Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Teksta tiešraide: Latvijā uz laiku aizliegti visi publiskie pasākumi, LBS atceļ "play-off"

Teksta tiešraide: Latvijā uz laiku aizliegti visi publiskie pasākumi, LBS atceļ "play-off"
"Arēnas Rīga" tukšās tribīnes. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Nedēļas nogalē atcelti virkne pasākumu koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tomēr ir arī sporta notikumi, kas norisināsies pēc iepriekš paredzētā grafika. Šodien portāla Sportacentrs.com piedāvātā teksta tiešraide ir noslēgusies.

13. marta teksta tiešraide
12. marta teksta tiešraide

23:52 Šodien teksta tiešraidē jaunumi vairs netiks ievietoti, aicinām sekot līdzi pārmaiņām sporta pasaulē arī rītdien!

23:07 Krievijas medijs "Sport-Express" vēsta, ka pēc "Jokerit" izstāšanās no KHL pārējie septiņi klubi, kas vēl turpina dalību Gagarina kausā (to vidū arī Mika Indraša pārstāvētais Maskavas "Dynamo"), sazinājušies un kopīgi vienojušies par nostāju, ka vēlas turpināt sezonu. Klubu nostāja ir, ka, ievērojot reģionu pārvaldes un Krievijas valdības rekomendācijas, ir iespējams turpināt KHL sezonu, neapdraudot skatītāju un dalībnieku veselību.

22:46 FIVB oficiāli apstiprinājusi, ka pludmales volejbola turnīrs Meksikā, kurā plānoja piedalīties arī Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Latvijas sportistes par nedošanos uz turnīru paziņoja iepriekš vakarā, bet tagad FIVB vēsta, ka 24.-29. martā plānotais četru zvaigžņu turnīrs notiks citā laikā. Šajā turnīrā bija plānojuši piedalīties arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, tomēr tad viņiem jau tuvāko divu dienu laikā vajadzētu atstāt Latviju un atgriezties sportisti varētu ne ātrāk kā pēc mēneša.

22:31 Nevadas štata sporta komisija uz laiku aizliegusi visus cīņu sporta pasākumus, kas iespaidos vismaz divus UFC plānotos cīņu šovus, kā arī PBC un "Top Rank" plānotos cīņu šovus marta beigās un aprīļa vidū, ziņo "The Athletic".

22:07 Francijas basketbolists Rudī Gobērs, kurš bija pirmais ar koronavīrusu saslimušais spēlētājs NBA, paziņojis par finansiālā atbalsta sniegšanu "Jazz" mājas arēnas nepilnas slodzes darbiniekiem, kuri tagad palikuši bez darba, kā arī ar "Covid-19" slimības apkarošanu saistītajām iestādēm Jūtā, Oklahomsitijā un Francijā. Viņa ziedojuma kopējais apjoms būs pusmiljons ASV dolāru.

„Zinu, ka vīruss ietekmējis cilvēkus daudzos veidos. Šie ziedojumi ir neliels solis pareizajā virzienā, kas atspoguļo to, ka novērtēju un atbalstu visus, kurus skārusi šī slimība. Tas ir pirmais no daudzajiem soļiem, kurus es speršu, lai darītu situāciju pozitīvāku un izglītotu citus,” kluba paziņojumā citēts Gobērs.

21:32 Latvijas Basketbola savienība paziņojusi, ka tiek atcelta gan Latvijas vīriešu čempionāta, gan sieviešu čempionāta izslēgšanas spēļu norise, proti, spēles vairs netiks aizvadītas nekādā gadījumā un vietējā basketbola sezona ir beigusies. Par komandu klasifikāciju LBS lems tuvākajās dienās.

20:45 A Sērijas futbola klubs "Sampdoria" šorīt paziņoja, ka, lai izvairītos no panikas celšanas, vairs nesniegs jaunu informāciju par "Covid-19" saslimšanas gadījumiem savā komandā, kurā jau vakar bija seši saslimušie. Taču "Sampdoria" spēlētāji polis Bartošs Berešiņskis un Fabio Depaoli paši savos sociālajos tīklos pastāstījuši, ka viņiem ir konstatēts koronavīruss. Tas tagad ir apstiprināts septiņiem "Sampdoria" spēlētājiem un kopumā 11 A Sērijas futbolistiem.

