Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Netrenējām pendeles, tam nav nekādas jēgas"

Agris Suveizda

Simeone: "Netrenējām pendeles, tam nav nekādas jēgas"
Djego Simeone līksmo
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Atletico" negaidīti smagā cīņā UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla barjeru, abās spēlēs tiekot pie rezultāta 0:0 un tikai pendelēs pārspējot PSV "Eindhoven". Spānijas kluba galvenais treneris Djego Simeone atzina, ka komanda pirms tam īpaši netrenēja pendeļu izpildīšanu.

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone: "Tā bija ļoti grūta spēle. Aiz Huanfrana uzvaru nesošās pendeles slēpjas smags darbs, kas mums ļāva uzvarēt divu spēļu summā un iekļūt 1/4 finālā. Nevar novērtēt par zemu to, ko mums nozīmē iekļūšana labāko astoņu komandu skaitā. Pendeļu sērija? Netrenējām pendeles, jo tam nav nekādas jēgas. Mans asistents Burgoss pirms gada izvēlējās spēlētājus, kuri izpildīs pendeles pret Lēverkūzenes "Bayer" [arī 1/8 finālā], un viņš to izdarīja arī šoreiz. Mums viņš ir jāapsveic par to."

PSV galvenais treneris Filips Koku: "Man ir dažādas emocijas. Esam lepni par šīm divām spēlēm pret "Atletico", jo īpaši otro, kuru aizvadījām izbraukumā. Taktiski bijām ļoti labi, daudz cīnījāmies. Bet no otras puses esmu sarūgtināts par zaudējumu pendelēs. "Atletico" otrajā puslaikā mainīja spēles sistēmu, un mums radās daudz vairāk problēmu – jo īpaši Karrasko dēļ, kurš vairāk spēlēja flangā. Mums bija pieci aizsargi un mums bija problēmas kreisajā malā, tomēr neļāvām radīt viņiem daudz iespēju. Tad viņi atkal mainīja sistēmu, un pēc tam, manuprāt, spēli kontrolējām mēs."

Mančestras "City" galvenais treneris Manuels Pelegrini: "Esmu apmierināts, jo esam tikuši tālāk. Negribējām forsēt notikumus atbildes spēlē, jo mums tas nebija nepieciešams [pirmajā mačā Kijevā angļi uzvarēja ar 3:1]. Vairāk riskēt vajadzēja viņiem, tāpēc vienkārši centāmies kontrolēt bumbu un mēģināt gūt vārtus. "Dynamo", neskaitot vienu momentu pašās beigās, neradīja daudz iespēju. Iekļūšana 1/4 finālā mūsu klubam ir ļoti nozīmīgs sasniegums. Iepriekš nespējām to panākt, jo bijām ļoti neveiksmīgi – nav normāli, ka divreiz 1/8 finālos jāspēlē pret "Barcelona". Esam augošs klubs, kas turpina progresēt un kļūst par lielu klubu."

Izmantotie resursi:
Simeone on Atlético's shoot-out success - UEFA...
Pellegrini lauds City's 'important achievement'...

Slēpts komentārs: Aguerooooo

  +6 [+] [-]

, 2016-03-16 19:19, pirms 8 gadiem
Aguerooooo rakstīja: Laliga flopi nespēj uzveikt holandes komandu
City on trip to milan
Cik Tev tie profili ir Robi?? Viens gan ir skaidrs - Tev šķemba galvā!

  +4 [+] [-]

, 2016-03-16 19:25, pirms 8 gadiem
Aguerooooo rakstīja: Laliga flopi nespēj uzveikt holandes komandu
City on trip to milan
Pašol ratā Robi kaut tu .......... ATLEETI <3
Slēpts komentārs: Raheem

  -2 [+] [-]

, 2016-03-16 19:42, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Cik Tev tie profili ir Robi?? Viens gan ir skaidrs - Tev šķemba galvā!
Raheem nav mans profils un neviens cits nav mans. Esmu teicis to vairakārt ka varat pārbaudīt IP adreses ja neticat.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 19:57, pirms 8 gadiem
Aguerooooo rakstīja: Raheem nav mans profils un neviens cits nav mans. Esmu teicis to vairakārt ka varat pārbaudīt IP adreses ja neticat.
Reģistrējies pirms cik tur pāris stundām: "Esmu teicis to vairakārt".... seems legit! Bet, hey, 8 stundās taču var paspēt pierunāt pilnas ausis

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 20:07, pirms 8 gadiem
Aguerooooo rakstīja: Raheem nav mans profils un neviens cits nav mans. Esmu teicis to vairakārt ka varat pārbaudīt IP adreses ja neticat.
lol, pats esi vairrākkārt teicis, ka ip adreses var viegli mainīt un Tu arī to dari, tagad pēkšņi kaut kas mainījies un tas ir baigais arguments?

  +2 [+] [-]

, 2016-03-16 20:08, pirms 8 gadiem
Artudito rakstīja: Reģistrējies pirms cik tur pāris stundām: "Esmu teicis to vairakārt".... seems legit! Bet, hey, 8 stundās taču var paspēt pierunāt pilnas ausis
Labi noķēri