Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Čempionu līgā aizdomas par negodīgu rezultāta ietekmēšanu – izmeklē PSG uzvaru

Čempionu līgā aizdomas par negodīgu rezultāta ietekmēšanu – izmeklē PSG uzvaru
Belgradas "Crvena zvezda" līdzjutēji Parīzē. Foto: Sipa/Scanpix

Francijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu sakarā ar Čempionu līgas spēli, kurā Parīzes "Saint-Germain" savā laukumā ar 6:1 pārliecinoši sakāva Belgradas "Crvena zvezda". Lietas kursā par notiekošo ir arī UEFA.

Izmeklēšana sākusies pēc ietekmīgā Francijas laikraksta "L'Equipe" paziņojuma, ka kāds no Belgradas "Crvena zvezda" pārstāvjiem pirms minētās spēles totalizatorā veicis likmi, ka viņa komanda piedzīvos zaudējumu ar piecu vārtu starpību. Tiek norādīts, ka likmes summa bijusi teju pieci miljoni eiro. UEFA par situāciju informējusi Francijas finanšu policiju, kas sākusi izmeklēšanu. Abi klubi noliedz, ka būtu piedalījušies negodīgā rezultāta ietekmēšanā.

"Ar vislielākajām dusmām noraidām stāsta patiesumu. Tas var bojāt mūsu kluba tēlu un reputāciju, tāpēc uzstājam, lai UEFA, kā arī izmeklētāji Serbijā un Francijā pārliecinās par patiesību," teikts serbu kluba publicētajā paziņojumā. "Mūsdienu tehnoloģijas ir tik augstā līmenī, ka ir tikpat kā neiespējami šo lietu neatrisināt. "Crvena zvezda" sagaida, ka tuvākajā laikā tiks atklāta patiesība, lai varam aizskalot jebkādas šaubas par mūsu piedalīšanos negodīgā spēlē."

"Mūs pārņēmis izbrīns un sašutums," paziņojumā sacīja Parīzes "Saint-Germain". "Atkārtoti apliecinām, ka esam apņēmušies ievērot sporta galvenos principus – jebkuru sacensību šķīstumu. Tāpēc nosodām jebkuras darbības, kas ietekmētu sacensību tīrumu."

3. oktobrī notikušajā spēlē Neimars izcēlās ar hat-trick, bet pa vieniem vārtiem iesita Edinsons Kavani, Anhels di Marija un Kilians Mbapē. Viesu rindās vienīgos vārtus otrajā puslaikā guva Marko Marins, kurš savulaik spēlēja Vācijas izlasē.

C grupas vadībā ar četriem punktiem ir "Napoli", kam nākamā spēle paredzēta pret PSG. Francijas čempioni ir trešie ar trim punktiem, bet tas ir tikpat, cik otrajā vietā esošajai "Liverpool" jeb "Crvena zvezda" nākamajai pretiniecei. Serbijas klubs pirmajā spēlē nosargāja 0:0 pret "Napoli".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2018-10-13 13:59, pirms 6 gadiem
5 milijoni, normāla likme.
Diez cik viņš vinēja.!?
, 2018-10-13 15:48, pirms 6 gadiem
bac05 rakstīja: 5 milijoni, normāla likme.
Diez cik viņš vinēja.!?
nu ja koef ap 3,5 tad peļņa ap 10-15 mlj ..

gribēt gan redzēt, lai kāds atrod kādu kas pieņems likmi un tad pamēģina tā viegli uzlikt 5 000 000 uz Balkānu kluba spēli ..
, 2018-10-13 16:44, pirms 6 gadiem
Šķiet, ka korektāk būtu virsrakstā rakstīt - izmeklē "Crvena zvezda" zaudējumu.
, 2018-10-14 22:56, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Šķiet, ka korektāk būtu virsrakstā rakstīt - izmeklē "Crvena zvezda" zaudējumu.
..pilnībā piekrītu
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".