Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Spartaka" jaunais treneris: "Viņiem ir jātic, ka viss atkarīgs no pašu kājām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Spartaka" jaunais treneris: "Viņiem ir jātic, ka viss atkarīgs no pašu kājām"
Toms Ražanausks
Foto: Jūrmalas "Spartaks"

LETA. Lietuvas čempiones futbolā Marijampoles "Sūduva" sastāvs ir iespēlēts un šīs komandas futbolisti labi izmanto standartsituācijas, pirms ceturtdien gaidāmā atbildes mača UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā sacīja Jūrmalas "Spartaka" jaunais galvenais treneris Toms Ražanausks.

Abu komandu duelis Marijampolē ceturtdien sāksies plkst.20. Pirmajā mačā pirms nedēļas "Spartaks" futbolisti Rīgā piedzīvoja neveiksmi ar 0:1, bet izšķirošajā kvalifikācijas kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. "Play-off" kārtā pretī stāsies slavenā Skotijas komanda Glāzgovas "Celtic", kas negaidīti nepārvarēja UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas trešo kārtu, tajā summā ar 2:3 piekāpjoties Atēnu AEK no Grieķijas.

Trešdienas vakarā iepriekšējo divu gadu Latvijas čempioni no Jūrmalas Marijampolē aizvadīja pirmsspēles treniņu. "Nodarbībā puiši labi pastrādāja un ir teicamā noskaņojumā," Jūrmalas kluba preses dienestam pauda lietuvietis Ražanausks, kurš par "Spartaka" galveno treneri tika apstiprināts vien šajā nedēļā, kad amatu negaidīti atstāja krievu speciālists Aleksandrs Grišins.

""Sūduva" ir viena no Lietuvas spēcīgākajām komandām. Pērn viņi kļuva par valsts čempioniem - domāju, tas bija pelnīts panākums, jo ilgi viņiem tas nebija izdevies. Šīs komandas sastāvs ir iespēlēts, kā arī futbolisti labi izmanto standartsituācijas. Komanda ir kompakta un laba. Tajā ir balanss starp jaunajiem un pieredzējušajiem futbolistiem," izteicās Ražanausks.

Lietuvas speciālists arī uzsvēra, ka "Spartaks" futbolistiem ceturtdien būs smagi jācīnās, lai uzvarētu. "Esmu apmierināts, kā esam aizvadījuši šo treniņu nedēļu. Puiši saprot, ka rīt ir gaidāms svarīgs mačs. Viņiem ir jātic, ka viss atkarīgs no pašu kājām. Būsim pilnībā gatavi rītdienas cīņai," uzsvēra Ražanausks.

Uz Marijampoli jūrmalnieki devušies ar 18 futbolistiem sastāvā. No traumas vēl nav atguvies uzbrucējs Deniss Davidovs, kā arī uz šo spēli nav devies Ingars Sarmis Stuglis, kuram ir neliels savainojums.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-08-18 03:27, pirms 6 gadiem
Ja godīgi, tad "Spartakam", beidzot būtu jāsāk izmaksāt algas saviem spēlētājiem...tāpēc arī spartaks neko nerāda futbola ziņā un kamēr nesamaksās tikmēr viņi neradīs nekādu futbolu...un spartakā kamēr netiks sakārtota visa sistēma tikmēr nekas nebūs....žēl šīs komandas(es saprotu, kad LV neatbalsta Rus klubus), bet komanda patiesībā nav slikta. Visa maģija ir komandas vadībā, kas tikai sola, un viss....

  +1 [+] [-]

, 2018-08-18 03:33, pirms 6 gadiem
Jo cik man ir informācija, tad spartakā ar algām nekas nav mainijies jau pēdējos vismaz divus gadus. Un intervijām no spartaka spēlētājiem nevar ticēt, kuri saka, kad viss ir kārtībā un visiem maksā, jo tie ir pilnīgi meli(Gauračs uzpircis).....Prēmijas arī sola, bet kā melnie brāļi saka - Nani bračku...tev nebūs lemts pelnīt LV ar futbolu