Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Kanavaro: ''Nenožēloju, ka pametu ''Real''''

Kanavaro: ''Nenožēloju, ka pametu ''Real''''
Fabio Kanavaro
Foto: Digitale

Pieredzējušais itāļu aizsargs Fabio Kanavaro, kurš aizvadītajā vasarā no spāņu kluba ''Real'' atgriezās dzimtenē, kur pievienojās savam bijušajam klubam ''Juventus'', atklājis, ka nenožēlo to, ka pametis Madridi un atgriezies Turīnā.

Cik zināms, 36 gadus vecais futbolists aizvadītajā vasarā atgriezās ''Juventus'', kurs savulaik jau spēlēja no 2002. līdz 2004. gadam. Iepriekšējos trīs gadus Kanavaro aizstāvēja spāņu kluba ''Real Madrid'' krāsas. Turīnas klubam itāļu futbolists pievienojās kā brīvais aģents.

Kanavaro atklājis, ka viņš vairs nedomā par savu bijušo klubu: ''''Real Madrid''? Nenožēloju, ka nolēmu atstāt šo komandu. Jā, es varēju sagaidīt kluba jaunā prezidenta vēlēšanas un apspriest savu turpmāko nākotni un, iespējams, pagarināt līgumu, taču tiklīdz ''Juventus'' man izteica piedāvājumu, es vairs nevarēju šaubīties par savu izvēli,'' sacīja Kanavaro.

Tāpat spēlētājs arī sniedza komentāru par gaidāmo UEFA Čempionu līgas spēli pret franču klubu ''Bordeaux'', kura tiks aizvadīta rīt ''Juventus'' komandas laukumā: ''Lorāns Blāns ir lielisks treneris. Itālijā viņam nav veicies diez ko labi, taču domāju, ka tas tikai devis viņam vēl lielāku pieredzi un motivāciju. Mums ir ļoti neparasta grupa (grupā arī ''Bayern Munich'' un ''Maccabi Haifa'' – R.Z.), taču mēs vēlamies uzvarēt – būt pirmajā pozīcijā, un izdarīt to, spēlējot skaistu futbolu.''

Jāpiemin, ka savainojuma dēļ komandai turpmākās septiņas dienas nevarēs palīdzēt brazīliešu pussargs Djēgo.

Izmantotie resursi:
tuttosport.com


, 2009-09-14 17:46, pirms 15 gadiem
Sitais dzeks ir parak labs prieks R.Mad
, 2009-09-14 17:49, pirms 15 gadiem
Vienmēr ir labāk mājās. Turklāt karjeru ar drīz beigs un labāk beigt karjeru, klubā, kurā viņš ir kļuvis par zvaigzni un vienu no labākajiem centra aizsargiem pasaulē
Slēpts komentārs: emarhs
, 2009-09-14 18:33, pirms 15 gadiem
domaaju, ka rio ferdinands, dzhons terijs, pepe, pujols un vidic ir labaaki nekaa vinjsh!
, 2009-09-14 18:42, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: domaaju, ka rio ferdinands, dzhons terijs, pepe, pujols un vidic ir labaaki nekaa vinjsh!
tagad varbūt,bet agrāk viņs bija izcils tas bija laiks,kas Itālija uzvarēja WC.
, 2009-09-14 19:56, pirms 15 gadiem
pareizi Kanavaro darīja. 2006. gadā reāli labākais aizsargs, un B Sērijā labākie aizsargi nespēlē, tas ir tikai saprotami, ka viņam vajadzēja uzspēlēt augstākajā līmenī, jo vecums bija jau liels un ilgi viens no labākajiem viņš nebūtu bijis. prieks, ka pēc RM atgriezās tieši Juvē, tāds respekts.
, 2009-09-14 21:26, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: domaaju, ka rio ferdinands, dzhons terijs, pepe, pujols un vidic ir labaaki nekaa vinjsh!
Lai nu kurš, bet NE Pepe!
, 2009-09-14 21:54, pirms 15 gadiem
Di**ā Madridi! Kanavaro īstā vieta vienmēr bijusi Turīnā!
, 2009-09-14 21:55, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: domaaju, ka rio ferdinands, dzhons terijs, pepe, pujols un vidic ir labaaki nekaa vinjsh!
Drīzāk NE sliktāki, bet Pepe jau nu noteikti nav pat tuvu Kanavaro.
, 2009-09-14 22:04, pirms 15 gadiem
ar4iks rakstīja: Sitais dzeks ir parak labs prieks R.Mad
Real sastāvā viņš būtu labākais, bet skatīsimies patiesībai acīs, Real viņam diez ko negāja. Katrā ziņā regress kopš WC06 bija pamatīgs. Juve viņam ir laba komanda, labāka kā Real.

Un cik var vazāt to sūda Ferdinandu pie labākajiem!? Viņš jau labu laiku nav starp tiem, tālu no tā. Pepe? Vsp izsmiekls, ne tikai viņš nav nekāds labais, viņš ir arī īsts cūka - youtube.com: YouTube - Broadcast Yourself.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.