Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grandu cīņa par vietu Čempionu līgas pusfinālā: "Barcelona" pret "Bayern"

Rolands Eliņš

Grandu cīņa par vietu Čempionu līgas pusfinālā: "Barcelona" pret "Bayern"
Roberts Levandovskis. Foto: SVEN SIMON / Pool/Scanpix

Šovakar 22:00 UEFA Čempionu līgā norisināsies visgaidītākā ceturtdaļfināla spēle starp Eiropas futbola grandiem – Minhenes „Bayern” un „Barcelona”.

Čempionu līgas dalībnieku lokā palikušas tikai divas komandas, kuras iepriekš kļuvušas par šī turnīra uzvarētājām, un tās abas šovakar sacentīsies savstarpējā duelī. Gan „Barcelona”, gan „Bayern” par Eiropas čempioni kļuvušas piecas reizes. Abām komandām šis būs pirmais savstarpējais duelis kopš 2015. gada Čempionu līgas, un toreiz ar 3:0 un 2:3 divu spēļu summā uzvarēja „Barcelona”.

Šoreiz ČL tiek izspēlēta ārkārtas apstākļos, un uzvarētājs tiks noskaidrots ar tikai vienas spēles palīdzību. Portugālē notiekošajās cīņās tas attiecīgi palielina likmes un katras kļūdas cenu. Jāpiezīmē, ka šīs spēles uzvarētājs pusfinālā tiksies pret Mančestras „City” un „Lion” dueļa uzvarētāju.

„Barcelona” iepriekš ar 3:1 pārspēja „Napoli”, divu spēļu summā uzvarot ar 4:2. Iepriekšējā spēlē Barsai sastāvā nebija Serhio Busketsa un Arturo Vidala, kuri abi nevarēja spēlēt diskvalifikācijas dēļ, bet šovakar būs pieejami. Traumas dēļ nebūs Samuela Umtitī, taču labas ziņas sagaidītas no medicīniskā personāla – atļauja piedalīties mačā sniegta 23 gadus vecajam Usmanam Dembelē, kurš nav spēlējis kopš novembra. Vieta sākumsastāvā gan viņam netiek paredzēta, taču Dembelē varētu iesaistīties mačā no rezervistu soliņa.

Savukārt Minhenei ierindā nebūs Francijas futbolista Benžamēna Pavāra, uz kuru „Bayern” cer Čempionu līgas turpinājumā, ja izdosies iekļūt pusfinālā. Sastāvā toties atgriezīsies Kingslē Komans un Džeroms Boatengs, kuri abi nepiedalījās astotdaļfināla mačā pret „Chelsea”. Abi ir atgriezušies komandas treniņos un abi varētu iziet sākumsastāvā.

„Barcelona” šī būs ļoti svarīga spēle, lai saglabātu sezonu un, iespējams, arī galvenā trenera Kikes Setjēna amatu. Setjēna vadībā „Barcelona” šovasar spēlēja pieticīgi (saviem mērogiem) un Spānijas čempionātā nespēja turēt līdzi Madrides „Real” cīņā par pirmo vietu. Bažas Katalonijas komandā rada arī iekšējās problēmas un Lionela Mesi publiskā kritika kluba vadībai.

Mesi šosezon piedalījies 57 savas komandas vārtu guvumos (31 vārti un 26 rezultatīvas piespēles) un šovakar viņam būs jāsacenšas pret citu izcilu sezonu aizvadošu uzbrucēju. „Bayern” uzbrucējs Roberts Levandovskis ar 13 gūtiem vārtiem ir pārliecinošā pirmajā vietā Čempionu līgas labāko vārtu guvēju sarakstā, un jānotiek lielam brīnumam, lai kāds viņu apsteigtu. Ērlingam Holannam ir desmit vārti, taču viņa komanda jau izstājusies, kamēr nevienam citam nav vairāk par sešiem vārtiem. Levandovskis aizvada spilgtu sezonu un arī pret „Chelsea” iesita divus vārtus, un viņš var tikai nožēlot, ka šogad „Ballon d`Or” balva netiks pasniegta.

„Jūs nevarat salīdzināt Levandovski ar Mesi,” pirmsspēles preses konferencē teica „Bayern” treneris Hanss Dīters Fliks. „Levandovskis ir pasaules klases uzbrucējs, viņš garantē vārtu guvumus. Mesi ir bijis pasaules labākais futbolists vairāku gadu garumā ar lielu atrāvienu. Nezinu, vai vēl kādreiz būs tāds otrs spēlētājs kā Mesi. Esam domājuši, kā viņu apturēt, taču tagad par to vairāk nerunāšu. Galvenais ir tas, ka mums pret viņu jāspēlē kā komandai.”