20:34 Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka paziņojušas sociālajā tīklā "Instagram", ka nepiedalīsies marta izskaņā Meksikā paredzētajā turnīrā. Viņas šobrīd atrodas ASV, kur aizvadīja treniņnometni. Publicētajā video viņas norāda, ka turnīrs vēl nav pārcelts, taču tas esot laika jautājums, un viņas centīsies atgriezies mājās. Pēc šodienas Latvijas valdības lēmuma gan esot bažas, vai tas izdosies, taču tāda ir cerība, kas gan tik un tā nozīmēs 14 dienu karantīnu pēc atgriešanās dzimtenē.

19:57 Kontinentālās hokeja līgas mājaslapā paziņots, ka... drīz būs paziņojums. KHL vēsta, ka ir informēta par globālo situāciju pandēmijas sakarā, taču arī apzinās savu pienākumu līdzjutēju priekšā un sola parūpēties par viņu drošības pasākumiem. KHL norāda, ka situācija mainās strauji un līgas vadība šobrīd izstrādā variantus, kā rīkoties, un sola, ka drīz sekos oficiāla informācija. Savā paziņojumā KHL ne ar vārdu nepiemin, ka "Jokerit" būtu izstājusies no izslēgšanas spēlēm.

Tikmēr IIHF prezidents Renē Fāzels krievu medijos publiski aicinājis KHL pārtraukt līgas darbību un ievērot drošības pasākumus.

Tiek arī ziņots, ka hokeja spēles no 15. marta (rītdienas) tiks atceltas arī Kazahstānā, un "Barys", vienas no KHL izslēgšanas spēļu dalībniecēm, mājas arēna tiks slēgta drošības apsvērumu dēļ.

19:52 Drīz pēc Latvijas valdības lēmuma arī LOK izplatījusi paziņojumu, norādot, ka līdz ar to oficiāli aizliegti arī visi publiskie pasākumi peldbaseinos un sporta klubos, LOK brīdina, ka par aizlieguma neievērošanu draud sodi.

19:41 Apturēts Beļģijas čempionāts basketbolā, turklāt bez cerībām to atsākt. Par čempioni atzīta "Ostende" vienība, kas atradās kopvērtējuma galvgalī.

19:08 Pēc četru nedēļu pauzes šodien atsākusies Japānas basketbola līga, kurā aizvadītas deviņas spēles. Basketbola mači turpinās arī Turcijā, tiesa, tiek ziņots, ka vairāki leģionāri Turcijas klubos esot aicinājuši ieviest pārtraukumu.

18:54 Latvijas Valsts premjerministrs Krišjānis Kariņš pēc valdības ārkārtas sēdes paziņojis par pieņemtiem stingrākiem drošības pasākumiem sakarā ar koronavīrusa pandēmiju. Aizliegti visi organizētie publiskie pasākumi, ieskaitot sporta, izklaides un kultūras pasākumus. Savukārt neorganizētie pasākumi tiek ierobežoti līdz 50 cilvēkiem. Tāpat pirmdienas pusnaktī tiks slēgta starptautiskā satiksme, ieskaitot avio un vilcienu satiksme, tiesa, Kariņš norādīja, ka Latvijas pilsoņiem būs iespējas atgriezties dzimtenē, bet ārzemniekiem - atstāt valsti. Drošības pasākumi pieņemti uz vienu mēnesi

18:46 UEFA Izpildkomiteja pārstāve Evelina Kristilina Itālijas medijiem apstiprinājusi, ka UEFA izvērtē iespēju pārcelt Eiropas čempionāta finālturnīru uz nākamo gadu. Viņa norādīja, ka UEFA ir konfederācija un lēmumu par izlašu spēlēm nevar pieņemt uzreiz, tāpēc tiek gaidīts otrdienas samits, kurā, visticamāk, tiks pieņemti lēmumu par izlašu spēļu atcelšanu marta beigās, „Euro 2020” pārspēļu pārcelšanu, kā arī tiks lemts par finālturnīra aizvadīšanu.

Kristillina norādīja, ka tas ir viņas personīgais viedoklis, taču viņa uzskata, ka šī vasara būtu jāvelta tam, lai sezonu var pilnvērtīgi pabeigt nacionālās futbola līgas, kurās gandrīz visās šobrīd Eiropā ir iestājies pārtraukums vīrusa dēļ.

