Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Loftuss-Čīks saplēsis Ahilleja cīpslu, nespēlēs līdz nākamajam gadam

Loftuss-Čīks saplēsis Ahilleja cīpslu, nespēlēs līdz nākamajam gadam
Rubens Loftuss-Čīks. Foto: AP / Scanpix

23 gadus vecais Anglijas izlases pussargs Rubens Loftuss-Čīks aizvadītajā naktī Londonas "Chelsea" pārbaudes spēlē Foksboro, ASV saplēsa kreisās kājas Ahilleja cīpslu, kā rezultātā varētu nespēlēt nākamos septiņus astoņus mēnešus.

Pēc Anglijas Premjerlīgas pēdējās kārtas spēles svētdien pret "Leicester City" sezona "Chelsea" komandai vēl nebeidzās, jo priekšā vēl cīņa UEFA Eiropas līgas finālā, kur jāmērojas spēkiem ar citu Lielbritānijas galvaspilsētas superklubu "Arsenal". Līdz ar to "Chelsea" nolēma doties pāri okeānam, lai aizvadītu pārbaudes spēli pret Jaunanglijas "Revolution".

Lai gan "Chelsea" izcīnīja drošu panākumu ar 3:0, tika piedzīvots arī kāds zaudējums - otrajā puslaikā Ahilleja cīpslu kājā pārrāva 23 gadus vecais pussargs Loftuss-Čīks, kurš iesaistījās cīņā tikai ar otrā puslaika sākumu. Gados jaunais futbolists šosezon regulāri devās laukumā uz maiņu un izcēlās ar desmit vārtu guvumiem, turklāt četri no tiem gūti Eiropas līgā.

Pēc veiktajām pārbaudēm tika konstatēts sliktākais iespējamais - saplēsta Ahilleja cīpsla. Atlabšana no šāda savainojuma prasa vairākus mēnešus un pirmās prognozes liecina, ka Loftuss-Čīks laukumā varētu atgriezties tikai 2020. gada sākumā.

"Chelsea" un "Arsenal" cīņa UEFA Eiropas līgas finālā paredzēta 29. maija vakarā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.


, 2019-05-16 16:56, pirms 5 gadiem
Ļoti "gudrs" gājiens no kluba uztaisīt draudzības spēli ASV 72h pēc iepriekšējās spēles EPL, pie tam ir bijis ļoti saspringts kalendārs pēdējā laikā... Un vēl ir Eiropas līgas fināls priekšā, un RLC ir viens no svarīgākajiem spēlētājiem komandā. Vienalga kāds mērķis, nevar tā noslogot spēlētājus.

Nu, un šosezon vispār uz sezonas beigām komandā traumas - CHO, Rubens, Kantē, Rūdigers. Un visas pa lielam bez konakta jebkāda, kas liecina par pārslodzi. Un nekad iepriekš tā nav bijis...
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.