Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Klops: ""Liverpool" klubs ir atgriezies starptautiskā futbola virsotnē"

Klops: ""Liverpool" klubs ir atgriezies starptautiskā futbola virsotnē"
Jirgens Klops. Foto: SIPA / Scanpix

LETA--AFP. Pēc uzvaras pār Vācijas flagmani Minhenes "Bayern" un iekļūšanas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Anglijas klubs "Liverpool" ir atpakaļ lielā futbola virsotnē, uzskata šīs vienības galvenais treneris Jirgens Klops.

"Šis ir liels solis, lai atgrieztu klubu uz Eiropas skatuves, esmu tiešām priecīgs," pēc gūtā panākuma teica Klops. "Arī tādiem klubiem kā "Barcelona" un Madrides "Real" uzvarēt Minhenē ir ļoti grūti."

"Redzēsim, ko ar šo sperto soli uz priekšu panāksim, tomēr esam parādījuši, ka šis lieliskais klubs ir atgriezies starptautiskā futbola virsotnē," neslēpa "Liverpool" stūrmanis. "Domāju, esam tur, kur mums jābūt, bet mēs nedrīkstam apstāties, jo mums ir daudz darāmā, taču esam atpakaļ virsotnē."

Zīmīgi, ka četri no astoņiem UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuvušajiem klubiem nāk no Anglijas.

"Tas nāk par labu Anglijas futbolam. Mums pašiem jau iepriekšējā sezona bija laba, tāpēc ceram, ka turpināsim tādā pašā garā un centīsimies tikt pēc iespējas tālāk," tikmēr teica "Liverpool" futbolists Džeimss Milners, kura pārstāvētā komanda iepriekšējā sezonā UEFA Čempionu līgas finālā zaudēja Madrides "Real".

Savukārt "Bayern" stūrmanis Niko Kovačs uzsvēra, ka komandai tagad jākoncentrējas uz uzvaru bundeslīgā un Vācijas kausa iegūšanu. "Vēlos apsveikt "Liverpool", kas šajos divos mačos bija labāka par mums. Bijām pelnījuši šo zaudējumu," neslēpa Kovačs. "Atbildes mačā viņu presings bija augsts, turklāt pretinieki spēlēja kompakti, kas sarežģīja mūsu dzīvi."

"Tagad mums jākoncentrējas uz atlikušajiem diviem turnīriem, kuros piedalāmies. Mūsu mērķis ir tajos uzvarēt, bet UEFA Čempionu līga jāatliek uz nākamo sezonu," pauda Kovačs.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-03-14 14:33, pirms 5 gadiem
Minhenē uzvarēt ir grūti ne tikai Barselonai un Real, bet pat Maincai!
, 2019-03-14 16:47, pirms 5 gadiem
Kuru virsotni viņš domāja!Mūžīgi pakāst beigu beigās!😂
, 2019-03-14 17:24, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Kuru virsotni viņš domāja!Mūžīgi pakāst beigu beigās!😂
Liverpool ir un paliek viens no visu laiku sekmīgākajiem klubiem Eiropas starptautisko sacensību vēsturē ar vai bez maksimums padsmit-divdesmit gadus ilgo atmiņu, kas varbūt kluba sakarā ir Tev
, 2019-03-14 19:57, pirms 5 gadiem
DaMarcus rakstīja: Liverpool ir un paliek viens no visu laiku sekmīgākajiem klubiem Eiropas starptautisko sacensību vēsturē ar vai bez maksimums padsmit-divdesmit gadus ilgo atmiņu, kas varbūt kluba sakarā ir Tev
Liverpool ir anglu sekmigaká komanda nevis Eiropas neparspile par daudz
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.