18:32 Anglijas futbola klubi Mančestras "City" un "Southampton" šovakar tomēr izspēlējuši savstarpēju maču, sociālajā tīklā "Twitter" tiekot pie neizšķirta. Oriģināls veids, kā atgādināt par sevi līdzjutējiem.

18:22 Cīņu sporta zvaigzne Konors Makgregors ierakstā sociālajā tīklā pavēstījis, ka mirusi viņa mīļotā tante. Makgregora rakstītais liek noprast, ka viņas nāve saistīta ar koronavīrusu: „Man jāstājas kameras priekšā, kad man pateica, ka mana mīļā tantīte Anna ir aizgājusi mūžībā. Vairs nevarēju doties tiešraidē. Šis stulbais vīruss. Kas vispār notiek?”

Īrijas mediji vēsta, ka valstī ir vairāk nekā 100 koronavīrusa saslimšanas gadījumi un trešdien vīrusa izraisīto komplikāciju dēļ mirusi kāda vecāka sieviete.

17:46 Koronavīruss konstatēts Tallinas "Kalev/Cramo" komandā - saslimšana apstiprināta kādam komandas pārstāvim, pavēstīts kluba mājaslapā. Minēts, ka visi komandas spēlētāji un darbinieki ir informēti par to un turpmākajās divās nedēļās atradīsies karantīnā. Savukārt basketbola portāls "Sportando" vēsta, atsaucoties uz savu informāciju, ka saslimšana konstatēta kādam no kluba treneriem. Komandas treneru lokā ir galvenais treneris Roberts Štelmahers un viņa palīgi Akselis Vairogs un Indreks Reinboks, savukārt komandas basketbolistu lokā ir Aigars Šķēle.

17:31 Bez pārsteigumiem notikumi Latvijas hokeja līgā - LHF preses dienestā mūsu portālam apstiprina, ka HS "Rīga" nav ieradusies arī Piņķos un regulārās sezonas pēdējā spēle starp "Rīgu" un "Olimp" attiecīgi nenotiek. Par spēles un līgas iznākumu tiks lemts LHF Disciplinārlietu komisijā. Plašāka informācija šeit.

17:26 Pēc sākotnēji noliegtajām ziņām Somijas klubs Helsinku "Jokerit" tikko apstiprinājis, ka izstājas no Gagarina kausa. Jāņa Kalniņa pārstāvētā komanda to pamatojusi ar veselības rekomendācijām neceļot uz Krieviju, kur pēc dažām dienām bija jāsākas "play-off" sērijai pret SKA.

17:21 Ticis atcelts pasaules čempionāts kērlingā, ziņo sacensību organizētāji. Čempionātam bija jāsākas 28. martā Glāzgovā, Skotijā. Organizatori sola, ka biļetes līdzjutējiem tiks atmaksātas pilnā apjomā.

16:47 Krievijas izdevums „Sport Biznes Online” ziņo, atsaucoties uz savu informāciju, ka Kontinentālā hokeja līga sasauks sapulci 17. martā par iespējamo izslēgšanas spēļu pārcelšanu koronavīrusa dēļ. Tieši šajā ziņā plānots otrās „play-off” kārtas sākums.

16:22 Floridas "Panthers" uzbrucējam Markam Pesikam ir skaidrs, kura komanda šosezon būtu jākronē par Stenlija kausa čempioni - tā, kura pēdējā spēja pieveikt pagājušās sezonas uzvarētāju Sentluisas "Blues". Kā nu ne, jo pēdējā to paveica tieši "Panthers", uzvarot ar 2:1.

16:18 No draudīgās situācijas nav izvairījusies arī Pasaules boksa Supersērija, kas oficiāli pārcēlusi Maira Brieža un Juniela Dortikosa cīņu no 21. marta uz 16. maiju.

15:10 Pasaules veselības organizācijas ģenerāldirektors Tedross Gebrejesuss veltījis atzinīgus vārdus Anglijas Premjerlīgas futbolā līderes "Liverpool" galvenajam trenerim Jirgenam Klopam. Vācu speciālists iepriekš publicēja publisku uzsaukumu, kura galvenā doma bija - ja jāizvēlas starp futbola spēlēšanu vai palīdzēšanu kaut tikai vienam cilvēkam, tad tā ir ļoti vienkārša izvēle par labu otrajam variantam.

