Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Fiorentina" cer uz brīnumu, "Napoli" jāatspēlē netaisnība

"Fiorentina" cer uz brīnumu, "Napoli" jāatspēlē netaisnība
Foto: AP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas turnīrā šovakar, plkst. 22.05 sāksies pusfināla atbildes spēles starp ACF "Fiorentina" un "Sevilla", kā arī Dņepropetrovskas "Dnipro" un SSC "Napoli" komandām.

"Fiorentina" pret "Sevilla"

Itālijas klubam "Fiorentina" šovakar būs nepieciešams brīnums, jo pirms nedēļas Seviljā tika piedzīvots zaudējums ar 0:3. Mājinieku labā divus vārtus guva Aleikss Vidāls, bet vienreiz precīzs bija tikko uz maiņu laukumā uznākušais Kevins Gameiro.

"Fiorentina" galvenais treneris Vinčenco Montella neatminas gadījumu, kad būtu izdevies atspēlēties no 0:3. Tomēr viņš skatījies Čempionu līgas pusfināla atbildes maču starp Minhenes "Bayern" un FC "Barcelona", izceļot "Bayern" lepnumu un ticību līdz pat pēdējai minūtei. "Šādās situācijās ir jābūt pārliecībai un mums tā ir. Mums jāgūst vārti un mēs nedrīkstam ielaist. Ir nepieciešama arī veiksme, bet pats svarīgākais ir nezaudēt vārtus. Vārtus var gūt jebkurā brīdī un tas var mainīt līdzsvaru. Varbūt mums ir tikai 10%-15% iespēja atspēlēties, tomēr mums ir jāmēģina. Vajadzīgs optimisms un ticība. Kāpēc lai mēs nevinnētu ar 5:0?"

"Mēs nevaram cerēt uz vēl vienu pārliecinošu uzvaru. Mūsu vienīgās domas ir par cīņu, aizvadot savu labāko spēli," uzsver "Sevilla" galvenais treneris Unaijs Emerijs. "Mums jābūt uzmanīgiem, jo pretinieki būs ļoti motivēti. Ir jāparāda labs sniegums, bet labu sniegumu var parādīt tādā gadījumā, ja spēlē uz uzvaru. Vēlos, lai mana komanda 80. minūtē spēlē tikpat koncentrējusies kā mača 1. minūtē."

"Dnipro" pret "Napoli"

Dņepropetrovskas "Dnipro" pirms nedēļas Neapolē cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Napoli". Spēles 50. minūtē spānis Dāvids Lopess izvirzīja laukuma saimniekus vadībā, bet 81. minūtē neizšķirtu panāca Jevhens Seļezņovs, lai gan visai skaidri bija redzams, ka uzreiz divi "Dnipro" spēlētāji ir vismaz metru aiz pēdējā aizsarga. "Napoli" prezidents Aurelio de Laurentiss bija nikns un norādīja, ka pretinieku pusē bijis tiesnesis. "Tas nozīmē, ka "Napoli" kādam traucē un ka Eiropas līgā atkal nepieciešams uzvarēt "Sevilla" un Spānijai."

"Neapolē mēs nebijām mēs paši," uzskata "Dnipro" galvenais treneris Mirons Markevičs. ""Napoli" komanda sniegums pirmajā mačā bija lielisks. Es to zinu, jo esmu redzējis vairākas viņu spēles. Viņi lika mums skriet bez bumba visu maču. Bet es ceru, ka šeit viss būs citādāk, jo mēs varam spēlēt citādāku futbolu nekā Neapolē. Mēs centīsimies veidot kvalitatīvākus pretuzbrukumus. Zinu, ka Kijevas stadionā būs daudz līdzjutēju. Neviens nezina, kā spēle beigsies, bet pēc pirmā mača viesos mūsu izredzes ir kļuvušas līdzvērtīgākas."

"Mums laukumā jāparāda viss, uz ko esam spējīgi. Mēs allaž rūpīgi analizējam gan pretiniekus, gan savu spēli. Smagi strādājam, lai izvairītos no kļūdām, kuras esam pieļāvuši pagātnē, tādēļ ceru, ka šoreiz tas nesīs augļus," izteicies "Napoli" galvenais treneris Rafaels Benitess, kurš 2013. gadā triumfēja Eiropas līgā ar Londonas "Chelsea". "Mana nākotne Neapolē nav tieši atkarīga no šīs spēles iznākuma. Esam pilnībā koncentrējušies un vēlamies iekļūt finālā."

UEFA Eiropas līgas finālmačs risināsies 27. maijā Varšavas nacionālajā stadionā, kurā ir vietas 56 070 skatītājiem.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2015-05-14 14:13, pirms 9 gadiem
Futbolam ta baigi lidzi nesekoju, bet nesen Sportacentra ar interesi izlasiju rakstu par to, ka A serija grimst un tur viss pakala.
Izradas, Cempionu ligas finala spele 1 klubs un UEFA Eiropas ligas pusfinala - 2.... A kur anglu klubi? Pat CL pusfinala nebija....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-14 20:36, pirms 9 gadiem
CHAMPION23 rakstīja: domāju tas vairāk bija domāts par milanas klubiem
īstenībā jau tiešām pēdējos gados visur skandina, ka Itālijā viss ir slikti, protams, it īpaši uzsvesot Milan un Inter, bet noniecinot arī citus klubus, tai skaitā saucot Juventus par otrā ešalona klubu. Domāju, ka daudziem tagad bik mutes ciet

     [+] [-]

, 2015-05-14 21:51, pirms 9 gadiem
superintendant
nu paskatiisimies no cita skata punkta - Serie A 4kaarteejo cempionu speeleetaaji atklaati speeja pateikt, ka ir paarsteigti ar tiksanu pusfinaalaa... daudz izsaka

     [+] [-]

, 2015-05-14 23:24, pirms 9 gadiem
Njā Napoli zaudē 0-1, man gan liekas, ka Dnipro uzbrucējs ar roku norāva zemē pretspēlētāju...