Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Morinju: "Divreiz Mančestrai esmu sagādājis zaudējumus, tas šeit nav nekas jauns"

Morinju: "Divreiz Mančestrai esmu sagādājis zaudējumus, tas šeit nav nekas jauns"
Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras "United" zaudējums UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Spānijas vienību "Sevilla" nav pasaules gals, uzskata šīs vienības galvenais treneris Žuzē Morinju.

"Sevilla" komanda Eiropas spēcīgākā klubu turnīra ceturtdaļfinālā iekļuvusi pirmo reizi 60 gadu laikā, kamēr Mančestras "United" savā laukumā Eirokausos nebija zaudējusi kopš 2013.gada.

"Nevēlos no šī zaudējuma burt drāmu. Mums nav laika būt noskumušiem. Tāds ir futbols. Šīs nav pasaules beigas," pēc neveiksmes atzina Mourinju. "Nedomāju, ka mūsu sniegums bija slikts. Man nav nekādas nožēlas. Gan es, gan spēlētāji centās izdarīt maksimumu. Mēs centāmies, bet zaudējām."

Vienlaikus Mourinju uzslavēja "Sevilla", norādot, ka tā izveidojusies par labu komandu. Tieši Mourinju 2013.gadā kā Spānijas granda Madrides "Real" galvenais treneris sagādāja Mančestras klubam iepriekšējo zaudējumu savā laukumā, turklāt to pašu viņš paveica arī 2004.gadā ar Portugāles klubu "Porto".

"Es divas reizes Mančestras klubam esmu sagādājis zaudējumus, tā kā, domāju, tas šeit nav nekas jauns," norādīja Mourinju, sakot, ka vienība atgūsies no šīs neveiksmes.

Tikmēr "Sevilla" galvenais treneris Vinčenco Montella uzslavēja abus vārtus guvušo Visamu ben Jederu. "Pirmajā puslaikā demonstrējām labu sniegumu, izņemot noslēdzošajos 30 metros," pauda Montella. "Otrajā puslaikā spējām mainīt mača ritējumu ar ben Jedera uznākšanu laukumā. Viņš lauza spēles gaitu."

"Mēs esam pelnījuši kvalificēties UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam. Jau pirmajā puslaikā "klauvējām pie durvīm", bet otrajā puslaikā ar bumbu bijām vairāk koncentrējušies," izteicās Montella.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-03-14 10:10, pirms 6 gadiem
Nekas nav jauns...tik tagat kā MU galvenais treneris gādā par zaudējumiem....centāties tik pēc ielaistiem vārtiem...
, 2018-03-14 10:21, pirms 6 gadiem
Tas, ka Mou troļo MU būdams tās treneris ir kaut kas jauns. Viņa ego ir tik milzīgs, ka viņš pat aizmirst, kuru komandu viņš trenē.
Jāatzīst, ka lai kā man viņš riebtos, viņa intervijas vienmēr gaidu, jo tajās visu laiku ir kaut kas interesants, un ar humora izjūtu viņam viss ir labi. De Būrs - visu laiku sliktākais EPL treneris tas bija asprātīgi. Tiesa nelaikā tieši pirms paša lielākās izgāšanās šosezon.
, 2018-03-14 10:25, pirms 6 gadiem
Pilnībā pelnīti, ka Sevilla tika tālāk! Jau pirmajā spēlē viņi bija labāki. MU vispār rāda nekādu spēli, pilnībā neskatāmu, nebaudāmu un tā jau vairākas sezonas. Pēdējos gadus Mouriņjo arī ļoti nepatīk.
, 2018-03-14 10:27, pirms 6 gadiem
Aizies Mourinjo prom no MU,un tad šie sāks spēlēt normālu futbolu.Tāds pats stāsts,kā bija viņa pēdējā gadā Chelsea.Liek spēlētājiem darīt kaut kādas mistiskas lietas,un liek spēlēt pozīcijās kuras nav viņu..
Paskatāmies uz Pogbā..Tāds savu mūžu nav redzēts.
, 2018-03-14 10:46, pirms 6 gadiem
Pretīgi paliek no viņa....
, 2018-03-14 10:46, pirms 6 gadiem
Iedomīgais pūslis ar savu nebaudāmo slēles stilu padarijis MU par apsmieklu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-14 11:22, pirms 6 gadiem
MU 2004.g. pret Porto savā laukumā nezaudēja, tā bija CL 1/8 fināla atbildes spēle, kas noslēdzās neizķirti 1:1, taču divu spēļu summā toreiz MU zaudēja.
, 2018-03-14 12:04, pirms 6 gadiem
"Es divas reizes Mančestras klubam esmu sagādājis zaudējumus, tā kā, domāju, tas šeit nav nekas jauns," norādīja Mourinju

vo šito labāk nebūtu teicis ! kā to izbaudīs tagad MU fani ?
, 2018-03-14 12:23, pirms 6 gadiem
Ja nopietni, šis apstiprina teorija, ka viņš grib tikt atlaists, saņemot labu čeku, un kļūt par PSG treneri (drīz šis amats būs vakants). Viņš iepriekš gandrīz vienmēr šādā veidā ir aizgājis no saviem klubiem. Tikai iepriekšējās reizēs pirms aiziet viņš bija guvis panākumus pirms aiziešanas. Ja viņš aizies tagad, tas var pabojāt viņa reputāciju. No otras puses viņš varētu teikt: "Es 2 gados vinnēju Līgas kausu, Eiropas līgu, 2 reizes finišējām top4" Vēl ja šogad vinnēs FA kausu, var izklausīties OK.
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.