15:00 Ja Ziemeļamerikā par ziedojumiem pavēstījušas vairākas lielās zvaigznes, tad Eiropā tā pagaidām nav bijusi pārāk ierasta prakse. To cenšas mainīt "Napoli" uzbrucējs Lorenco Insinje, kurš ziedojis 100 tūkstošus eiro Neapoles slimnīcām, lai palīdzētu cīņā ar koronavīrusu.

14:50 No latviešu futbolistu līgām arvien nav apturēti Ukrainas un Ungārijas čempionāti. Plkst. 17:00 pirmo kārtu Ukrainas vadošajā sešiniekā aizvadīs Kaspara Dubras un Vladislava Soloveičika pārstāvētie klubi "Oleksandria" un "Kolos", kas tiksies savā starpā, bet stundu vēlāk Igora Tarasova pārstāvētā pastarīte "Kaposvar" viesosies pie līderes "Ferencvaros". Rīt Ukrainā Andreja Cigaņika "Zorya" uzņems līderi Doneckas "Shakhtar".

14:45 Kamēr Anglijas četras spēcīgākās līgas ir apturētas, Nacionālā līga, kas ietver trīs divīzijas 5. un 6. līgā, vakar lēma par spēļu turpināšanu. Piecas no vienpadsmit cīņām 5. līgā gan tik un tā ir apturētas ar individuāliem lēmumiem. Starp tām arī Latvijas U21 izlases vārtsarga Riharda Matrevica pārstāvētā kluba "Barnet" viesošanās pie "Yeovil Town". "Barnet" kā pārcelšanas iemeslu minēja komandā uzsākto pašizolāciju. Matrevics šosezon gan 5. līgā nav aizvadījis nevienu spēli, 22 reizes paliekot rezervē un ziemā uz neilgu laiku tiekot izīrētam uz zemāku līgu.

14:07 Vēl diviem Itālijas futbola kluba "Fiorentina" spēlētājiem konstatēta saslimšana ar "Covid-19" - vakar tika ziņots par serbu Dušanu Vlahoviču, bet šodien arī Patriku Kutronu un Germanu Pecelu.

14:05 Latvijas Futbola federācijā (LFF) ir pieņemts lēmums iespēju robežās darbu organizēt attālināti. Savukārt saskaņā ar "Elektrum" Olimpiskā centra pieņemto lēmumu nav atļauta klientu uzņemšana centra telpās. Šobrīd paredzēts, ka oficiālo LFF adresēto dokumentāciju var iesniegt elektroniski (parakstītu ar elektronisko parakstu), sūtot pa pastu dokumentu oriģinālus vai arī klātienē 18. martā no plkst. 10:00 līdz 15:00. Par turpmāko LFF ofisa darbību tiks ziņots atsevišķi.

13:45 Spānijas augstākās līgas futbola klubs "Leganes" atklāj drosminieku vienpadsmitnieku, kas...šodien paliks mājās, lai palīdzētu sabiedrībai un valsts veselības sistēmai. "Leganes" rīt bija jāuzņem "Valladolid".

13:00 OHL spēle starp "Rīgu" un "Olimp" nesākās tai paredzētajā laikā pulksten 13:00. Līdz ar Rīgas domes rīkojumu hokeja skolas "Rīga" ledus halle šodien bija slēgta. "Olimp" rezervēts ledus Piņķos pulksten 17:00, taču, visticamāk, arī tad mačs nenotiks.

12:58 Pasaules badmintona federācija pieņēmusi lēmumu no pirmdienas līdz 14. aprīlim atcelt visas plānotās sacensības.

11:50 Jau 13:00 mūsu portālā meklējam tiešraidi no "Rīgas" trešās spēles MHL "play-off" pirmajā kārtā. Rīdzinieki nosaukuši sastāvu:

9:00 Latvijā kopumā konstatēti jau 26 inficēšanās gadījumi ar "Covid-19".

8:45 Arī Teodora Bļugera pārstāvētā "Penguins" paziņojusi, ka spēlētāji, "Penguins" fonds un Mario Lemjē fonds nodrošināšot atalgojumu savas arēnas darbiniekiem laikā, kamēr sezona pārtraukta.

