Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Allaž ambiciozā "City" uzsāks Nīderlandē, "Liverpool" cīņa pret "Sevilla"

Allaž ambiciozā "City" uzsāks Nīderlandē, "Liverpool" cīņa pret "Sevilla"
Serhio Agvero
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā šovakar pirmās spēles tiks aizvadītas arī E un F grupās. Viena no titula kārotajām Mančestras ''City'' turnīru uzsāks ar spēli viesos Nīderlandē pret ''Feyenoord''. Savukārt E grupā varētu izvērsties spraiga cīņa starp ''Liverpool'' un ''Sevilla''.

Krievijas cerība Čempionu līgā šosezon nebūs Maskavas CSKA, bet gan cita galvaspilsētas komanda, pēdējās sezonas čempione ''Spartak'', kas sezonas pirmajā spēlē neapšaubāmi var pacīnīties par uzvaru, neskatoties uz to, ka jāspēlē izbraukumā - krieviem pretī stāsies Slovēnijas spēcīgākā komanda ''Maribor'', kas veiksmīgi pārvarēja Čempionu līgas kvalifikācijas turnīru. Jāpiemin, ka Čempionu līgas grupu turnīrā ''Maribor'' vēl nekad nav uzvarējusi savā laukumā.

Citā E grupas spēlē interesanta spēkošanās gaidāma starp ''Liverpool'' un ''Sevilla''. Angļi nav spilgti iesākuši savu vietējo čempionātu, četrās spēlēs iekrājot divas uzvaras, neizšķirtu un zaudējumu. Te gan jāpiebilst, ka pamatīgu izgāšanos ''Liverpool'' piedzīvoja pēdējā spēlē, kad izbraukumā piedzīvoja 0:5 sagrāvi pret Mančestras ''City''.

''Sevilla'' savukārt ierasti ir starp Spānijas čempionāta līdervienībām. Komanda iekrājusi septiņus punktus trīs spēlēs, pie tam ielaisti tikai vieni vārti. ''Liverpool'' no potenciālajiem līderiem joprojām nevar palīdzēt Adams Lalana, bet ''Sevilla'' jāiztiek bez Nolito. ''Liverpool'' vēl uz jautājuma zīmes ir Kotinju dalība mačā, kas komandai būtu liels iztrūkums cīņā pret spāņiem.

F grupā ir viena izteikta favorīte, un tā ir allaž ambiciozā Anglijas Premjerlīgas vienība Mančestras ''City'' ar galveno treneri Pepu Gvardiolu priekšgalā. ''City'' šovakar viesosies Nīderlandē pie ''Feyenoord'' futbolistiem. Jauno sezonu ''City'' iesāka ar pieticīgu 1:1 pret ''Everton'', bet pēc tam sekojušas divas uzvaras, tostarp spilgtais 5:0 pret ''Liverpool''. Mančestras klubs spēli aizvadīs praktiski labākajā sastāvā, kamēr ''Feyenoord'' iztrūkumu varētu būt vairāk. ''Feyenoord'' gan lieliski iesākusi vietējo čempionātu, četrās spēlēs izcīnot četras uzvaras.

Ja ''Feyenoord'' un ''City'' cīņā vienai no komandām vajadzētu būt itin lielam pārsvaram, līdzīgāki spēku samēri ir Doņeckas ''Shakhtar'' un Itālijas klubam ''Napoli''. ''Shakhtar'' vietējā čempionātā aizvadījusi jau astoņas spēles un izcīnījusi septiņus panākumus, ierindojoties turnīra tabulas pirmajā vietā. ''Napoli'' savukārt uzvarējusi visas trīs spēles un ar Itālijas grandu ''Juventus'' atrodas augšgalā čempionātā. Nevienai no komandām nav liela pamata sūdzēties par savainojumiem. Ukraiņiem nevarēs palīdzēt tikai Serhijs Krivcovs un Maksims Mališevs, bet ''Napoli'' būs labākajā sastāvā.

UEFA Čempionu līga, 13. septembris

GrupaLaiksSpēle
E21:45Maribor - Spartak
E21:45Liverpool - Sevilla
F21:45Shahktar - Napoli
F21:45Feyenoord - City
G21:45Leipzig - Monaco
G21:45Porto - Besiktas
H21:45Real - APOEL
H21:45Hotspur - Borussia

, 2017-09-13 15:03, pirms 7 gadiem
Tas arī ir viss, kas no City ir , tikai ambīcijas!!! Tā tas paliks arī šosezon!!!
, 2017-09-13 16:50, pirms 7 gadiem
"Jauno sezonu ''City'' iesāka ar pieticīgu 1:1 pret ''Everton'', bet pēc tam sekojušas divas uzvaras, tostarp spilgtais 5:0 pret ''Liverpool''."

City 1. spēle bija nevis ar Everton, bet Brighton & Hove Albion (2:0), un kopā ir nevis 2, bet 3 uzvaras.
, 2017-09-13 18:33, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tas arī ir viss, kas no City ir , tikai ambīcijas!!! Tā tas paliks arī šosezon!!!
A kas tev skauz?...pietiek pirst, pavasari redzes, kuram bija netikai ambicijas, bet ari varesana, ko sasniegt!!
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.