Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Ļubļanas "Olimpija" treneris: "Rīgā riskēšu, un spēlēsim ļoti agresīvi"

Ļubļanas "Olimpija" treneris: "Rīgā riskēšu, un spēlēsim ļoti agresīvi"
Ļubļanas "Olimpija" futbolisti. Foto no vienības mājaslapas internetā

Slovēnijas vicečempione futbolā Ļubļanas "Olimpija" ceturtdien Rīgā gaidāmajā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas atbildes spēlē pret Latvijas vienību RFS riskēs un spēlēs ļoti agresīvi, atklājis komandas galvenais treneris Safets Hadžičs. Tikmēr "Olimpija" komandu pārstāvošais Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko atzinis, ka viņu pirmajā mačā pārsteidzis RFS sniegums uzbrukumā.

Pirmajā mačā Ļubļanā, abām komandām aizvadot ļoti rezultatīvas dueļa beigas, RFS savā Eirokausu debijā svinēja negaidītu uzvaru ar rezultātu 3:2. Tas nozīmē, ka atbildes mačā rīdzinieki varēs pat atļauties zaudēt ar 0:1 vai 1:2.

"Protams, ka vēlamies tikt tālāk. Mūsu plāns ir iespējami ātri iesist pirmos vārtus," preses konferencē paudis Hadžičs. "Sagaidu, ka pretinieki spēlēs tāpat kā pirmajā spēlē, esot pat vēl aizvērtāki un gaidot pretuzbrukumus. Es riskēšu un spēlēsim ļoti agresīvi. Tad redzēsim, kas notiks."

Tikmēr Maksimenko pagājušās ceturtdienas spēlē vēl nedevās laukumā, jo atlaba no traumas, bet nedēļas nogalē, kad "Olimpija" ar "sauso" uzvaru sāka jauno nacionālā čempionāta sezonu, nospēlēja visas 90 minūtes. "Mans un komandas mērķis ir skaidrs - noturēt vārtus neieņemtus un gūt vismaz divus vārtus."

"Pirmajā spēlē RFS mani ar savu spēli aizsardzībā nepārsteidza. Jau gaidīju, ka viņi koncentrēsies uz spēli savā laukuma pusē. Tomēr biju pārsteigts, kā viņi spēlēja uzbrukumā," saka Latvijas futbola eksperts. "Tagad esam situācijā, kurā esam. Ja apturēsim pretinieku pretuzbrukumus, būsim tuvāk panākumam. Esmu pārliecināts, ka esam labāki un varam tikt tālāk. Atdosim no sevis visu."

Ceturtdienas spēle stadionā "Daugava" sāksies plkst. 19:00. Uzvarētājs divu spēļu summā sacentīsies ar Turcijas komandu "Yeni Malatyaspor".

Izmantotie resursi:
V Rigi prikazati napadalno igro in si izboriti...


, 2019-07-16 14:22, pirms 5 gadiem
Risks neattaisnosies ! Dabūsiet ierīt!!
, 2019-07-16 15:13, pirms 5 gadiem
Jāpārsūta šis raksts spēles tiesnesim, lai jau noskaņojas uz kartiņu rādīšanu, agresori atradušies.
, 2019-07-16 16:14, pirms 5 gadiem
OHO! Izrādās Maksimenko ir Latvijas futbola eksperts Veiksmi RFS!!!
, 2019-07-16 16:29, pirms 5 gadiem
Par RFS! Lai tā olimpija dabū riktīgi ierīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix
1

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.