7:08 Arī Latvijā šis tas notiks, šodien paredzēta HK "Rīga" trešā spēle Krievijas jaunatnes līgas izslēgšanas turnīrā, kā arī pēdējā OHL regulārās sezonas spēle, kurā "Olimp" var nodrošināt čempiontitulu - jāpieveic HS "Rīga". Abus mačus, kas notiks bez skatītāju klātbūtnes, būs iespēja skatīties tiešraidē Sportacentrs.com!

7:05 Lielbritānija ar ierobežojumiem saistībā ar koronavīrusa pandēmiju izturas krietni rezervētāk nekā lielākā daļa valstu. Aizvien plānots aizvadīt virkni šajā nedēļas nogalē paredzēto sporta notikumu: boksa olimpiskās kvalifikācijas turnīrs Londonā, regbija līgas mači, netbola superlīgas mači, Britu Basketbola līgas un sieviešu britu līgas fināli Glāzgovā, badmintona čempionāts, piektā līga futbolā (tajā spēlē gan profesionāli, gan pusprofesionāli klubi).

6:55 Eirolīgas leģenda Tairīss Raiss pavēstījis, ka vīrusa situācijas dēļ noslēdz karjeru. Amerikāņu basketbolists, kurš ir 2014. gada Eirolīgas čempions, 2015. gada ULEB Eiropas kausa čempions un neskaitāmu individuālo atzinību ieguvējs Eiropas turnīru basketbolā, šosezon pārstāvēja Atēnu "Panathinaikos" komandu. Grieķijas superklubu jau pirms vairākām dienām atstāja arī galvenais treneris, slavenais amerikāņu speciālists Riks Pitino, lai atgrieztos pie ģimenes ASV.

6:45 Sporta zvaigznes Ziemeļamerikā turpina paziņot par ievērojamu naudas summu ziedošanu, lai segtu savu klubu arēnu darbinieku algu izmaksas. Goldensteitas "Warriors" gadījumā īpašnieki, spēlētāji un treneri kopā gatavi saziedot vienu miljonu dolāru, lai nodrošinātu atalgojuma izmaksu kluba mājvietas "Chase Center" arēnas darbiniekiem. Tikmēr eksperti aprēķinājuši, ka visa NBA sezonas atcelšanas gadījumā zaudēs aptuveni pusmiljardu dolāru no biļešu pārdošanas vien.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2020-03-14 12:47, pirms 4 gadiem
Jokerit esot atteikušies no dalības play-off
, 2020-03-14 13:28, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Jokerit esot atteikušies no dalības play-off
Ne.
https://www.sport-express.ru/hockey...
, 2020-03-14 13:36, pirms 4 gadiem
"Rīgu" un "Olimp" 15.30 kapec nenotiks? Riga-Loko var, bet vini ne?
, 2020-03-14 14:11, pirms 4 gadiem
Frisk rakstīja: Ne.
https://www.sport-express.ru/hockey/khl/news/yokerit-oproverg-soobschenie-o-snyatii-s-pley-off-kubka-gagarina-1652694/
Tad jau atkal "Fake noowz"

Jā, oficiālu apstiprinājumu nekur neesmu redzējis
, 2020-03-14 14:16, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Tad jau atkal "Fake noowz"

