Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

CSKA bez savainotā Cauņas viesosies Leverkūzenē, ''Real'' pret ''Sporting''

Krišs Upenieks

CSKA bez savainotā Cauņas viesosies Leverkūzenē, ''Real'' pret ''Sporting''
Leonīds Sluckis
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīru otrajā spēļu dienā neprognozējamajā E grupā Maskavas CSKA bez savainotā Aleksandra Cauņas sastāvā spēlēs pret Vācijas Bundeslīgas vienību Leverkūzenes ''Bayer''. F grupā Madrides ''Real'' spēlēs pret Lisabonas ''Sporting''.

C grupā Mančestras ''City'' un Menhengladbahas ''Borrusia'' spēle vakar tika pārcelta spēcīga lietus dēļ, tāpēc komandas laukumā dosies šovakar. Citā C grupas spēlē savu spēku otrdien apliecināja Spānijas superklubs ''Barcelona''. Spilgtu spēli aizvadot Lionelam Mesi, Neimāram un Luisam Svaresam ''Barcelona'' ar 7:0 sagrāva ''Celtic''.

E grupā pirmā spēle grupā šovakar paredzēta Latvijas viena no potenciāli labākajiem futbolistiem Aleksandra Cauņas pārstāvētajam Maskavas CSKA, kas viesosies pie Leverkūzenes ''Bayer''. Savainojumu dēļ arī šosezon Aleksandru laukumā praktiski neredzam, tiesa, ne tik sen Cauņa spēja pagarināt līgumu ar Krievijas vienību. Citu zaudējumu sastāvā CSKA nav.

''Ja kļūsti par labāko čempionātā, kur ir komandas kā ''Zenit'', tev jābūt labai komandai. Pēdējā laikā CSKA ir pierādījusi to, cik sarežģīti viņus ir uzvarēt. Domāju, ka Hamburgas uzvarēšana vietējā čempionātā bija laba sagatavošanās šim mačam un ceru, ka turpināsim spēlēt tāpat kā to darījām sestdien,'' tā pirms gaidāmās spēles izteicies ''Bayer'' galvenais treneris Rodžers Šmits.

Labus vārdus par pretiniekiem teica arī CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis: ''Leverkūzenei ir komandai ar vairākiem labiem spēlētājiem laukuma dziļumā. Galvenais uzdevums nav apstādināt kādu konkrētu spēlētāju. Galvenais jautājums, vai spēsim izturēt ātro tempu, kādā spēlē ''Bayer'' komanda. Tas arī būs atslēgas moments šajā cīņā.''

Citā E grupas spēlē Vemblija stadionā šoreiz spēlēs Anglijas Premjerlīgas klubs Totenhemas ''Hotspur'', kas uzņems ''Monaco'' futbolistus. Angļi, pēc bukmeikeru domām, ir galvenie favorīti šajā grupā, tādējādi tiek prognozēta ''Hotspur'' uzvara arī spēlē pret Francijas vienību. Vietējā čempionā ''Hotspur'' četrās spēlēs vēl nav zaudējusi, iegūstot astoņus punktus un ieņemot piekto vietu. ''Monaco'' Francijā četrās spēlēs ieguvusi desmit punktus un ir līdere.

F grupā pret ''Sporting'' spēlēs pagājušās sezonas čempione Madrides ''Real''. Skaidrs, ka spāņi šajā mačā ir favorīti. Spānijas superklubu cīņā ''Real'' var mēģināt pārspēt ''Barcelona'' iepriekšējā vakarā sasniegto. Ar Krištianu Ronaldu, Garetu Beilu un Karimu Benzemā uzbrukuma trijnieks izskatās tikpat draudīgs kā ''Barcelona'', tiesa, ''Sporting'' konkrētajā brīdī varētu būt nedaudz spēcīgāka komanda kā ''Celtic''. Ceļgala savainojuma dēļ ''Sporting'' nepalīdzēs Lietuvas izlases uzbrucējs Lukass Spalvis. ''Real'' savukārt nebūs Isko.

Žože Žežušs ''Sporting'' galvenais treneris: ''Centīsimies spēlēt ar ''Real'' kā līdzīgs ar līdzīgu. Tā mums būs ļoti svarīga spēle. Šajā nedēļā esam vairāk pastrādājuši pie bumbas kontroles. Tas ir veids, kā ir jāspēlē pret ''Real''. Mums būs jāspēlē uzmanīgi pret Ronaldu, bet īpašas stratēģijas pret viņu nav. Šī ir ''Real'' spēcīgākā komanda pēdējos gados. Tai ir lieliski spēlētāji un lielisks treneris. Komanda ir daudz spēcīgāka nekā tā bija pirms Zidāna ierašanās.''

Zinedins Zidāns sacīja, ka galvenais, lai komanda smagi strādā, neskatoties uz favorītu statusu arī visā turnīra kopumā. Zidāns arī neslēpa, ka īpaša šī spēle būs Ronaldu, jo tieši ''Sporting'' Portugāles izlases futbolists uzsāka savu ceļu uz futbola virsotnēm. Otrā F grupas spēlē no sportiskā viedokļa arī intrigas varētu būt visai maz, bet atmosfēra gaidāma fantastiska, jo Polijas Ekstraklases vienība Varšavas ''Legia'' spēlēs pret Dotrmundes ''Borrusia''. Izteikta favorīte, protams, ir ''Borrusia'', taču īpaši jau savā laukumā poļi neko laukumā neatdos. Jāpiemin, ka poļu klubs Čempionu līgas grupu turnīrā atgriežas pēc 21 gada pārtraukuma.

UEFA Čempionu līga, 14. septembris

GrupaLaiksSpēle
C21:45City - Borrusia M
E21:45Bayer - CSKA
E21:45Hotspur - Monaco
F21:45Real - Sporting
F21:45Legia - Borrusia D
G21:45Club Brugge - Leicester City
G21:45Porto - Copenhagen
H21:45Juventus - Sevilla
H21:45Lyon - Dynamo Zagreb

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +4 [+] [-]

, 2016-09-14 11:19, pirms 8 gadiem
To, ka bez savainotā var pat nerakstīt. Tas jau tāpat skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-14 12:08, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Cik vins pedejos 5 gados aizvadijis speles izlase un cik kluba??? Pahodu kkads antirekords Eiropaa
Viņš pārņēmis stafeti no Pahara! Pahars deva padomus, kā vislabāk sēdēt uz zilās lapas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-14 13:06, pirms 8 gadiem
Par Real uzvaru!!!Ronaldo pokeru!!!Cska kaut vai punktu no leverkuzenes atvest!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-14 20:46, pirms 8 gadiem
domāju ka diezgan bezcerīgi šovakar!

     [+] [-]

, 2016-09-14 21:09, pirms 8 gadiem
bļin grūti izdomāt Dortumundes vai Lesteras spēli skatīties ?