Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Besiktas" ar Covid-19 saslimušas vairākas personas, ieskaitot kluba prezidentu

Rolands Eliņš

"Besiktas" ar Covid-19 saslimušas vairākas personas, ieskaitot kluba prezidentu
Foto: imago images/Seskim Photo/Scanpix

Turcijas futbola klubs „Besiktas” savā mājaslapā paziņojis, ka pēc visiem kluba pārstāvjiem veiktajām koronavīrusa pārbaudēm konstatēts, ka astoņas personas saslimušas ar Covid-19, ieskaitot kluba prezidentu Ahmetu Nur Džebi.

15-kārtējā Turcijas čempionvienība „Besiktas” vakar visiem saviem futbolistiem, tehniskajiem darbiniekiem un pārējām personām, kas strādā kluba teritorijā, veica Covid-19 pārbaudes. Šodien paziņots, ka konstatēti astoņi inficēšanās gadījumi. Saslimušo personu vārdi un tas, cik daudzi no viņiem ir futbolisti, netiek atklāts.

„Besiktas” toties atklāja, ka ar koronavīrusu saslimis 61 gadu vecais kluba prezidents Ahmets Nur Džebi.

„Besiktas” ziņo, ka visu saslimušo personu gadījumā ir sāktas attiecīgās medicīniskās procedūras, saskaņā ar medicīnas iestāžu rekomendācijām.

Turcijas Superlīgā pēdējās spēles norisinājās marta vidū, dažas dienas pēc pandēmijas sākuma. „Besiktas” turnīra tabulā ieņem piekto vietu, no līderes „Trabzonspor” atpaliekot par deviņiem punktiem. Turcijas Superlīgas sezonas atsākšanās datums oficiāli noteikts 12. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://bjk.com.tr/tr/haber/78975/s...
https://bjk.com.tr/tr/haber/78980/b...