Jā, oficiālu apstiprinājumu nekur neesmu redzējis
Vispār dīvaini ,jo Somijas līgas savus čempionātus ir beigušas izspēlēt.
, 2020-03-14 14:17, pirms 4 gadiem
Kas par sviestu!
Stadionā vai arēnā nedrīkst būt ... Akropolēs, Alfās u,.c. var tūkstoŝiem tusēt ...
Futbolu svaigā gaisā nedrīxt skatīties!!!
Pa TV arī nedrīxt skatīties pēdējo čempionāta izšķirošo spēli hockejā, jo uzlieto ledu ir skāris vīrus ..
Sportisti tak tiek regulāri pārbaudīti pirms spėles, ... tad kurš ir saslimis un no kuras komandas?
Jeb patiešām ledus lējējs tikai vainīgs?
(ja ledus hslle ir slēgta ...):
, 2020-03-14 14:33, pirms 4 gadiem
Kāds toķiks varētu stavkas uzlikt notiks Olimpa un Rīgas spēle vai nenotiks!
, 2020-03-14 14:42, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Kas par sviestu!
Stadionā vai arēnā nedrīkst būt ... Akropolēs, Alfās u,.c. var tūkstoŝiem tusēt ...
Futbolu svaigā gaisā nedrīxt skatīties!!!
Pa TV arī nedrīxt skatīties pēdējo čempionāta izšķirošo spēli hockejā, jo uzlieto ledu ir skāris vīrus ..
Sportisti tak tiek regulāri pārbaudīti pirms spėles, ... tad kurš ir saslimis un no kuras komandas?
Jeb patiešām ledus lējējs tikai vainīgs?
(ja ledus hslle ir slēgta ...):
Vai tiešām tev bez sporta līdzjušanas nekā cita nav? Ja tā, tad ir pienācis īstais laiks, lai kaut nedaudz paplašinātu savu interešu loku
Par vienu gan piekrītu - ir jādomā, kā ierobežot cilvēku pulcēšanos tirdzniecības centros. Diemžēl sabiedrība pati nav tik domatspejiga, lai saprastu, ka šis nebūtu tas brīdī, kad braukt vazāties pa lielveikaliem.
, 2020-03-14 14:49, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Vai tiešām tev bez sporta līdzjušanas nekā cita nav? Ja tā, tad ir pienācis īstais laiks, lai kaut nedaudz paplašinātu savu interešu loku
Par vienu gan piekrītu - ir jādomā, kā ierobežot cilvēku pulcēšanos tirdzniecības centros. Diemžēl sabiedrība pati nav tik domatspejiga, lai saprastu, ka šis nebūtu tas brīdī, kad braukt vazāties pa lielveikaliem.
viens labums ir, tagad ir laiks pastaigat pa lielveikaliem, iepirkt drebes, majas lietas. Jo nav ko citu isti darit. Rit jabrauc uz ikea.
, 2020-03-14 14:52, pirms 4 gadiem
Futbolistiem vērtība ļoti pamatīga. Miljoni utt. Nu jau vīrusa pēc nomirst. Tikai futbols jāatceļ. FC čempioni.
, 2020-03-14 15:37, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Vispār dīvaini ,jo Somijas līgas savus čempionātus ir beigušas izspēlēt.
Domāju, tas ir tikai laika jautājums.
, 2020-03-14 17:22, pirms 4 gadiem
Tad OHL spēle atcelta?
, 2020-03-14 17:25, pirms 4 gadiem
Jokerit atsauc dalību gagarina kausa izcīņā - "Jokerit Helsinki Hockey Club has today come to a decision to pull the team out of the Gagarin Cup playoffs of the Kontinental Hockey League. The decision was made on the basis of government guidelines given this week concerning the spread of the coronavirus."