Savus pretiniekus augstu novērtēja arī Setjēns, sakot, ka „Bayern” spēks viņu ļoti satrauc: „Tā ir universāla komanda, kura spēlē ļoti labi dažādos veidos. Nedomāju, ka kāda komanda šajā spēlē dominēs. Tas būs mačs par to, kurš labāk izmantos savas iespējas.”

Čempionu līgas 1/4 fināli

DatumsSpēleRezultāts
12. augustsAtalanta (Itālija) - PSG (Francija)1:2 (1:0)
13. augustsRB Leipzig (Vācija) - Atletico (Spānija)2:1 (0:0)
14. augustsBarcelona (Spānija) - Bayern (Vācija)
15. augustsMan City (Anglija) - Lyon (Francija)
1 2 3 78 komentāri

     [+] [-]

, 2020-08-14 11:46, pirms 4 gadiem
Droši vien izcilākais duelis, kāds vien iespējams modernajā futbolā. Ļoti ceru uz "Bayern" triumfu, jo Levandovskis to ir pelnījis pēc tik izcilas sezonas. Bet lai uzvar labākais!

     [+] [-]

, 2020-08-14 11:56, pirms 4 gadiem
Minhene pēc civid-19 spēlē lieliski.... ja kāds ar viņiem patreiz var cīnīties ,tad tā ir Barca... ceram uz skaistu futbolu un katalonijas trimfu.

  -3 [+] [-]

, 2020-08-14 11:57, pirms 4 gadiem
...pēc La Ligas spēlēm šķita, ka viss skaidrs ar Barcu - šī sezona norakstīta, taču pēc spēles ar Napoli es vairs tā neuzskatu...Messi spīdēja acis, bija azarts un šedevri...lai gan pret vācu mašīnu nav daudz variantu...
p.s.
Varbūt spēle Barselonā ar Napoli bija Messi atvadu spēle no komandas, no stadiona? Tāpēc gribēja parādīt to labāko?
Nākošā sezona Romā?

  +3 [+] [-]

, 2020-08-14 12:28, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: ...pēc La Ligas spēlēm šķita, ka viss skaidrs ar Barcu - šī sezona norakstīta, taču pēc spēles ar Napoli es vairs tā neuzskatu...Messi spīdēja acis, bija azarts un šedevri...lai gan pret vācu mašīnu nav daudz variantu...
p.s.
Varbūt spēle Barselonā ar Napoli bija Messi atvadu spēle no komandas, no stadiona? Tāpēc gribēja parādīt to labāko?
Nākošā sezona Romā?
Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..

  +3 [+] [-]

, 2020-08-14 12:32, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..
no pirksta bet ja nopietni. tad no eirosport.ru, tie regulāri visādu figņu publicē

  -1 [+] [-]

, 2020-08-14 12:36, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..
normālas baumas....futbols iegūst, ja Ronaldo un Messi spēlē vienā līgā - regulāri spēlē kādas četras/septiņas spēles viens ar otru sezonā...pie tam jaunāki šie grandi nepaliek un ātrums zūd, bet itāļu līga ir par gramu lēnāka....savulaik Ronaldo devās uz La Liga, tagad atbildes gājiens no Messi uz Seria A....cik tur tās naudas būs tagad Romā?

  -2 [+] [-]

, 2020-08-14 12:37, pirms 4 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Droši vien izcilākais duelis, kāds vien iespējams modernajā futbolā. Ļoti ceru uz "Bayern" triumfu, jo Levandovskis to ir pelnījis pēc tik izcilas sezonas. Bet lai uzvar labākais!
Bayern - City būtu izcilākais, domāju, ka Barsa nejaudās turēt līdzi Bayern, bezzobaini jau sezonas beigās bija..

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 12:42, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: normālas baumas....futbols iegūst, ja Ronaldo un Messi spēlē vienā līgā - regulāri spēlē kādas četras/septiņas spēles viens ar otru sezonā...pie tam jaunāki šie grandi nepaliek un ātrums zūd, bet itāļu līga ir par gramu lēnāka....savulaik Ronaldo devās uz La Liga, tagad atbildes gājiens no Messi uz Seria A....cik tur tās naudas būs tagad Romā?
Nesen taču bija bauma, ka Ronaldo Juventus vairs un nepaliks - ka viņa aģents jau apzvanījis visus lielākos klubus tai skaitā gan veco RM, gan piedāvājis pakalpojumus Barcai (šie esot atteikuši jo nevarētu pavilkt 23 M viņa algu), taču reālākais esot PSG. līdz ar ko šie pat gribēdami nesanāk kopā A sērijā.
Bet ja par tēmu - šeit tikai var nolamāties, ka vīrusa dēļ ir tikai viena spēle....

