Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Konte: "Rezultāts nav godīgs, nebijām pelnījuši zaudēt ar 0:3"

Andrejs Siliņš

Konte: "Rezultāts nav godīgs, nebijām pelnījuši zaudēt ar 0:3"
Antonio Konte un Lionels Mesi
Foto: EPA / Scanpix

Pēc zaudējuma "Barcelona" UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē ar 0:3 un divu spēļu summā ar 1:4 Londonas "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte norādīja, ka, viņaprāt, rezultāts neataino patieso spēles gaitu.

"Ātrie vārti palīdzēja kontrolēt spēli, taču nejutāmies tā, it kā viss jau būtu izlemts pirms guvām trešos vārtus. Līdz tam bija smagi jācīnās un jācieš, lai sasniegtu ļoti svarīgu rezultātu komandas labā," pēc uzvaras un savu simto vārtu gūšanas Čempionu līgā sacīja "Barcelona" argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi. "Šī bija tiešām smaga spēle, bet mēs nospēlējām kā komanda."

"Barsas" galvenais treneris Ernesto Valverde atzina, ka spēle bijusi krietni grūtāka, nekā to rāda beigu rezultāts: "Spēle sākās pēc tāda paša scenārija, kāds bija pirmajā mačā, bet ātrais vārtu guvums mainīja panorāmu. Pēc vārtu zaudēšanas "Chelsea" bija jākļūst aktīvākiem, un viņiem bija pāris labu iespēju gūt vārtus. Maniem spēlētājiem bija jāpielāgojas, mēs kļuvām labāki un tad arī izdevās gūt trešos vārtus."

Antonio Konte, "Chelsea" galvenais treneris sacīja, ka rezultāts nav godīgs: "Mums nav ko nožēlot. Ja redzējāt spēli, zināt, ka rezultāts nav godīgs. Nebijām pelnījuši zaudēt ar 0:3. Mums trūka veiksmes. Domāju, ka izveidojām daudz iespēju, taču tās neizmantojām. Man jābūt lepnam par saviem spēlētājiem - viņi izdarīja visu, šādā veidā mums jāturpina, jāspēlē ar šādu vēlēšanos cīnīties un darīt to visiem kopā."

Konte arī veltīja laiku, lai izteiktu komplimentus Mesi, kurš nule kā bija guvis divus vārtus un savā Čempionu līgas karjerā vārtsargus pārspējis jau simt reizes. "Mēs runājam par labāko spēlētāju pasaulē," sacīja Konte. "Viņš gūst pa 60 vārtiem katru sezonu - viņš ir super top spēlētājs."

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/
BBC

     [+] [-]

, 2018-03-15 09:34, pirms 6 gadiem
Saulānā Itālija Konti gaida atpakaļ. Nav ko sēdēt tajā draņķīgajā Londonā.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-15 09:49, pirms 6 gadiem
Nav godīgs? Tu esi labs vai slikts, bet visi tāpat skatās uz beigu rezultātu! Tātad, ja zaudējāt, tad bijāt sliktāki.
Atkal jau sākas čīkstēšana iiiiiii

     [+] [-]

, 2018-03-15 11:16, pirms 6 gadiem
Bija jau bija pelnijusi to vienu golu iesisit,bet Konte likas pozitivs dzeks,apcubinaja Messi

  -1 [+] [-]

, 2018-03-15 11:35, pirms 6 gadiem
Мужики, развести любую женщину на интим не прилагая при этом никаких усилий реально, я узнал из этой статьи ФортеЛАв Не важен возраст и как ты выглядишь! Я несколько раз пользовался - безотказный эффект!

     [+] [-]

, 2018-03-15 15:50, pirms 6 gadiem
Nē nu, nevar salīdzināt ar Man UN busu, principā veiksme nedaudz pietrūka, un pretinieki izmantoja tās dažas kļūdas uz 90%, ja pareizi atceros, tad 2012 bija otrādāk, Mesi pāris reizes vismaz pa štangām uzblieza un Barsa zaudēja.