https://www.jokerit.com/jokerit-vet...
, 2020-03-14 17:41, pirms 4 gadiem
jokerit ir totali nikulji, es ceru ka vinus par to izslegs no khl, tas ir vienkarsi totals murgs.
, 2020-03-14 17:51, pirms 4 gadiem
Jokerit malači!
, 2020-03-14 18:00, pirms 4 gadiem
retskrasiikovs_107191 rakstīja: jokerit ir totali nikulji, es ceru ka vinus par to izslegs no khl, tas ir vienkarsi totals murgs.
būt atbildīgiem, ir nīkulība?
, 2020-03-14 18:01, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Vai tiešām tev bez sporta līdzjušanas nekā cita nav? Ja tā, tad ir pienācis īstais laiks, lai kaut nedaudz paplašinātu savu interešu loku
Par vienu gan piekrītu - ir jādomā, kā ierobežot cilvēku pulcēšanos tirdzniecības centros. Diemžēl sabiedrība pati nav tik domatspejiga, lai saprastu, ka šis nebūtu tas brīdī, kad braukt vazāties pa lielveikaliem.
Jābrauc pie Tevis vīrusu "pārziemot"!
, 2020-03-14 18:05, pirms 4 gadiem
M9 rakstīja: Tad OHL spēle atcelta?
cik sapotu pēc likuma burta sanāk ka nav atcelta, bet HSR neieradās...cerams ka LHFs nesodīs skolniekus, par to ka pilda MK rīkojumus....
, 2020-03-14 18:11, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: cik sapotu pēc likuma burta sanāk ka nav atcelta, bet HSR neieradās...cerams ka LHFs nesodīs skolniekus, par to ka pilda MK rīkojumus....
bus tehniskais zaudejums nemiz paldies dievam olimp cempioni
, 2020-03-14 18:12, pirms 4 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: būt atbildīgiem, ir nīkulība?
tak muti aizver, kada atbildiba? parastas iesnas ble
, 2020-03-14 18:24, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Vai tiešām tev bez sporta līdzjušanas nekā cita nav? Ja tā, tad ir pienācis īstais laiks, lai kaut nedaudz paplašinātu savu interešu loku
Par vienu gan piekrītu - ir jādomā, kā ierobežot cilvēku pulcēšanos tirdzniecības centros. Diemžēl sabiedrība pati nav tik domatspejiga, lai saprastu, ka šis nebūtu tas brīdī, kad braukt vazāties pa lielveikaliem.
Varbūt ka cilvēki pērk produkciju vairumā lai pēctam kad vīruss būs gājis plašumā nebūtu jāvazājas pa lielveikaliem?
Un vispār, tas ka "ārā" ir vīruss neatceļ to, ka cilvēkiem gribās ēst, visi jau nevar aiziet mājās paņemt no plaukta ķirbīti cik vajag.
, 2020-03-14 18:42, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: cik sapotu pēc likuma burta sanāk ka nav atcelta, bet HSR neieradās...cerams ka LHFs nesodīs skolniekus, par to ka pilda MK rīkojumus....
tieši tā!
šoreiz MK noteikumi ārkārtas situācijā ir pāri visiem LHF noteikumiem...
, 2020-03-14 18:45, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Jābrauc pie Tevis vīrusu "pārziemot"!
Es toč nesūdzos, man tuvu perfekti apstākļi, lai pārdzīvotu gandrīz jebkuru apokalipsi, ja baigi vajag, varētu arī pilnīgi autonomi dzīvot kamēr citi histeriski pirka tualetes papīrus un griķus, es izgāju divu stundu pastaigā pa savu teritoriju ar saviem suņiem - pļavas, meži, svaigs gaiss un neviena cilvēka, ko vēl vairāk var vēlēties
, 2020-03-14 18:50, pirms 4 gadiem
orlis rakstīja: Varbūt ka cilvēki pērk produkciju vairumā lai pēctam kad vīruss būs gājis plašumā nebūtu jāvazājas pa lielveikaliem?
Un vispār, tas ka "ārā" ir vīruss neatceļ to, ka cilvēkiem gribās ēst, visi jau nevar aiziet mājās paņemt no plaukta ķirbīti cik vajag.
Nav jau runa par pārtikas veikaliem, ja Pauku vajag, tad jāiet viņa pirkt un, ja esi aizgājis, tad vari dabīgi, ka iepirkt uz priekšu, lai nav vēlāk lieki jāvazājas apkārt. Es vairāk runāju par to sabiedrības daļu, kuriem klīšana pa visādām alfām, akropolēm, spicēm utt., ir nevis vajadzība, bet izklaide. Teiksim, nez vai kāds vai drīzāk kāda šobrīd ir pilnīgi kaila un viņai ir kritiska nepieciešamība pirkt apģērbu
, 2020-03-14 19:10, pirms 4 gadiem
jesus cilvēki saspiedušies
, 2020-03-14 20:11, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Es toč nesūdzos, man tuvu perfekti apstākļi, lai pārdzīvotu gandrīz jebkuru apokalipsi, ja baigi vajag, varētu arī pilnīgi autonomi dzīvot kamēr citi histeriski pirka tualetes papīrus un griķus, es izgāju divu stundu pastaigā pa savu teritoriju ar saviem suņiem - pļavas, meži, svaigs gaiss un neviena cilvēka, ko vēl vairāk var vēlēties
Nu ja! Briestošās apokalipses idille! Paika pašpietiekama un neviena "lipīga" cilvēka tuvākajā apkārtnē! Man jau arī ir paradums reizi nedēļā uztaroties un šancēt varu arī no mājas tapēc lieki laikā degunu nebāzīšu, ja nu vienīgais uz balkona biš svaigu gaisu paelpot.
, 2020-03-14 20:42, pirms 4 gadiem
retskrasiikovs_107191 rakstīja: tak muti aizver, kada atbildiba? parastas iesnas ble
Kāpēc tāda agresīva atbilde? Tevi visi apceļ?
, 2020-03-14 20:44, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: cik sapotu pēc likuma burta sanāk ka nav atcelta, bet HSR neieradās...cerams ka LHFs nesodīs skolniekus, par to ka pilda MK rīkojumus....
Tik, cik tehniskais, bet šajā gadījumā tas viņiem nav īpašs sods.
, 2020-03-14 20:44, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: jesus cilvēki saspiedušies
Tjomas adepts? mātes dabas likums? attīram pasauli no veciem un nevajdzīgiem cilvēkiem?
nu pilnīga ignorance, tak izklepojam un viss! kas paliek, tas paliek!
, 2020-03-14 21:05, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Nu ja! Briestošās apokalipses idille! Paika pašpietiekama un neviena "lipīga" cilvēka tuvākajā apkārtnē! Man jau arī ir paradums reizi nedēļā uztaroties un šancēt varu arī no mājas tapēc lieki laikā degunu nebāzīšu, ja nu vienīgais uz balkona biš svaigu gaisu paelpot.
Man ap stūri stāv ~10tonnu kartupeļu kaudze, tā kā par badu man laikam īsti nav ko satraukties pie neviena scenārija svaigu gaisu gan izbrauc ar savu privāto auto kkur uz mežu vai jūru paelpot, nevis tik uz balkona to dari, viena no lietām, ko var tagad iesākt, sporta skatīšanās vietā
, 2020-03-14 21:52, pirms 4 gadiem
Neķeriet kreņķi, tautieši, sports nekur nepazudīs uz ilgu laiku. Kas zina, varbūt ar laiku tieši individuālai sportošanai brīvā dabā katram aktīvajam sanāks vairāk laika...