  -1 [+] [-]

, 2020-08-14 12:59, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..
itāļu prese raksta, ka Messi tēvs un pats Messi esot nopirkuši apartamentus Milānā, bet runa esot par 2021.gadu kā gadu, kad varētu pārcelties.

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:03, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Nesen taču bija bauma, ka Ronaldo Juventus vairs un nepaliks - ka viņa aģents jau apzvanījis visus lielākos klubus tai skaitā gan veco RM, gan piedāvājis pakalpojumus Barcai (šie esot atteikuši jo nevarētu pavilkt 23 M viņa algu), taču reālākais esot PSG. līdz ar ko šie pat gribēdami nesanāk kopā A sērijā.
Par šo bija diezgan precīzi ziņots, ka, ja nebūtu pandēmijas ar sekojošām naudas problēmām faktiski visiem klubiem, tad Ronaldu ietu uz PSG pie sava čoma Neimara, viņš Turīnā jūtoties diezgan neapmierināts gan sadzīviski, gan ar lomu komandā.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-14 13:08, pirms 4 gadiem
signijs rakstīja: Minhene pēc civid-19 spēlē lieliski.... ja kāds ar viņiem patreiz var cīnīties ,tad tā ir Barca... ceram uz skaistu futbolu un katalonijas trimfu.
Pat autorizēties nācas,lai mīnusu ieliktu 😂
Firsā to Farselonu 😇

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 13:20, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: itāļu prese raksta, ka Messi tēvs un pats Messi esot nopirkuši apartamentus Milānā, bet runa esot par 2021.gadu kā gadu, kad varētu pārcelties.
Nu ļoti maz ticams - protams neviens jaunāks nepaliek, bet ļoti maz ticams , ka Leo jau tagad būtu izlēmis doties uz Milānu vai Inter Milānu, kur nav pat zināms vai viņi 2021/22 spēlēs ČL vai nē, kas būs galvenais treneris (galu galā arī Konti ik pa laikam saka ka nometīs). Bez tam ja neko nejaucu - nākamais gads ir Barca vēlēšanu gads, kā rezultātā visticamāk nomainīs kluba vadību , ļoti iespējams atgriezīsies Čavi (jau kā galvenais treneris).. Respektīvi - nu ļoti mazticams. Drīzāk ticamāk - ja komanda nospēlē švaki šovakar, tad Messi var uzkāpt eglē, līdzīgi kā Argentīnas izlasi, un pamest klubu - bet nu arī tas ir ļoti mazticams.

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:29, pirms 4 gadiem
Tik padomajat, kas par speli butu Bayern vs City...tas tuik butu kautkas ar 4-5 vartiem

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:55, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Nu ļoti maz ticams - protams neviens jaunāks nepaliek, bet ļoti maz ticams , ka Leo jau tagad būtu izlēmis doties uz Milānu vai Inter Milānu, kur nav pat zināms vai viņi 2021/22 spēlēs ČL vai nē, kas būs galvenais treneris (galu galā arī Konti ik pa laikam saka ka nometīs). Bez tam ja neko nejaucu - nākamais gads ir Barca vēlēšanu gads, kā rezultātā visticamāk nomainīs kluba vadību , ļoti iespējams atgriezīsies Čavi (jau kā galvenais treneris).. Respektīvi - nu ļoti mazticams. Drīzāk ticamāk - ja komanda nospēlē švaki šovakar, tad Messi var uzkāpt eglē, līdzīgi kā Argentīnas izlasi, un pamest klubu - bet nu arī tas ir ļoti mazticams.
Man pašam arī neticas, variants esot arī, ka šie Milānas īpašumi esit vnk kā veids, kur investēt naudu.

  -3 [+] [-]

, 2020-08-14 14:09, pirms 4 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Droši vien izcilākais duelis, kāds vien iespējams modernajā futbolā. Ļoti ceru uz "Bayern" triumfu, jo Levandovskis to ir pelnījis pēc tik izcilas sezonas. Bet lai uzvar labākais!
kas tur izcils? vieteja cempionata,kur galvu tiesu paraki par visiem
Un nekad neesmu sapratis,kapec vienu speletaju izcelt? Messi.. Ronaldo, Levandovski, itka viniem piespeles neviens nedotu, sitienus pa vartiem vini pasi atsit

  -1 [+] [-]

, 2020-08-14 19:22, pirms 4 gadiem
..par Barselonu!

