus neesmu redzējis no viņa puses,kā var aizbraukt uz eiropas čempi un ielaist pat veselus divus vārtus kur bija nevis bumba jaatsit bet pat jānotver,pie tam no tik tālas distances!
Tieši pārdabisku seivu viņam netrūkst. Vari paskatīties, gandrīz jebkuru, City spēli pret Barsu pēdējo gadu laikā. Viņa mīnus ir samērā biežās kļūdas (it sevišķi zemie sitieni no kreisās puses), un ne tik laba darbība ar kājām (dribls, piespēles).

EČ ļoti iedragāja viņa pozīcijas, jo uz tik milzīgas skatuves kļūdas ir sevišķi redzams. Lai gan pirms tam viņam bija lieliska kluba sezona. Viņš faktiski bija viens no labākajiem City spēlētājiem pagājušajā gadā.