Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Ņerugals: "Zaudējums nekad nevar būt apmierinošs rezultāts"

Ņerugals: "Zaudējums nekad nevar būt apmierinošs rezultāts"
Jevgēņijs Ņerugals
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Jūrmalas ''Spartaka'' vārtsargs Jevgēņijs Ņerugals pēc minimālā (0:1) zaudējuma UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtas spēlē pret Kazahstānas ''Astana'' sacīja, ka līdz izpildītam mērķim pietrūka neielaistu vārtu, bet arī tagad iespējas vēl esot.

''Nevaru pateikt, ka spēle bija grūta. Kaut kāda īpaša spiediena uz mums nebija. Devāmies laukumā un spēlējām, cik labi vien varējām. Gribējām ar viņiem cīnīties, kas mums kaut kādā mērā arī izdevās,'' tā pēc mača sacīja Jūrmalas ''Spartaka'' labākais futbolists cīņā pret ''Astana'' vārtsargs Jevgēņijs Ņerugals.

''Uzdevumu būtu izpildījuši, ja noturētos un neielaistu vārtus. Mēs esam komanda, un nedrīkst pēc šādas spēles izcelt kādu konkrētu spēlētāju. Ja paskatīsimies momentus, tad mūsu aizsardzības spēlētāji neļāva izpildīt daudzus sitienus, bloķēja tos. Zaudējums nekad nevar būt apmierinošs rezultāts, neskatoties uz to, kāds ir bijis pretinieks,'' turpināja Ņerugals.

Ņerugals neslēpa, ka varēja glābt zaudētajos vārtos: ''Jā! No sevis vainu nenoņemu. Zinājām, ka Tvumasi lieliski izpilda standartsituācijas. Man bija jābūt gatavam jebkādam sitienam. Iespējas vienmēr, un mēs par to mēģināsim pacīnīties. Bet, kā būs laukumā, negribu minēt. To, ko skatījāmies video, viņi arī darīja laukumā. Pretiniekiem bija pārsvars un arī vairāk momentu.''

Izmantotie resursi:
https://www.sports.kz/news/evgeniy-...


, 2017-07-13 15:48, pirms 7 gadiem
20 sitieni pa kasti nenozīmē spiedienu? IBIO. šitie sapņotāji..
, 2017-07-13 16:04, pirms 7 gadiem
Pozitīvi, ka Ņerugals ir sakarīgs čalis un labāk izvēlas paslavēt savus aizsargus un komandu. Šeit gan visiem ir skaidrs, ka bīstami sitieni bija un tikai pateicoties viņam rezultāts nebija kāds 0-2 vai 0-3.

Jāpiebilst arī, ka pērn vēl pārliecības par Ņerugala spējām nebija. Tas, cik labi viņš ir stāvējis, ir bijis iepriecinošs pārsteigums. Ne tikai ir aizlāpījis caurumu pēc Kurakina aiziešanas, bet pat stāv labāk nekā to darīja Kurakins pērn (protams, dažādi vecumi abiem).

Netiešā veidā šis viss arī norāda uz to, cik ļoti vajadzīgs ir Virslīgas futbols Daugavpilī. 28 gados vārtsargs var tikai vēl progresēt, kā to pierāda pats Ņerugals. Kā būtu, ja viņam nebūtu bijusi Virslīgas komanda visu šo laiku? Varbūt jau 20 gados mestu plinti krūmos un pamestu sportu (vai pat valsti, kā Mackevičs jau ir norādījis par jaunajiem D-Pils spēlētājiem).
, 2017-07-13 16:42, pirms 7 gadiem
Nerugals vai Ņerugals? Kā tad īsti ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.