Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

PSG īpašnieks pēc drāmas: "Neimārs un Mbapē nekad nepametīs mūsu komandu"

PSG īpašnieks pēc drāmas: "Neimārs un Mbapē nekad nepametīs mūsu komandu"
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar par UEFA Čempionu līgas pirmo pusfinālisti kļuva Parīzes "Saint-Germain", kas fantastiskā galotnē atspēlējās un ar 2:1 uzveica Bergamo "Atalanta". Sajūsmā pēc mača bija PSG īpašnieks Nasers Al Helaifi, kurš deklamēja, ka Neimārs un Kilians Mbapē nekad nepametīs Parīzi.

"Neimārs un Kilians Mbapē ir vieni no labākajiem spēlētājiem pasaulē. Neimārs bija šīs uzvaras vērtīgākais futbolists, viņš aizvadīja lielisku maču. Redzējām Neimāru, kurš var izmainīt ļoti daudz, un sajūtas bija īpašas. Viņi abi paliks pie mums, neviens no viņiem nekad nepametīs komandu!" pārliecināts pēc pusfināla sasniegšanas bija Nasers Al Helaifi. Jāpiezīmē, ka Neimāra sakarā nerimstas runas par brazīlieša vēlmi atgriezties Barselonā.

"Šī ir ļoti īpaša diena, sajūtas ir fantastiskas. Mums šāda uzvara bija nepieciešama, lai mainītu psiholoģiju. Spēlētāji atdeva 200%, un esmu lepns. Visi teica, ka PSG nav gatava Čempionu līgai, taču mēs ar perfektu attieksmi un perfektiem spēlētājiem nodemonstrējām pretējo. Mūsu galvenais mērķis vēl ir priekšā, taču šodien vēl nedomājam par finālu - tikai par pusfinālu. Ir svarīgi mainīt domāšanu ap komandu. Visi, ieskaitot medijus, šaubās par PSG, tāpēc mums šī uzvara bija ļoti nepieciešama," secināja PSG īpašnieks. Kopš Kataras naudas ieplūšanas PSG vēl ne reizi nebija izdevies tikt tālāk par ceturtdaļfinālu.

"Man bija sajūta, ka psiholoģisko blokādi pārvarējām astotdaļfināla otrajā mačā pret Dortmundi. Visi runāja par to, ka PSG nevar sasniegt ceturtdaļfinālu jau vairākus gadus. Aizvadījām sliktu pirmo spēli, pirms atbildes mača bija daudz sliktu ziņu, taču pratām salauzt dueli, pat neskatoties uz to, ka tribīnes bija bez skatītājiem," teica Tomass Tuhels, PSG galvenais treneris. Parīzes vienība Čempionu līgas pusfinālā nebija spēlējusi kopš 1995. gada.

"Priecājos, ka varu būt daļa no šī vēsturiskā mirkļa kluba vēsturē. Cilvēki, kuri atrodas ārpusē, nesaprot, cik patiesībā grūti ir sasniegt šādus mērķus. No malas tas izskatās viegli - tev ir laba komanda. Taču tas prasa ļoti daudz pūļu, tāpēc mums šis ir liels panākums," vērtēja Tuhels. Jāpiezīmē, ka Francija bija vienīgā no lielajām līgām, kas Covid-19 dēļ sezonu neizspēlēja līdz galam.

"Nevienā brīdī nedomāju par to, ka mūs varētu izslēgt, ka varētu būt jādodas mājās. Ikvienu mirkli - jau sākot no iesildīšanās - domājām par kvalificēšanos pusfinālam. Un nevienam neizdosies mani pārliecināt par pretējo - es došos taisnā ceļā pretī finālam. Spērām vienu soli, tagad priekšā vēl viens, ļoti smags. Jādara viss iespējamais, lai vēlreiz parādītu lielisku sniegumu, un ceru, ka spēlēsim finālā," pauda Neimārs.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.getfootballnewsfrance.c...


, 2020-08-13 10:48, pirms 4 gadiem
"PSG īpašnieks Nasers Al Helaifi, kurš deklamēja, ka Neimārs un Kilians Mbapē nekad nepametīs Parīzi." (c)
Ha, ha....ja nu vienīgi šis nav sagatavojis kādu kompromatu ar ko šantažēt, ja šie gatavotos pamest...īpašnieki tā mēdz darīt, jo tas ir bizness....kaut vai tas "Knicks" prezidents Nolans, kurš šantažēja Porzi...iedeva apartamentus ar mājkalpotāju un pēc tam piesēja izvarošanu...tā ka nevar zināt, kādi trumpji ir šim Al Helafi, jo sportisti vairumā ir stulbi un iekrīt
, 2020-08-13 10:51, pirms 4 gadiem
Viņi abi paliks pie mums, neviens no viņiem nekad nepametīs komandu!

Viņš vergturis nav gadījumā?
, 2020-08-13 11:14, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņi abi paliks pie mums, neviens no viņiem nekad nepametīs komandu!

Viņš vergturis nav gadījumā?
Nu ja filozofiski, tad sportisti ir vergi, tagad vienkārši pletnes un ieroči ir nomainīti uz naudu un slavu
, 2020-08-13 11:19, pirms 4 gadiem
No šitā paziņojuma kāds žurnālists varētu uztaisīt sensacionālu ziņu, ka PSG īpašnieks tuvāko gadu laikā plāno likvidēt komandu😃 Nu, vismaz pirms Neimāra vai Mbapē karjeras noslēguma.
, 2020-08-13 12:31, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu ja filozofiski, tad sportisti ir vergi, tagad vienkārši pletnes un ieroči ir nomainīti uz naudu un slavu
Kas tad tu esi?? Vergs,bez naudas un slavas?
, 2020-08-13 13:34, pirms 4 gadiem
būs interesanti, kā tā trijotne pēc gada sadalīs pienākumus. jo īpaši 11m.
NJr, Mbappe, CR7
, 2020-08-13 15:58, pirms 4 gadiem
Nezinu kuru spēli viņš skatījās, bet Neimārs spēlēja kā bomzis un laimīgas pastākļu sakritības dēļ, kur atkal nejēdza normāli pa bumbu trāpīt tā laimīgi nokrita pa sitienam. Sorry nevienā brīdī PSG nepārliecināja un tie perfektie spēlētāji beigās izlīda jo reāli nošarījās...
, 2020-08-13 16:34, pirms 4 gadiem
Priecājas, kā būtu ČL vinnējuši 🤔
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.