Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Riherts: ''Neļāvām pretiniekiem izveidot momentus, taču viņiem bija uzbrucējs killeris''

Kristaps Desmitnieks
UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas 1. kārtas atbildes spēlē savās mājās neizšķirti 1:1 ar Zviedrijas čempioni "Malmo" nospēlēja "Riga" futbolisti, kuri aizvadīja kvalitatīvu otro puslaiku, bet divu spēļu summā piekāpās ar 1:2. Sportacentrs.com piedāvā ieskatu pēcspēles preses konferencē, kurā komentārus sniedza mājinieku galvenais treneris Andris Riherts un viesu komandas vienīgo vārtu autors Antonio Čolaks.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2021-07-14 09:04, pirms 3 gadiem
Kas neriskē,tas nedzer šampanietiPārāk nobijušies bijām ,šī Malme bija pieveicama,tikai,ne jau spēlējot kā otram nummuram.Nepiekritīšu Andrim,ka viņi mūs sarautu gabalā,ja spēlētu avantūriskāk.Otrais puslaiks to arī parādīja.Protams varējām arī ielaist ,bet tas ir futbols.Bumba apaļa.
Domāju,ka arī Riherta mazā pieredze starptautiskos mačos arī nospēleja savu lomu.Neko darīt,lai krāj pieredzi konferences līgā.

     [+] [-]

, 2021-07-14 10:00, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Kas neriskē,tas nedzer šampanietiPārāk nobijušies bijām ,šī Malme bija pieveicama,tikai,ne jau spēlējot kā otram nummuram.Nepiekritīšu Andrim,ka viņi mūs sarautu gabalā,ja spēlētu avantūriskāk.Otrais puslaiks to arī parādīja.Protams varējām arī ielaist ,bet tas ir futbols.Bumba apaļa.
Domāju,ka arī Riherta mazā pieredze starptautiskos mačos arī nospēleja savu lomu.Neko darīt,lai krāj pieredzi konferences līgā.
ko tur var pieminet 2 puslaiku ? Pretinieki atdeva tempu, ne jau Riga FC kautka labak saka spelet

     [+] [-]

, 2021-07-14 10:17, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: ko tur var pieminet 2 puslaiku ? Pretinieki atdeva tempu, ne jau Riga FC kautka labak saka spelet
Ko viņi atdeva,tas zviedru ziņā.Es rakstu par to,ko redzēju laukumā.Un redzēju es to,ka spēlējot aktīvāk arī Rīgai radās momenti,bet sēžot aizsardzībā kā pirmā puslaikā,momentu nav.Vai tas zviedru taktikas dēļ,vai Rīgas nopelns,tas lai paliek katra skatītāja ziņā.,jo tas nav pierādāms,tāpēc tālāk būtu tukša salmu kulšana.