Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops un Milners: "Stambulas brīnums mūs iedvesmoja"

Agris Suveizda

Klops un Milners: "Stambulas brīnums mūs iedvesmoja"
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Liverpool" vakar veica fantastisku atspēlēšanos, gūstot trīs vārtus pēc kārtas un divu spēļu summā izslēdzot UEFA Eiropas līgas galveno favorīti Dortmundes "Borussia" - 1:1 un 4:3. Vācu speciālists Jirgens Klops, kurš agrāk strādāja Dortmundē, bet nu ir "Liverpool" galvenais treneris, atklāja, ka pārtraukumā bija mierīgs un komandai atgādināja 2005. gada Čempionu līgas finālu, kad "Liverpool" izglābās un pendelēs pārspēja "Milan".

"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops: "Pret Dortmundes pretuzbrukumiem brīžiem vienkārši nav iespējams aizsargāties. Un tieši to redzējām piektajā minūtē un tad arī devītajā minūtē. Ļoti bieži futbolā spēle šādās situācijās [pie 0:2] būtu galā, bet ne šeit, ne ar šo Liverpūles komandu. Ir lieliski būt tās daļai. Pārtraukumā starp puslaikiem atmosfēra ģērbtuvē bija laba, jo biju apmierināts ar parādīto sniegumu."

"Teicu puišiem: "Es nebiju tur, bet vairāki Liverpūles veterāni, kuri tagad televīzijā strādā par ekspertiem, savulaik pēc pirmā puslaika zaudēja ar 0:3, taču pēc tam uzvarēja Čempionu līgā. Tāpēc, lai gan tas nešķiet ticami, tas ir iespējams. Mums ir jāmēģina." Un viņi to izdarīja," Klops turpināja.

"Kad otrā puslaika sākumā guvām vārtus, varēja redzēt, ka stadionā kaut kas notiek. To varēja redzēt, dzirdēt, saost. Tad Dortmunde spīdošā uzbrukumā panāca 3:1. Un tad pienāk tas brīdis kā futbolā, tā dzīvē, kad ir jāparāda raksturs. Un puiši to paveica. Lai atgrieztos šādā spēlē pret tik augsta līmeņa pretinieku, ir nepieciešams nedaudz veiksmes, bet jebkurš, kurš redzēja spēli, saprot, ka mēs bijām to pelnījuši," sacīja Klops.

Vācu trenera nosvērtību un pārtraukuma runu slavēja "Liverpool" pussargs Džeimss MIlners: "Treneris bija lielisks. Viņš bija mierīgs. Viņš teica, ka nespēlējam pārāk slikti. Un ka mums priekšā ir tāls ceļš, lai atspēlētos, bet mums nav nekā ko zaudēt. Zaudējām pirmo puslaiku, taču jums nav nekā ko zaudēt – ejiet laukumā un izdariet to! Viņš neapšaubāmi pieminēja kādu vakaru Stambulā un teica, ka kluba vēsturē bijuši arī citi lieliski vakari, kad izcīnītas uzvaras, esot līdzīgās pozīcijās. Zinājām, ka situācija summā nebija laba un ka spēli nesākām labi, bet mēs nemaz nespēlējām tik slikti."

"Bija ļoti svarīgi gūt ātrus vārtus, bet tad Dortmunde atkal atjaunoja pārsvaru, Milners turpināja. "Tādā situācijā būtu bijis ļoti viegli salūzt, bet puišu vēlme un izsalkums saņemties un turpināt spiest bija tik liels, ka to nav iespējams aprakstīt. Un publika. Kad publika ir tāda, pasaulē nav daudz vietu, kur spēlēt būtu labāk. Par to, kā fani dzina mūs uz priekšu, viņi ir pelnījuši šo uzvaru."

Izmantotie resursi:
Jürgen Klopp evoked Istanbul to inspire...
Jurgen Klopp: Liverpool evoked Istanbul spirit...

  +5 [+] [-]

, 2016-04-15 15:40, pirms 8 gadiem
Klops ir super treneris. Mierīgs un nosvērts, un tajā pašā laikā eksplozīvs un emocionāls. Van Gaalam jāpamācās kā just līddzi komandai un iedvesmot spēlētājus. Man kā ilggadīgam MU fanam ir skumji skatīties, kas notiek ar komandu...

  +3 [+] [-]

, 2016-04-15 16:27, pirms 8 gadiem
Klopam ir baigā harizma. Viņš mani fascinē jau no Mainz 05 laikiem. Vakar maču skatījos pa Sport1, īsti nevarēja saprast, kam jūt līdzi komentētājs - savam vācu klubam vai Liverpūlei ar Klopu. Likās, ka vairāk pat pēdējiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-15 16:28, pirms 8 gadiem
Līdzjutēju atbalsts bija super, kas noteikti deva milzīgu atbalstu laukumā. LFC vienkārši lidoja un negrasījās apstāties. Traks vakars Liverpūlē.

     [+] [-]

, 2016-04-15 16:29, pirms 8 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Klops ir super treneris. Mierīgs un nosvērts, un tajā pašā laikā eksplozīvs un emocionāls. Van Gaalam jāpamācās kā just līddzi komandai un iedvesmot spēlētājus. Man kā ilggadīgam MU fanam ir skumji skatīties, kas notiek ar komandu...
+ 1000000000000
Klops dzīvo līdzi komandai, ir tajā iekšā, LVG - bez komentāriem
Pool malači, es vakar gribēju skatīties, nokavēju pirmo taimu, skatos 2:0. Nu tur jau nekas nebūs, un neieslēdzu ahahha KĀPĒC
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-15 22:52, pirms 8 gadiem
Stambula bija CL finals kur pec pirma puslaika bija 0-3 Milan laba un Liverpul izlidzinaja un pendelos vinej ,es to speli loti labi aceros super!