Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Jūtu līdzi Ronaldu, zināju, ka viņš pusfinālā vēlējās "Benfica"

Gvardiola: "Jūtu līdzi Ronaldu, zināju, ka viņš pusfinālā vēlējās "Benfica"
Peps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Šovakar ČL 1/4 fināla atbildes spēlē Minhenes "Bayern" izbraukumā ar rezultātu 2:2 (summā 3:2) pārvarēja "Benfica" barjeru. Pēc spēles Peps Gvardiola pauda sajūsmu par to, ka vācu klubam piekto sezonu pēc kārtas izdevies iekļūt pusfinālā, kā arī izteica līdzjūtību Madrides "Real" futbolistam Krištianu Ronaldu, kurš atzina, ka labprātāk pusfinālā redzētu "Benfica" futbolistus.

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola: “Esmu ļoti priecīgs. Cilvēki neapzinās, cik sarežģīts ir šis turnīrs. Tas, ka esam šeit, ir milzīgs kompliments klubam. Pieci pusfināli pēc kārtas ir lieliski. Dažādi treneri un spēlētāji, taču klubs paliek tas pats. Šī stabilitāte ir apbrīnojama." Madrides “Real” superzvaigzne Krištianu Ronaldu pēc kvalificēšanās nākamajai kārtai atklāja, ka labprāt pusfinālā tiktos ar “Benfica”, uz ko Gvardiola atbildēja ironiski: “Zinu, ka Krištianu būtu vēlējies, lai pusfinālā iekļūst “Benfica”. Jūtu viņam līdzi." Tāpat spānis, kurš pēc sezonas beigām pievienosies citai pusfinālistei Mančestras "City", pastāstīja, ka vācu medijos tiek mēļots, ka, ja viņš neizcīnīs titulu, tad sezona tiks uzskatīta par neizdevušos: "Pēc lasītā vācu presē, ja mēs neuzvarēsim Čempionu līgā, mans darbs nebūs bijis veiksmīgs. Taču galu galā mēs treneri esam šeit, lai izcīnītu titulus un uzvarētu pēc iespējas vairāk spēļu. Nekad savā mūžā neesmu uzvarējis tik daudzās spēlēs un nedomāju, ka man kādreiz to izdosies atkārtot."

"Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike:
“Esmu par 99.9% atbildīgs, ka izstājāmies no Čempionu līgas. Nē, vispār 100%. Esmu treneris un man ir jāuzņemas atbildība,” viņš atklāja pēcspēles preses konferencē. “Bijām gaidījuši šādu spēli. Mums nebija problēmu pirmajā puslaikā, pat tad, kad viņi guva vārtus situācijā, kurā mums nepaveicās. Otrajā puslaikā izveidojām pietiekami daudz vārtu gūšanas izdevības. Tā bija lieliska spēle. Vienīgais, ko tagad varam darīt ir apsveikt “Atletico” un novēlēt viņiem veiksmi. Nedomāju, ka “Atletico” bija pārāki. Mēs šeit esam spēlējuši vairākas reizes un pagātnē cietuši vairāk. Šī spēle pierādīja, ka patlaban ejam cauri sarežģītam periodam. Neesam labākajā formā, taču mums joprojām ir par ko cīnīties. Čempionu līgas tituls noteikti bija tas, ko vēlējāmies, un neapšaubāmi šosezon to izcīnīt vairs nav iespējams. Vienmēr izvirzām augstus mērķus un esam lepni, ka katrā turnīrā esam vieni no favorītiem. Ir jāsaprot, ka zaudējums ir daļa no spēles.”

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone:
“Esmu priecīgs par spēlētājiem. Nav runa tikai par iekļūšanu pusfinālā, dažas lietas ir daudz svarīgākas. Sabiedrībā vērtību nozīme mazinās, bet mēs esam kā godīgu strādnieku grupa, kas var uzvarēt vai zaudēt. Mēs paši darām mūs stiprākus. Kārtējo reizi esam uzvarējuši ļoti sarežģītā mačā. Mēs nepārstājām ticēt. Turpinājām strādāt un zinājām, ko varam paveikt. Pirmajā puslaikā spēle bija tāda, kādu mēs vēlējāmies redzēt, bet otrajā puslaikā – tāda, kādu vēlējās viņi. Viņiem komandā ir spēlētāji, kuri var salauzt spēli, taču mēs turējāmies kopā. Tas bija mačs starp divām komandām ar dažādiem spēku samēriem, dažreiz tu uzvari, dažreiz zaudē. Tie ir brīži, kas neatkārtosies. Futbolā tie ir īpaši. Dodoties uz stadionu, redzējām daudz bērnu, kuri mums ticēja. Šī bija īpaša diena.” Tāpat argentīnietim tika jautāts, pret kuru komandu viņš vēlētos spēlēt pusfinālā, uz ko Simeone atbildēja, ka tagad visa uzmanība tiks pievērsta gaidāmajam Spānijas līgas mačam pret "Granada": ‘’Tagad nedomāju ne par ko citu kā ‘’Granada”. Mančestras “City” ir milzīgi finansiālie resursi un spēcīgi futbolisti. “Real”, “Bayern”… vēsture. Visas trīs ir lieliskas komandas. Atrasties starp četrām labākajām komandām Eiropā ir milzīgs solis – tagad mēs varam to izdarīt.”