Tagad, kad teju visi portāli piesātināti ar koronavīrusa tematiku un piesardzīgiem un informētiem par globāliem, vietējiem procesiem jābūt, tas nes arī savu nogurumu no intensīvās informācijas par to sērgu.

Manuprāt, veselīgam līdzsvaram, papildus der pievērst uzmanību arī labām lietām katra mūsu ikdienā, kas var mazināt spriedzi.

Padalīšos kādā savā šī vakara pieredzē iz ģimenes dzīves. Reizēm dažs sīkums no tās atnes vismaz kādu priecīgāku mirkli vairāk.

Te būs tas stāsts:

Atslodzes mirklim. Anekdote iz ģimenes dzīves.

Lai cik sarežģīta nebūtu dzīve, tā ir skaista!
, 2020-03-14 22:08, pirms 4 gadiem
Uhaņas futbola komanda aizvadīja treniņnometni Spānijā un bailēs no covid 19 bēg no Eiropas uz... Uhaņu. https://www.gazzetta.it/Calcio/Camp...
, 2020-03-14 22:23, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Man ap stūri stāv ~10tonnu kartupeļu kaudze, tā kā par badu man laikam īsti nav ko satraukties pie neviena scenārija svaigu gaisu gan izbrauc ar savu privāto auto kkur uz mežu vai jūru paelpot, nevis tik uz balkona to dari, viena no lietām, ko var tagad iesākt, sporta skatīšanās vietā
Tu esi cietsirdīga
p.s. nu pret idiotiem Rīgas . tjomas tēma...
, 2020-03-14 23:06, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Uhaņas futbola komanda aizvadīja treniņnometni Spānijā un bailēs no covid 19 bēg no Eiropas uz... Uhaņu. https://www.gazzetta.it/Calcio/Campionati-Esteri/14-03-2020/wuhan-zall-ha-paura-coronavirus-scappa-spagna-torna-cina-3601710414961.shtml
Ķīnieši jau Eiropu ručī āra sūtot sejas maskas, medikamentus un speciālistus.
Kārtējo reizi ES sevi pierāda kā rīcībnespējīga organizācija, jo katra tās valsts cīnās kā prot krīzes situācijā, un nekāda vienota ES rīcība nav, un, visticamāk, arī nebūs.
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.