Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

"Twente" treneris: "Pret "Inter" mums varēja izdoties"

"Twente" treneris: "Pret "Inter" mums varēja izdoties"
Roberto Rosaless (no kreisās) cīņā pret Samuelu Eto'o
Foto: AP/Scanpix

Pašreizējās Nīderlandes čempiones ''FC Twente'' galvenais treneris Mišels Prudoms pēc izcīnītā neizšķirta ar šā brīža UEFA Čempionu līgas kausa turētāju Milānas "Inter” atzinis, ka spēles laikā komandai radusies pārliecība, ka šis mačs ir uzvarams. Rezultatīvā spēlē "Twente" tomēr noturēja neizšķirtu ar 2:2.

"Teicu spēlētājiem, ka šajā spēlē varam kaut ko sasniegt, un viņi manu domu uztvēra. Kad atrodies vadībā ar 2:1 un redzi, ka ir reālas iespējas , lai atņemtu viņiem punktus, vienmēr ceri uz kaut ko vairāk. Taču es apsveicu savu komandu par pirmajiem punktiem Čempionu līgā un par tās sniegumu, kas tika ieguldīts," preses konferencē teica 'FC Twente'' galvenais treneris Mišels Prudoms.

"Abi "Inter" vārti tika izveidoti, precīzi nolasot mūsu spēli. Protams, trīs punkti būtu vēl labāks rezultāts, taču mēs kā komanda joprojām progresējam, un, ja vēl šāds rezultāts ir pret Eiropas čempioni, tas var būt vērtējams tikai ar plusa zīmi."

Tikmēr "Inter" galvenais treneris Rafaels Benitezs atklāja, ka neizšķirts komandai nācis grūtā cīņā. "Pirmais puslaiks bija sarežģīts - pretiniekiem uzbrukumā devās trīs vai četri gari spēlētāji, kuri pēkšņi varēja izšaut. Ar tālajām piespēlēm pilnībā tika apspēlēta mūsu vidējā līnija. Nebija viegli, īpaši pirmajā puslaikā, kad viņi kontrolēja bumbu. Tomēr spējām aizmirst pirmā puslaika notikumus, lai otrajā saņemtos un pārņemtu kontroli. Šis gan nav perfekts rezultāts, taču pietiekami labs," teica Benitezs.

Treneris paslavēja Diego Milito sniegumu. "Esmu ļoti apmierināts ar Milito spēli. Viņš nostiprināja aizsardzību un atbrīvoja vietu uzbrukumā Pandevam, Sneideram un Eto'o. Gorans Pandevs guvis kājas savainojumu, tagad jāgaida rītdienas pārbaužu rezultāti. Tiesa, tas neizskatās kaut kas ļoti nopietns."

A grupas otrajā mačā Brēmenes "Werder" cīnījās neizšķirti 2:2 pret Totenhemas "Hotspur". Viesu galvenais treneris Harijs Rednaps pēc mača atzina, ka pirmās 43 minūtes bija fantastiskas: "Līdz tam "Werder" neko nespēja iesākt pret mums, viņi pat nebija ne reizi uzsituši pa vārtiem. Tomēr puslaika izskaņā gūtie vārti atgrieza viņiem ticību, mainīja attieksmi un pacēla uz viļņa."

"Werder" treneris Tomass Šāfs: "Es nesaprotu, kā varējam kaut ko tādu pieļaut pēc tam, kad tik veiksmīgi nospēlējām pret "Bayern". Tomēr ar mūsu trumpi turpināt cīnīties arī pret nonākšanas iedzinējos spējām izcīnīt šo svarīgo punktu."

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations
AFP


, 2010-09-15 09:11, pirms 14 gadiem
Bez Mourinjo Inter vairs nebūs tāds, kāds bija iepriekš.
, 2010-09-15 10:35, pirms 14 gadiem
Protams ka nebūs .
, 2010-09-15 10:43, pirms 14 gadiem
Ar Benitez klubs būs viduvējība... gluži kā Juventus
, 2010-09-15 15:05, pirms 14 gadiem
eksperti
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.