Izmantotie resursi
Champions League news: Guardiola apologises to...
Pep Guardiola: Bayern Munich achievement...
Luis Enrique: Barcelona exit 100 per cent my...
Simeone: Society is losing values, but Atletico...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 08:56, pirms 8 gadiem
Mazliet off topic,bet ko pie velna Turans dara Barcā?No viņa nav nekādas jēgas

  +2 [+] [-]

, 2016-04-14 08:58, pirms 8 gadiem
mīzlīgi finansiālie resursi

     [+] [-]

, 2016-04-14 09:56, pirms 8 gadiem
ir ok,nevar jau uzvareet katru gadu,skaidri paraadiijaas kaapeec Enrike tik ljoti veeleejaas Nolito,jaapagarina solinjsh un tad jau uz naakamo sezonu varees skatiities ar jaunaam ceriibaam,bet pagaidaam paliek liiga un kauss, pietiekoshi liela motivaacija un mierinaajums

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 10:18, pirms 8 gadiem
kalns30 rakstīja: mīzlīgi finansiālie resursi
Cita jau tur nekā nav! Tas klubs ir mākslīgi uzpūsts tikai un vienīgi no naudas!

     [+] [-]

, 2016-04-14 10:23, pirms 8 gadiem
MSN sāk fiziski gurt. Vakardienas spēlē no trijiem bija redzams Suaress. Likās ka Messi vispār nespēlētu Ta iet ka treneris visu sezonu nedod atpūtu līderiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 10:55, pirms 8 gadiem
“Zinu, ka Krištianu būtu vēlējies, lai pusfinālā iekļūst “Benfica”. Jūtu viņam līdzi."

Protams, ka gribēja! Tiem vismaz var iesist biežāk.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-14 11:26, pirms 8 gadiem
Kā bayern fanam priecājos ,ka tika atletico, jo šie pazīst real un var šos izsist, bet bayern gan jau kā parasti tiks galā ar city un finālā jau ar varētu tikt galā ar atm, tie bayern tik labi nepazīst kā barsu un real.

  -4 [+] [-]

, 2016-04-14 12:33, pirms 8 gadiem
Kurš mani nobanoja bļa? rakstīja: Kā bayern fanam priecājos ,ka tika atletico, jo šie pazīst real un var šos izsist, bet bayern gan jau kā parasti tiks galā ar city un finālā jau ar varētu tikt galā ar atm, tie bayern tik labi nepazīst kā barsu un real.
Ceru jau 1/2 Madride dabūs minheni un izrullēs fričus

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 13:41, pirms 8 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Ceru jau 1/2 Madride dabūs minheni un izrullēs fričus
Vienīgais, ko izvālēs ir tava mamma

     [+] [-]

, 2016-04-14 14:39, pirms 8 gadiem
jāpaslavē visi nefavorīti, ļoti labi sitās un city ar atletico pat tika tālāk

     [+] [-]

, 2016-04-14 16:14, pirms 8 gadiem
Gvardiolam jāpiekrīt... Varu saderēt, ka ka Benefika būtu 1/2 tad 100% trāpītos tieši Real... Es nezinu ar ko viņi ir pelnījuši mūžīgo veiksmi izlozēs, salīdzinājumā ar Barsu, es nesūdzos, tas vienkārši ir fakts. Jācer, ka Real nāks pretī ATM vai Bayern, bet ņemot vērā veiksmi, noteikti, ka būs City

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 16:38, pirms 8 gadiem
Antrejs Siliņš rakstīja: Vienīgais, ko izvālēs ir tava mamma
Uzbraucieni par mammām, nu tas tik ir līmenis

     [+] [-]

, 2016-04-15 11:56, pirms 8 gadiem
Es gribu Madrides derbiju finālā, bet šajā fāzē jau nu tiešām neko nevar paredzēt.