     [+] [-]

, 2020-08-14 19:53, pirms 4 gadiem
Par skaistu un rezultatīvu futbolu ,izpildītāju pietiekami daudz,tāpēc ceru būs arī šedevri!

     [+] [-]

, 2020-08-14 20:06, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..
Nesaku, ka ar Messi ir tas gadījums, bet ļoti bieži ir tā, ka jo vairāk noliedz, jo lielāka ticamība, ka kaut kādas sarunas tiešām notiek. Savulaik Luišs Figu teica, ka nekad mūžā nepāries no Barselonas uz Real, rezultāts zināms. Ja vēl ir kāds konflikts ar vadību, kāpēc gan neiet uz Itāliju, kur Ronaldu jau pierādījis, ka var diezgan ātri pielāgoties.

     [+] [-]

, 2020-08-14 20:06, pirms 4 gadiem
Onka rakstīja: Es vienmēr brīnos - no kurienes šīs baumas, ka Messi taisās iet projām no Barcas. Nesen bija arī bauma, ka Messi došoties uz Inter, uz ko Inter vadība atbildēja, ka drīzāk Milānas Doms tiks pārvietots uz Barselonu, nekā Messi pārvāksies uz Milānu. tad tiek piesaukts viens klubs pēc otra..
Inter liekas nekad Messi neņems. Drīzāk Ronaldu varēja no Juventus. Ronaldu vienmēr Itālijas čempions. Messi tikai sudrabs Spānijā. Toto koeficenti šodien labāki ir Bayern.

     [+] [-]

, 2020-08-14 20:08, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..par Barselonu!
Stadions tukšs. Bāri pilni. C19. Katalonijā vienmēr futbols būs.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 21:14, pirms 4 gadiem
Nē nu tie ierobežojumi ir dīvaini. Lielajās pilsētās bāri un ielas tikpat pilni kā stadioni, lidmašīnās saspiesti viens otram blakus. Bet nē futbolu skatīties nevar klātienē.

     [+] [-]

, 2020-08-14 21:17, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: kas tur izcils? vieteja cempionata,kur galvu tiesu paraki par visiem
Un nekad neesmu sapratis,kapec vienu speletaju izcelt?
O, lielais kritiķis ar uzradies. Atšķirībā no PSG, Minhenei un jo īpaši Barselonai vietējais čempionāts nav gluži pastaiga parkā. Izcili spēlētāji arī komandas biedrus padara labākus, tāpēc viņus arī izceļ.

     [+] [-]

, 2020-08-14 21:26, pirms 4 gadiem
Witcher rakstīja: Nē nu tie ierobežojumi ir dīvaini. Lielajās pilsētās bāri un ielas tikpat pilni kā stadioni, lidmašīnās saspiesti viens otram blakus. Bet nē futbolu skatīties nevar klātienē.
viens liels fuflo un teātris

     [+] [-]

, 2020-08-14 21:51, pirms 4 gadiem
Paldies Dievam nav Koscinkevičs. Varēs baudīt, ceru, fantastisku, spēli.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 21:57, pirms 4 gadiem
kādam ir HD links?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 22:09, pirms 4 gadiem
kur var redzēt?

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:11, pirms 4 gadiem
Kopš Redditā nevar atrast strīmus, tas ir palicis diezgan neiespējami skatīties futbolu bez izmaksām...

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:16, pirms 4 gadiem
tizles livetv.sx ari nerada so speli, vislaik izmet erroru. Kadam ir ejos links?

  -1 [+] [-]

, 2020-08-14 22:17, pirms 4 gadiem
http://livetv.sx/enx/eventinfo/960523_barcelona_bayern/#webplayer_alieztv|96117|960523|1433109|7|1|en

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:22, pirms 4 gadiem
http://www.mamacdn.com/link.php?asad=http://sportsstreams.me/soccer/live.php

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:25, pirms 4 gadiem
quarterr rakstīja: Kopš Redditā nevar atrast strīmus, tas ir palicis diezgan neiespējami skatīties futbolu bez izmaksām...
livetv punkts sx, novelc ace player un skaties, match tv vai setanta, HD kvalitāe un komentētāji tīri ok, ja saproti krieviski.

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:30, pirms 4 gadiem
Bayern 2-1. Pirmajā puslaikā. Lai jau būtu Bayern.

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:32, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..par Barselonu!
Pagaidām gan zaudē 1-2!

     [+] [-]

, 2020-08-14 22:34, pirms 4 gadiem
..ko pie di... dara Barsas aizsargi? 4 vārti jau nav nopietni

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 22:34, pirms 4 gadiem
32 minutēs kopā 5 vārti WOW
1 2 3 78 komentāri